2023-06-21 315 views
見新舖開張蛋包飯menu幾有趣走去試試,叫咗鰻魚蛋包飯,比完錢話等15分鐘,點知等咗45分鐘先拎到個飯。可能因為啱啱開張,廚房安排混亂,啲單要主動催佢先會優先處理。明顯冇做過鰂魚涌區既lunch hour research就開舖,等45分鐘對上班族黎講實在太過分。鰻魚飯幾好味,鰻魚大條而且有味,蛋都算滑,但個蛋並唔係包住啲飯。15蚊既百香果茶同水一樣味度,強烈唔推薦。由於個鰻魚蛋包飯本身係幾好味,希望三個月後有進步再試。

15蚊既百香果茶同水一樣味度,強烈唔推薦。

由於個鰻魚蛋包飯本身係幾好味,希望三個月後有進步再試。
2023-06-21
Waiting Time
45 Minutes (TakeAway)
$78 (Lunch)
2023-06-18 246 views
超好味😋😋見到有間新開既蛋包飯🥚即刻同老公買來試下😍我老公食燒雞飯,我就食鰻魚飯,仲有加咗小丸子同南瓜餅🎃個蛋好滑又香蛋味,啲飯居然係用珍珠米,呢個有啲驚喜💖雞扒同鰻魚都好好食🤤仲有個南瓜餅,我超鍾意❤️又甜又足料,連我老公唔鍾意食南瓜既都話好食😆係等外賣個時,同個四眼呀姐吹咗陣水,佢話原來佢地19號先正式開張,呢幾日係試業😄好耐無食過咁高質既蛋包飯,下次一定再來幫襯🫶🏻🫶🏻
TakeAway