屯門西鐵站附近嘅食店越開越多,就係對面我就發現一間西餐廳但以新潮的器具擺放食物,店主除了對餐具的執着之外,餐牌亦會定時更換,所以每一次黎餐牌都會有小改變,對於我呢啲成日喺屯門搵食嘅人,相信都唔會食厭!而朋友點解咁鍾意食呢一間,係因為佢哋嘅自助飲品吧,佢係無限添飲,即係話飲幾多都可以,相當ok!紅棗桂圓水同薄荷鮮橙水都好足料,估唔到食西餐都可以咁養生!今日同朋友各揀咗嘅係set g- 紐西蘭肉眼(九安士)荷蘭汁配南瓜薯餅$218 & set J- 西班牙海鮮飯拼焦糖青檸雞翼$178肉眼的肉質通常都比較嫩,食牛扒好睇扒既quality ,肉眼好juicy多汁,厚身,南瓜薯餅咬落去外脆內軟,皮無過厚另外西班牙海鮮飯上面滿滿都係海鮮,有帶子、蝦等等,放係金屬煎pan上,用新潮器皿擺放食物,味道香濃,意大利飯比較有口感,有咬口👍🏻👍🏻薯仔沙律個薯仔夠淋,作為前菜,好開胃焦糖青檸雞翼皮脆,帶微酸,更有芝麻碎係上面最後吃水果加嘆番幾杯紅棗茶同朋友再傾吓計,滿足🥣

紅棗桂圓水同薄荷鮮橙水都好足料,估唔到食西餐都可以咁養生!

香濃,意大利飯比較有口感,有咬口👍🏻👍🏻

薯仔沙律個薯仔夠淋,作為前菜,好開胃

焦糖青檸雞翼皮脆,帶微酸,更有芝麻碎係上面

最後吃水果加嘆番幾杯紅棗茶同朋友再傾吓計,滿足🥣
係屯門victy對面有一排藍色貨櫃牆身的大廈,裝修得十分型格餐廳,望多兩望發現原來係餐廳嚟㗎,係一間主打西式定食既西餐廳,餐廳裝修型格,天花更掛上店舖名稱的燈牌!呢間餐廳嘅套餐都又唔少選擇,而我今次簡既係H set - Food Combo 雜扒黑椒汁配南瓜薯餅 $188前菜更有華都夫沙律、南瓜湯、精選生果!佢呢個雜扒可以自由選擇熟到,黑椒汁非常香濃,雜扒牛味甚濃,油脂分布平均,仲超過手板咁長,加上粟米和鬆軟的薯蓉,唔錯!南瓜湯非常香甜,夠濃郁!只要惠顧任何一個定食,就可以免費添飲飲品,而今日水吧有三款飲品(凍檸茶、凍薄荷鮮橙水、熱鮮薑紅棗桂圓杞子水)

前菜更有華都夫沙律、南瓜湯、精選生果!

南瓜湯非常香甜,夠濃郁!

2019-07-11 34 views
上次食左一次food combo ,覺得幾好味可以再食, 今日經過發現仲有新menu, 唔使諗咁多當然試下啦, 新菜式走平價少少既路線, 但我自己覺得一樣咁用心!我叫左個卡幫尼意粉配薯絲蝦, 估唔到马食都好好味啵, 即叫即整所以炸到脆卜卜, 意粉個醬非常creamy , 女仕們都一定會好鐘意!老公就叫肉醬意粉, 佢又係欣賞個小食多d 串燒墨魚串好有心機, 仲好彈牙添!另外每個餐都會跟湯同salad / 生果, 依一點我好鐘意, 非常貼心! 仲額外有自座bar, 有三款飲品, 女仔會鐘意既紅組茶, 想飲凍野就有凍檸茶, 總有一樣係岩大家!
2019-07-10 48 views
和表姐食午餐,大家都想吃得豐富盛一點,留意到屯門有間新餐廳,決定入去試一試。餐廳提供西日式定食,而且設有自助飲品吧,提供檸檬茶,薄荷鮮橙水及鮮薑紅棗桂圓杞子水。我最愛檸檬茶,鮮甜又有檸檬香。紐西蘭肉眼荷蘭汁配南瓜薯餅肉眼扒牛味濃郁,肉質鬆化。薯餅很脆口,南瓜味突出。每個套餐都有湯,沙律及水果,味道清新健康。卡邦尼大通粉配薯絲蝦有濃濃的忌廉味,通粉也很入味,非常creamy。梳芙厘芝士蛋糕及焦糖布丁蛋糕兩款蛋糕都是餐廳自家製作,有啖啖的芝香,甜度也適中。

