2023-05-08 33 views
[火鍋 高格調 ]] <<質素 服務 高level>>放工同朋友去 tst間新的火鍋<<港宴>>環境幾舒服有卡位~自助點餐~如果人少的話一人一鍋會比叫大鍋化算~湯底算清甜,火鍋前每人先來一碗~大部分火鍋有的材料呢度都有得 order我地選左最鐘意的<<毛肚 >> + <<同九菜餃>><<珊瑚蛘>> 等等。。。。。。食物新鮮,所以價錢自然一分錢一分貨食完職員仲細心送上甜品^^ 夠滋潤~慢慢坐又可以同朋友傾下計夠寫意
[[新一代火鍋 高格調 ]]
<<質素 服務 高level>>

放工同朋友去 tst間新的火鍋<<港宴>>
環境幾舒服有卡位~

大部分火鍋有的材料呢度都有得 order
我地選左最鐘意的<<毛肚 >> + <<同九菜餃>>
<<珊瑚蛘>> 等等。。。。。。
食物新鮮,所以價錢自然一分錢一分貨

食完職員仲細心送上甜品^^ 夠滋潤~

慢慢坐又可以同朋友傾下計夠寫意

2023-05-08 26 views
今晚一班同事飯聚 , 介紹到這間裝修極之堂皇食店, 頭盤龍蝦刺身夠生鮮, 兩個鍋底都真材實料, 花膠雞及豬肚,配料牛肉及牛栢葉等...都好新鮮,醬料都好齊全,招呼好貼身,一定會再幫襯
2023-05-06 51 views
岩岩黎到 經理已經好hardsell7點入到黎得3枱唔緊要 4個人食 經理幫手落單,叫左個2人set 加左堆野食仲有象拔蚌刺身 話好新鮮今日到貨個象拔蚌完全唔爽口 唔新鮮算啦照食啦 個2人set 黎湯又錯 前菜二選一都黎錯Set入面有黃喉,但成盤野上黎都無黃喉問佢又係答唔好意思(已經講左3次)跟住明明選左芝士墨丸 佢就黎左蝦丸同墨魚丸又錯 又講唔好意思 又黎小左野 又黎錯左野 又話係個system有問題我地最後決定取消成個餐轉場算未食都一肚氣 又比小左野又錯哂 叫埋單都算 連張單都想叫我地比埋未黎既單點野食 好彩有check單仲有佢話有85折 然後張單後尾又收返全單加一完全失望 仲想叫我比多次機會佢 算吧啦
岩岩黎到 經理已經好hardsell
7點入到黎得3枱
仲有象拔蚌刺身 話好新鮮今日到貨
個象拔蚌完全唔爽口 唔新鮮
象拔蚌刺身

算啦照食啦
個2人set 黎湯又錯 前菜二選一都黎錯
Set入面有黃喉,但成盤野上黎都無黃喉
問佢又係答唔好意思(已經講左3次)
跟住明明選左芝士墨丸 佢就黎左蝦丸同墨魚丸
完全失望 仲想叫我比多次機會佢 算吧啦

2023-05-06
Type of Meal
Dinner
一間係尖沙咀柯士甸新開既港式火鍋店環境奢華 好有氣派同格調💓💓但價錢就好平民化 真係好值得推薦👍🏻另外要大讚既係店員服務態度 💯經理好客又親切 好難吾番轉頭我同友人就叫左一人一煲 試一試佢地吾同既湯底1️⃣花膠雞湯 $78好多花膠同桃膠 真係夠曬養顏2️⃣胡椒豬肚湯$78湯底濃郁 有胡椒味同好多豬肚3️⃣加拿大象拔蚌 $388 好新鮮!! 甘大碟都係400有找咬落去係好爽好甜 呢個係必叫之選4️⃣安格斯特級手切肥牛 (細) $268油脂分佈非常均勻 肉質鮮嫩 牛味非常濃郁5️⃣皇帝菜 $686️⃣金針菇 $587️⃣炸枝竹 $68菜同菇類都係大大碟 🙆🏼‍♀️叫一個兩個人食真係夠曬8️⃣牛奶仙草紅豆芋圓Like佢地既社交平台仲送牛奶仙草芋圓呢個甜品好有驚喜 濃濃既牛奶浸🤗仲有紅豆 仙草 芋圓 仲好食過出面糖水店餐廳性價比好高 🤟🏻見到有獨立房間 一定要同屋企人再番梨食🙌🏻▪️位置: 9/10▫️環境: 10/10▪️衛生: 9/10▫️服務: 10/10▪️食物: 9/10
一間係尖沙咀柯士甸新開既港式火鍋

