2022-02-18
位於西營盤嘅呢間墨西哥風餐廳,由遠望開始,已經見到好特別好colorful嘅佈置同好多墨西哥帽子~~餐廳嘅環境氣氛都相當唔錯~~簡直就好似置身於異國🤩FAJITAS ANGUS BEFF墨西哥烤肉搭配Guacamole、Sour Cream同埋Salsa,有唔同醬汁俾你選擇~~總會搵到適合你自己嘅味道😆 牛肉好嫩好軟,好juicy😆 令人一啖接一啖咁,夾埋墨西哥餅真係好好味😋大推😍EL CARNISADA TACOS墨西哥玉米卷,揀咗係牛肉粒嘅口味,入面有啲生菜蕃茄等等,食落好有口感!不過就要小心啦~因為啲餡料都比較碎,而且佢份量都幾多好難一啖食晒😂只要小心啲都唔會影響到佢嘅質素嘅😆😆😆JALAPENO POPPERS呢個都幾特別,佢係炸咗嘅辣椒入面包住啲芝士。芝士本身都係有少少解辣嘅,食得辣嘅人來講呢係真係唔錯😆 但我就頂唔順啦😂😂😂飲品就叫咗HOT SKULL及VIRGIN MARGARITA兩款~ 餐廳係行骷髏骨頭嘅風格,所以杯都係,真係好特別!雖然係bar,但因為晏晝去食,所以叫咗兩款飲品都係冇酒精!HOT SKULL 係加辣椒嘅飲品,上面半個熱情果可以任加,可以按自己嘅口味加
FAJITAS ANGUS BEFF
EL CARNISADA TACOS
JALAPENO POPPERS
飲品就叫咗HOT SKULL及VIRGIN MARGARITA兩款~ 餐廳係行骷髏骨頭嘅風格,所以杯都係,真係好特別!雖然係bar,但因為晏晝去食,所以叫咗兩款飲品都係冇酒精!HOT SKULL 係加辣椒嘅飲品,上面半個熱情果可以任加,可以按自己嘅口味加辣醬,真係幾特別,啱晒愛辣嘅人士啊😂😂