餐廳提供西日式定食,而且設有自助飲品吧,提供

紐西蘭肉眼荷蘭汁配南瓜薯餅

卡邦尼大通粉配薯絲蝦
有濃濃的忌廉味,通粉也很入味,非常creamy。

梳芙厘芝士蛋糕及焦糖布丁蛋糕
兩款蛋糕都是餐廳自家製作,有啖啖的芝香,甜度也適中。

2019-07-10 26 views
屯門高質洋食🤤白色簡約裝修原來重有天光板既燈飾Lunch set 都幾多選擇有主食,輕食,重可以追加🎈洋蔥忌廉湯(+12)是日餐湯-濃厚忌廉湯,入面有粒粒洋蔥🎈黑椒汁雜扒飯($98)牛扒,雞翼,太陽蛋,煙肉少辣既黑椒汁🤤篤爛個蛋黃黎撈飯真係一流!飯量有大約一碗左右☺️☝🏻牛扒大過手掌!啖啖肉抵食! 煙肉有兩片,煎香脆左!🎈小食拼盤($65)咖啡魚餅🤤配埋泰式酸辣醬🤤雞翼係芝麻雞翼,皮脆肉滑!墨魚串,粒粒都燒得小小脆但唔乾😊有咬口脆薯角重有茄汁點野飲番方真係我最欣賞!因為係all you can drink!是日有三種🎈凍檸茶-茶餐廳風味,甜甜的🎈薄荷鮮橙水(冷)- 十分清新,原來兩者都夾,夏天消暑精選🎈鮮薑紅棗桂圓杞子水(熱)-真係有材料係到浸住,暖入心之選,對女仔都特別好甜品🤤🎈焦糖布丁蛋糕(+$18)🤤好軟熟既蛋糕,好香蛋味之餘,面頭個陣糖而不膩既焦糖🤤🤤🤤😳正r! 高質甜品!
屯門高質洋食🤤

白色簡約裝修原來重有天光板既燈飾

Lunch set 都幾多選擇
有主食,輕食,重可以追加

🎈洋蔥忌廉湯(+12)
是日餐湯-濃厚忌廉湯,入面有粒粒洋蔥

🎈黑椒汁雜扒飯($98)
牛扒,雞翼,太陽蛋,煙肉
少辣既黑椒汁🤤篤爛個蛋黃黎撈飯真係一流!

飯量有大約一碗左右☺️☝🏻
牛扒大過手掌!啖啖肉抵食!
煙肉有兩片,煎香脆左!

🎈小食拼盤($65)
咖啡魚餅🤤配埋泰式酸辣醬🤤

雞翼係芝麻雞翼,皮脆肉滑!

