2025-04-03
開瓶費:暫免WhatsApp訂座時峰師傅已經問我地有冇興趣試M7牛扒,所以今次就帶牛魔王朋友去飲酒食牛扒!Keep收據 7天內全單8折,14天內全單85折套餐:生牛肉他他質素保持一貫水準,當然牛肉總會有筋,我都食到兩粒筋。味道上可能可以再加酸少少同埋Tabasco調味,整體好味好滑煎鵝肝 $ 78算係厚切果類,外皮煎得香脆,內裏軟滑,冇內臟羶味套餐:粟米濃湯峰師傅幫我地二開三碗,人人有份🙇♂️ 非常香甜,打得夠爛冇乜渣套餐:煎鱸魚柳配辣肉腸意大利飯鱸魚柳肉質細滑,唔會乾柴,有種比目魚嘅質感。而意大利飯就同峰師傅提過,調味過份輕手,變咗個飯唔夠味,好淡套餐:煎封門柳肉味極濃,冇內臟味鐵銹味,而且肉質接近牛柳一樣軟嫩重點係師傅手勢太好,太粉紅,太吸睛M7 Waygu Flat Iron $ 300 / 150g呢個價錢相信冇乜地方做到,M7級數嘅和牛起碼$500起。牛魔王朋友都大讚M7有肉味,有油份,外層煎到脆身,內裏仲保持到四成👏 150g非常夠分享,多食會好膩滯。套餐:巴斯克芝士餅比上次有提升!多咗軟滑感,少咗水份,但仲有進步空間。有改善代表自家製作欣賞
Keep收據 7天內全單8折,14天內全單85折
套餐:生牛肉他他
煎鵝肝 $ 78
算係厚切果類,外皮煎得香脆,內裏軟滑,冇內臟羶味
套餐:粟米濃湯
套餐:煎鱸魚柳配辣肉腸意大利飯