▪️衛生: 9/10
▫️服務: 10/10
▪️食物: 9/10
2023-04-28
$500 (Dinner)
  • 加拿大象拔蚌
出街食飯,最緊要環境好,坐得舒服😊極力推薦<港宴海鮮火鍋>環境靚,唔會迫我哋一行5人,被安排左去半包箱既位置,感覺好好呀🥰我哋最後選擇大鍋打邊爐(因為有一人火鍋)揀左花膠雞冬瓜鍋湯底滾起既時候,我哋每人都飲左兩,三碗有花膠嫁象拔蚌價錢抵新鮮打邊爐又點會冇牛。。呢個細size既牛肉拼盤靚牛最後送既甜品,仙草芋圓,為呢一餐美味既邊爐劃上完美既句號。🤭🤭所有職員既服務態度都好好👍👍值得推薦俾大家😊😊
出街食飯,最緊要環境好,坐得舒服😊

極力推薦<港宴海鮮火鍋
環境靚,唔會迫
我哋一行5人,被安排左去半包箱既位置,感覺好好呀🥰

我哋最後選擇大鍋打邊爐(因為有一人火鍋
揀左花膠雞冬瓜鍋湯底
滾起既時候,我哋每人都飲左兩,三碗

有花膠嫁

象拔蚌價錢抵
新鮮

打邊爐又點會冇牛。。
呢個細size既牛肉拼盤

靚牛

最後送既甜品,仙草芋圓,為呢一餐美味既邊爐劃上完美既句號。

🤭🤭所有職員既服務態度都好好👍👍

值得推薦俾大家😊😊
2023-04-28
$550 (Dinner)
  • 牛肉拼盤
  • 花膠冬瓜雞湯底
🪑香港火锅届头把交椅,👑我打卡后確認亲封的!🏠以包厢设计风格為主,📷拍照很出片,📸随随便便就是一张大片写真!😋食物高質,🦞海鲜很新鲜,🌊價錢合理,🍥对于吃货来说,不要太幸福了!💗立刻和朋友一起“捞一捞”吧,🍲火锅一开,烦脑拜拜👋👋!
柯士甸新開業的火鍋店 週末來嚐嚐鮮~湯底有好多種選擇 可以選單人鍋或者大鍋 我們選的是小金鍋 約78hkd💰這家特色是杏汁豬肺湯底 喜歡杏仁味道的可以試試 奶香奶香的☺️我選的是美顏花膠雞湯 湯底料足🤩 配有蟲草花、桃膠、花膠、竹笙和雞肉 單喝湯都好好飲海鮮主打的火鍋店肯定要試試他家海鮮拼盤啦!生蠔🦪、聖子、海蝦、脆鯇腩等,分量足夠三人share海鮮都很新鮮,脆鯇腩口感特別爽脆,就是內地說的脆肉皖魚卜啦~同埋一個牛肉拼盤 本地➕安格斯手切肥牛🥩牛肉色澤紅潤,肥瘦相間得當,安格斯瘦一些,油脂較少~‼️ follow ig/臉書就能get一大碗牛奶仙草紅豆芋圓🆓!吃完火鍋剛好點甜品解解饞大大碗芋圓仙草凍不熟甜品店,好看也好吃,可以降降火鍋的熱氣🔥用餐🍴環境格調在線,店員招待也得體,朋友們放心衝~🏠:港宴海鮮火鍋📍:尖沙咀柯士甸道122號麗斯中心地下
柯士甸新開業的火鍋店 週末來嚐嚐鮮~
海鮮主打的火鍋店肯定要試試他家海鮮拼盤啦!
生蠔🦪、聖子、海蝦、脆鯇腩等,分量足夠三人share
同埋一個牛肉拼盤 本地➕安格斯手切肥牛🥩
牛肉色澤紅潤,肥瘦相間得當,安格斯瘦一些,油脂較少~
用餐🍴環境格調在線,店員招待也得體,朋友們放心衝~
🏠:港宴海鮮火鍋
📍:尖沙咀柯士甸道122號麗斯中心地下
牛肉海鮮拼盤
脆皖腩
生蠔
甜品
2023-04-23
$600 (Dinner)
牛肉海鮮拼盤
甜品
2023-04-07 36 views
裝修好華麗嘅火鍋店,價格又唔係話貴得好離譜,仲有得揀一人一鍋,可以揀自己鍾意嘅湯底~🔘蕃茄湯 $58朋友鍾意佢清清地但都好有蕃茄味~🔘花膠雞湯 $78清甜雞湯,幾足料,咁細嘅湯底裏面都有雞肉又有花膠~🔘安格斯特級手切肥牛 $268必點推介!! 肥牛高質素雪花紋好靚,有油脂感得來又唔覺得太肥,每片都有少少厚度唔會切得太薄,又有牛味真係唔錯!!🔘花雕鮮豬潤 $68冇怪味,唔會太韌,又夠爽口~🔘牛舌 $128由於薄切唔使淥太耐,爽口彈牙肉味濃郁~🔘手打雙拼丸 $128揀咗芝心手打墨魚丸同芝心手打鮮牛丸,一咬開就發現裏面有半溶嘅芝士,幾特別,兩者都彈牙但味道上自己偏愛牛丸多啲~🔘皇帝菜 $68正常發揮份量都幾多~最後follow社交平台仲有糖水送,係牛奶仙草紅豆芋圓,紅豆蓉同芋圓都幾好食呀~如果想揀一間坐得好舒服嘅火鍋,又或者要宴客,呢間火鍋店係唔錯嘅選擇!!