墨魚串,粒粒都燒得小小脆但唔乾😊有咬口
脆薯角重有茄汁點

野飲番方真係我最欣賞!
因為係all you can drink!
是日有三種

🎈凍檸茶-茶餐廳風味,甜甜的
🎈薄荷鮮橙水(冷)- 十分清新,原來兩者都夾,夏天消暑精選

甜品🤤

🎈焦糖布丁蛋糕(+$18)
2019-07-10 54 views
前陣子見到一間新開業的西式餐廳,每次途經,見到餐牌內有眾Set Dinner選擇,而且餐盤擺設精美,一直跟朋友說要試試,今晚終於有機會啦!店舖面積不算大,大概只能容納二十人,但樓底很高,燈光通明, 座位也很舒服;我跟朋友大概七點半到達,可能是平日的關係,所以能立即被安排入座。店員遞上一個設計色彩繽紛的menu, 實在是眼花繚亂,每一個餐也很吸引,最後我們二人點了三文魚配特式炸雞粒以及卡邦尼大通粉配薯絲蝦,單單看餐盤上的食物,也覺得一定能把你吃飽。廚房的速度非常快,落單不久後,店員已經陸續送上兩個晚餐 ,餐盤的擺設跟相片可說是一模一樣,完全不是相片只供參考之用!三文魚比想像中大塊,而且有一定厚度,煎得剛剛好,仍然保持肉質嫩滑, 配上酸酸的蛋黃醬, 非常開胃,三文魚下面還配上薯蓉和牛油粟米,所以不要小看這個餐, 真的能讓你吃得很飽 ,餐還配上沙律、南瓜湯、炸雞小吃,還有一份水果,營養均衡。特式炸雞外層甜甜的,非常特別,南瓜湯也非常香濃。 至於卡邦尼大通粉份量也不少,卡邦尼汁不像街外的濃稠,所以不會令你覺得很油膩, 脆脆的薯絲蝦味道也不錯,這個餐還配上紅菜頭沙律,可以幫助減低油膩感,配搭非常

至於卡邦尼大通粉份量也不少,卡邦尼汁不像街外的濃稠,所以不會令你覺得很油膩, 脆脆的薯絲蝦味道也不錯,這個餐還配上紅菜頭沙律,可以幫助減低油膩感,配搭非常貼心呀! 總括來說非常滿意這個晚餐,下次還會想試試其他set。
2019-07-09
$150 (Dinner)
2019-07-09 385 views
近排去左屯門公園到參觀新起既共融遊樂場,陪朋友仔既小朋友們去玩完之後,覺得肚餓,去左搵下附近有咩餐廳好食,聽朋友講呢間餐廳好似係新開既,咁就打算一齊去試下啦。入到去一眼就可以望哂全場,大約可以坐到二十幾人到啦,而侍應就比左一張幾簡單既menu我地睇,總共係有七個餐比我地選擇既,我同朋友分別就揀左combo D「美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅」同combo G「西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼」。侍應再介紹佢地有個自助水吧比客人自己添飲既,分別有「鮮薑紅棗桂圓杞子水(熱)」、「薄荷鮮橙水(冷)」同「檸檬茶(冷)」,比客人自己選擇,都幾貼心嫁。Combo D美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅($218)呢個分別須有美國安格斯西冷扒去做主菜,另外配有華都夫沙律,是日餐湯係南瓜濃湯,加上香炸南瓜薯餅,同埋精選生果組成。首先個沙律好新鮮,而個南瓜濃湯都保持到南瓜果種香甜既感覺,個西冷扒煮得好嫩滑,朋友唔太中意食太生既牛,叫左七成熟,煮得剛好熟,帶有少少粉紅色,入口又幾重牛味,不錯。南瓜薯餅又炸得金黃色,入口非常香脆,又不太油膩。Combo G西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 ($178)至於

Combo D
美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅($218)
美國安格斯西冷扒
南瓜薯餅
沙律

Combo G
西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 ($178)
至於我呢個西班牙海鮮飯,賣相不錯,上面有好足料既海鮮,包括左有帶子,青口,大蝦,魷魚等。
同埋配答左泰國青木瓜沙律,呢個青木瓜沙律有適當既酸味,令到食指大動,是日餐湯都係南瓜濃湯,而個飯上面既海鮮係非常新鮮,入口好爽口,廚師掌控火喉得剛剛好,而個焦糖青檸雞翼都十分出色,炸得香脆既雞皮上加上酸甜既焦糖青檸醬,食入口味道同雞翼好夾,有陣清新既感覺,最後用左精選生果作結。
南瓜濃湯
精選生果
泰國青木瓜沙律

都幾適合一d唔想諗太多菜式配搭既人黎食,一個set就滿意左成餐飯既營養,作為單人食堂都不失為一個好選擇。
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
美國安格斯西冷扒
泰國青木瓜沙律
  • 西班牙海鮮飯
  • 美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅
2019-07-06 26 views
-今日去咗屯門開會,完咗就約個屯門人食飯,佢話最近屯門有棟新樓盤🏘️,附近開咗d有新餐廳,一於去試試😋。雖然餐廳唔大,勝在樓底高,好光猛。一睇餐牌📃,原來係食set dinner。每個set都有湯、沙律、小食、主菜同水果。沙律🥗有蘋果粒🍎、提子乾🍇、沙律菜🍃,超級開胃是日餐湯係番茄雜菜湯,非常足料,有大量番茄 + 雜菜生果杯什扒🥩黑椒汁配南瓜薯餅($188)除左有牛扒🐂,仲有雞翼🐔、煙肉🥓、香草豬肉腸同蝦🦐,份量十足,配埋香滑嘅粟米粒薯蓉,牛扒無咩筋,點d黑椒汁好惹味。薯餅幾有驚喜,南瓜蓉配埋粟米粒🌽好香甜卡邦尼大通粉配薯絲蝦🦐($138)溫泉蛋🥚永遠都係咁吸引,撈埋d芝士🧀煙肉🥓、通粉簡直無得頂好少食薯絲蝦🦐,脆卜卜同幾彈牙初時以為set唔包野飲,原來有個自助水吧🥤,提供3款飲品,可以任飲分別係熱鮮薑紅棗桂圓杞子水、凍薄荷鮮橙水同凍檸檬茶,睇得出係自家製,飲得好安心食到咁上下,出面都有人等位🚶🚶,但店員好有禮貌,唔會趕你走,非常抵讚。多謝朋友仔請呢餐,好滿足😘。==========Food Combo地址:屯門鄉事會路88號The Parkville地下6號鋪

沙律🥗有蘋果粒🍎、提子乾🍇、沙律菜🍃,超級開胃

是日餐湯係番茄雜菜湯,非常足料,有大量番茄 + 雜菜

生果杯

什扒🥩黑椒汁配南瓜薯餅($188)

薯餅幾有驚喜,南瓜蓉配埋粟米粒🌽好香甜

卡邦尼大通粉配薯絲蝦🦐($138)

溫泉蛋🥚永遠都係咁吸引,撈埋d芝士🧀煙肉🥓、通粉簡直無得頂

好少食薯絲蝦🦐,脆卜卜同幾彈牙

==========

Food Combo
Type of Meal
Dinner
  • 南瓜薯餅
喺屯門Vcity行街,記得朋友推薦過天橋底附近有間Food Combo大件夾抵食,所以打算親身去試下。餐廳門口係落地玻璃,再加上內裏以白色裝潢為主,所以顯得室內更光猛舒適。餐牌上見到每個set都有沙律、餐湯同生果杯,好豐富!而且凡惠顧所有套餐都可以享用自助水吧,分別有鮮薑紅棗桂圓杞子水(熱)、薄荷鮮橙水(冷)同埋檸檬茶(冷)。🔹有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口 $168豬鞍比我想像中大件兼厚身,雖然有少少靭但無因為咁扣分,因為保留到肉汁算Juicy,配埋野菌汁更惹味。白酒煮青口份量都多,而且肉身肥厚,正。今次個餐湯係南瓜湯,好香南瓜蓉味;生果好鮮甜,有誠意。🔹美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅 $218西冷煎得好香口,肉汁鮮嫩,而且煎得剛剛好,唔會太過生或熟,讚!南瓜薯餅外層幾香脆,但南瓜味就唔算太明顯。隨碟附上薯蓉同粟米,每樣都份量十足!食到好滿足!值得再Encore!📍Food Combo屯門鄉事會路88號The Parkville地下6號鋪..環境分數:8.5/10食物分數:8.5/10

🔹有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口 $168

🔹美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅 $218

南瓜薯餅外層幾香脆,但南瓜味就唔算太明顯。

📍Food Combo
屯門鄉事會路88號The Parkville地下6號鋪

環境分數:8.5/10
食物分數:8.5/10

2019-07-05 52 views
日本定食就食得多 西式定食你又食過未?😉 屯門Vcity附近新開左5少餐廳,今次就試左呢間西餐🍽呢到d餐係一份份咁上曬,有沙律,湯,main course同生果杯💁🏼‍♀有三款飲品️可以任fill,薄荷鮮橙水幾夠味,好refreshing🍊另外鮮薑紅棗桂圓杞子水微甜,而且夠熱,飲完成個人暖笠笠☺️沙律有紅菜頭同火箭菜,仲有d酸酸甜甜ge醬🥗個湯本身應該係南瓜湯,但個日轉左做紅湯😹到maincourse,三文魚ge皮煎得好香脆,d肉又5會太乾,啱啱好👍🏻薯蓉好creamy,都香奶味🤤隻汁同d三文魚都幾夾,點黎食可以帶出佢d鮮味😌另外仲有幾舊炸雞粒,欣賞佢5係用炸粉炸,我係真係食緊舊雞,5係成舊炸粉😀一開始見個餐無飯,仲擔心會5夠飽,最後食曬都幾full🤭呢個時候食翻幾舊生果就啱曬😉間舖5係好多位,如果大家想食ge話最好避開7點幾呢d晚飯時間,如果5係就要排好耐先有得食🤕我都等左好耐先食到😖