🔘蕃茄湯 $58
朋友鍾意佢清清地但都好有蕃茄味~
🔘花膠雞湯 $78
清甜雞湯,幾足料,咁細嘅湯底裏面都有雞肉又有花膠~

🔘安格斯特級手切肥牛 $268

🔘花雕鮮豬潤 $68
冇怪味,唔會太韌,又夠爽口~

🔘牛舌 $128
由於薄切唔使淥太耐,爽口彈牙肉味濃郁~

🔘手打雙拼丸 $128

🔘皇帝菜 $68
正常發揮份量都幾多~

• 安格斯特級手切肥牛
  • 花雕鮮豬潤
  • 手打雙拼丸
2023-04-02 28 views
終於搵到間高質火鍋店🍲-首先同朋友一人帶一個鍋先🥰-冬瓜湯 $78-秘製麻辣湯 $58-安格斯特級手切肥牛 $268必點🔥靚肥牛呀🤤完全係入口即溶而又可以保留到牛既味道🐂-鱔片 $138必點🔥終於食到出色嘅鱔片,無骨厚肉爽口又新鮮😋-田雞 $68必點🔥上枱嘅時候個田雞仲郁緊證明有幾咁新鮮啖啖肉,而且係厚實既👍-中華台北鴨血 $88必點🔥好嫩滑,放落麻辣湯底,一流呀😍-新鮮鵝腸 $118好爽口☺️-豬粉腸 $68
終於搵到間高質火鍋店🍲
首先同朋友一人帶一個鍋先🥰
冬瓜湯 $78

秘製麻辣湯 $58

安格斯特級手切肥牛 $268

靚肥牛呀🤤完全係入口即溶而又可以保留到牛既味道🐂
鱔片 $138

必點🔥
終於食到出色嘅鱔片,無骨厚肉爽口又新鮮😋
田雞 $68

上枱嘅時候個田雞仲郁緊證明有幾咁新鮮
啖啖肉,而且係厚實既👍
中華台北鴨血 $88

必點🔥
好嫩滑,放落麻辣湯底,一流呀😍
新鮮鵝腸 $118

好爽口☺️
豬粉腸 $68
2023-03-30 30 views
今日去食呢間柯士甸道新開既火鍋店,位置方便,裝修好奢華又新淨企理😍入面餐廳布局好寬闊。入座之後仲有熱情既店員介紹推介既菜式,價錢都相宜,唔好比咁豪華既裝修嚇親🤣杏汁豬肺湯底($68)第一個一人一鍋既湯底就揀左杏汁豬肺湯,一放低見到奶白色,同好濃郁好香既杏汁,飲落簡直停唔到!值得讚嘅係佢仲有好多豬肺,簡直係今餐mvp🤤絕對會特登返嚟叫呢個湯底!胡椒豬肚湯底($78)另一個湯底就揀左胡椒豬肚湯一滾起已經聞到好香,入口有好濃既胡椒味。豬肚份量都唔少,好足料,忍唔住飲左大半碗!牛舌($128)首先嚟嘅係牛舌,擺盤好靚,呢個價錢份量亦都唔少,重點係牛舌食落去好有口感亦都重牛味👍豬粉腸($68)好少火鍋店有得叫豬粉腸所以今次諗都冇諗就叫做一份黎試😎 冇諗過呢個豬粉腸同個杏汁豬肺湯底可以咁夾完全食到停唔到!花雕醉雞件($118)花雕醉雞件半隻既份量都唔少。雞肉好嫩滑,有淡淡酒味同埋杞子香鮮牛丸, 蝦滑($118, $118)呢度既手打鮮牛丸同蝦滑,入口有口感爽彈,鮮味亦非常濃郁!黃喉($118)黃喉就不過不失,勝在份量夠多~花雕鮮豬潤($68)豬潤好有驚喜❤️食落去唔會好韌,爽得嚟入面仲好有汁爆出嚟,