Combo F 香煎挪威三文魚配特式炸雞粒
2019-05-10
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$178 (Dinner)
Dining Offer
Tasting Event
Combo F 香煎挪威三文魚配特式炸雞粒
  • 香煎挪威三文魚配特式炸雞粒
2019-06-30 53 views
上次去左間台灣小店都係類似咁嘅定食,所以再遇到一盤盤定食送上黎係超開心的,因為好滿足,一set入面有齊主菜、餐湯、沙律🥗同水果,仲有小食,真係好豐富同滿足!食物質素高,而且環境比人感覺好舒適,可能係因為落地玻璃關係,透到陽光入黎嘅光係唔同燈光的👍
2019-06-25
2019-06-29 69 views
屯門而家嘅嘢食越來越多,今日嚟到呢間food combo見到唔係新開左好耐,而且門面唔算好大,但係勝在明亮,都可以吸引到我嘅注意,中午就黎呢度食啦。入到去坐低,地方乾淨明亮裝修簡潔富有時代感,舒服,最重要嘅係大熱天時,冷氣充足,服務員親切有禮,好詳盡介紹我哋佢哋鋪頭有啲咩特色嘅嘢食。我覺得佢哋最有特色嘅係佢哋嘅餐飲,係可以無限免費添加,而且有三款咁多,而我就梗係要揀生薑紅棗圓玉茶啦而且仲係熱嘅,女人唔補真係好易老㗎,鍾意凍飲嘅都仲可以有其餘兩款選擇,最重要嘅係咩啊?無限免費添加,淨係呢一點已經可以留住我個心啦。葡國雞飯,分量超多,雞扒嘅屁先至香脆,雞肉好厚身,而且好滑,依然保留左肉汁嘅香味,葡汁充滿椰汁味,裏面仲有一啲嘅薯仔同雜菜,份外富有特色。鮮茄大蝦意粉,足足有成五隻大蝦,晶瑩剔透爽口彈牙,意粉酸酸甜甜份外開胃,而且佢嘅意粉唔同一般餐廳嘅意粉,佢嘅意粉係新鮮煮起,而且十分之有咬口,唔會過淋,味道適中,真係不可不試。至於加唔加小食,任君選擇,我就加咗個粟米啦,份量適中,但係勝在夠晒香甜,而且十幾蚊,仲可以加多份水果添,令我呢一個午餐,夠晒豐富呀。

2019-06-27 35 views
星期六日經過,見到次次都好多人排隊等進餐,今日收工返到屯門,見到有位,一於入去嚟個晚餐餐廳簡約裝潢,舒服好坐👍👍原來每個餐都是一set set,望餐牌都好吸引😍😍我點了三文魚扒餐,老公點了雜扒餐,已包湯、沙律,炸物,主食跟薯菜、以及生果,夠晒豐富😍😍每個餐跟自助Detox水吧,有熱飲圓肉杞子茶、凍凍薄荷葉橙肉水、及新鮮檸檬茶,應該是不添加糖,健康好味又新鮮😍👍值得一讚兩個餐都包蕃茄雜菜湯,應該以新鮮蕃茄煮成,沒有配上茄膏,但仍然蕃茄味濃濃,配上好多雜菜😋😋三文魚扒跟紅菜頭沙律,新鮮好味,配上健康醋汁,正👍👍三文魚扒煮得剛剛好,不會太乾身,魚鮮好味😋😋份量夠晒大份,配上好味薯菜及好多粟米炸物是炸雞配日式千島沙律醬,鬆化嫩嫩😊😊雜扒餐有牛扒、煙肉,香草雞肉腸及雞翼亦配上好味薯菜及粟米👍👍份量夠好美味並配有蘋果提子沙律,開胃沙律估唔到屯門開咗間好味又健康嘅西餐廳,下次會再嚟食下其他餐先值得一讚,待應們都有禮友善,笑容可掬👍👍
餐廳簡約裝潢,舒服好坐👍👍
原來每個餐都是一set set,望餐牌都好吸引😍😍
三文魚扒跟紅菜頭沙律,新鮮好味,配上健康醋汁,正👍👍
炸物是炸雞配日式千島沙律醬,鬆化嫩嫩😊😊
並配有蘋果提子沙律,開胃沙律
估唔到屯門開咗間好味又健康嘅西餐廳,下次會再嚟食下其他餐先
值得一讚,待應們都有禮友善,笑容可掬👍👍
2019-06-25 1151 views
自從年頭開始,就留意到V City附近既The Parkville地下開設左餐廳。Food Combo店面用上全玻璃設計,採光度十足,十分通透,俾人一種乾淨簡潔既感覺。餐廳主要以套餐形式供選擇,大概有七款左右。每一個Set都非常豐富,適合Brunch/ Dinner食。凡惠顧所有套餐均可享用自助水吧。眼見有三款飲品:🔸鮮薑紅棗桂圓杞子水(熱)、 🔸薄荷鮮橙水(冷)、 🔸檸檬茶 (冷) 。養生飲品又有,夏日清涼既又有,飲幾多自己斟唔錯。______________________________ 簡單講下兩個Set,由餐湯、沙律、Main Course、小食、到生果,通通一個盤上哂,超級豐富!而每個Set跟既沙律、小食都唔一樣,Set好哂,有選擇困難既朋友仔都無有怕哈哈!🔸有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口 $168香橙紅菜頭沙律夠特別,唔係到到都有。豬鞍配上野菌汁好match,肉質唔會好乾,夠柔嫩。跟上一碟青口,蒜蓉同白汁味都好出,份量比想像中多。🔸西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 $178泰式青木瓜沙律,襯返西班牙海鮮飯個種熱帶風情。海鮮飯材料足料!有大蝦、帶子、青口、魚柳、魷魚等等。飯底微微帶濕

鮮薑紅棗桂圓杞子水(熱)/ 檸檬茶 (冷)

有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口

🔸有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口 $168

西班牙海鮮飯

🔸西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 $178
泰式青木瓜沙律,襯返西班牙海鮮飯個種熱帶風情。海鮮飯材料足料!有大蝦、帶子、青口、魚柳、魷魚等等。飯底微微帶濕潤,飯夠哂粒粒分明。焦糖青檸雞翼,皮夠脆,青檸味好清新~

by VIN
環境分數: 8/10
食物分數: 8.5/10
2019-06-22
$170 (Lunch)
有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口
西班牙海鮮飯
  • 西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼
2019-06-22 39 views
今日午餐去🍽嘅地方位於屯門V City一田斜對面"Food Combo"餐廳座位唔算多,設計以白色為主,整潔簡約,清新舒服😌 餐牌也非常簡單, 除咗主食,也有西式定食套餐,另外可以加錢配塔有多款小食👍 最特別係吧檯出面有三款飲品,落單跟餐,可以無限添加任斟任飲,好好啊👍 -蕃茄蘑菇大蝦扁意粉$58.00+$12.00 南瓜湯🍽~🍤🍄同意粉分量相當多,材科新鮮,🍝 煮得啱啱好,軟硬適中👍 -芝士茄汁牛肉焗飯$68.00~ 分量一樣唔惹少,🥩塊軟腍入味,🍚煮得濕潤, 酸酸甜甜好對味😋👩‍⚖ 分量多多,價錢相宜, 確係唔錯😆ps~ 細食嘅朋友,呢度也有輕量餐提供喲

餐廳座位唔算多,設計以白色為主,整潔簡約,清新舒服😌

-蕃茄蘑菇大蝦扁意粉$58.00+$12.00 南瓜湯🍽

-芝士茄汁牛肉焗飯$68.00

👩‍⚖ 分量多多,價錢相宜, 確係唔錯😆

ps~ 細食嘅朋友,呢度也有輕量餐提供喲
2019-06-21
Type of Meal