杏汁豬肺湯底($68)

胡椒豬肚湯底($78)

牛舌($128)

豬粉腸($68)

花雕醉雞件($118)

鮮牛丸, 蝦滑($118, $118)
呢度既手打鮮牛丸同蝦滑,入口有口感爽彈,鮮味亦非常濃郁!

黃喉($118)
黃喉就不過不失,勝在份量夠多~

花雕鮮豬潤($68)
豬潤好有驚喜❤️食落去唔會好韌,爽得嚟入面仲好有汁爆出嚟,再配合埋淡淡嘅酒味非常好食👍👍

最後仲有免費送既自家製紅豆仙草芋圓,芋圓好煙韌,綠茶味既芋圓好特出好好食🤩非常好嘅體驗,呢度嘅裝修仲好適合見客,下次一定會帶朋友嚟再食一次🔥
星期五放工約好友去烚下烚下🍲港宴裝修得好型格,環境企理,座位舒適!湯底價錢唔算貴,一人一鍋價最貴都只係$78👀就已經有靚湯底!美顏花膠雞湯,裏面有花膠、竹笙、蟲草花、雞件等等豐富材料🥰鮮蕃茄濃湯,除咗有一嚿嚿蕃茄外,湯底仲有好多蕃茄蓉,蕃茄湯越滾越濃郁🤤安格斯特級手切肥牛,細份已經有成廿幾塊,肥牛雪花紋非常靚仔🤩口感夠滑,牛肉味又濃!自家即炸響脆鈴卷,靚湯底又點少得炸響鈴,即叫即炸嘅響鈴夠晒脆卜卜!芝心手打鮮蝦丸爽口彈牙,仲有啲蟹籽喺入邊增加口感🤤芝心手打牛丸夠晒Juice,牛肉味都好濃架🤤兩款芝心都用左車打芝士,芝士控一定會鍾意咁濃烈嘅芝味呀!自家製韮菜餃,餃子皮夠晒滑嘟嘟,包住滿滿嘅韭菜餡!鮮淮山夠晒爽口,果然新鮮!港宴海鮮火鍋 (尖沙咀)尖沙咀柯士甸道122號麗斯中心地下
星期五放工約好友去烚下烚下🍲
港宴裝修得好型格,環境企理,座位舒適!

美顏花膠雞湯,裏面有花膠、竹笙、蟲草花、雞件等等豐富材料🥰

芝心手打鮮蝦丸爽口彈牙,仲有啲蟹籽喺入邊增加口感🤤

芝心手打牛丸夠晒Juice,牛肉味都好濃架🤤

兩款芝心都用左車打芝士,芝士控一定會鍾意咁濃烈嘅芝味呀!

自家製韮菜餃,餃子皮夠晒滑嘟嘟,包住滿滿嘅韭菜餡!

鮮淮山夠晒爽口,果然新鮮!

港宴海鮮火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸道122號麗斯中心地下
  • 鮮蕃茄濃湯
  • 美顏花膠雞湯
  • 安格斯特級手切肥牛
  • 芝心手打鮮蝦丸
  • 芝心手打牛丸
  • 韮菜餃
2023-03-24 19 views
《尖沙咀超grand火鍋🍲店》呢間火鍋店裝修豪華,但食物性價比高🥰絕對會encore杏汁豬肺湯+秘製麻辣湯貪心嘅我當然要揀雙拼湯底,一次過試曬兩隻口味😍前者好重杏仁味,食得出真材實料夠滋潤後者麻得過穩但唔會超辣,仲會有蜂巢豆腐食👍🏻👍🏻今次叫左牛肉、台北鴨血、野生竹笙、手打墨魚滑同羊肉卷🫔超大碟!羊肉唔羶油脂分布平均,食落一啲筋都冇👍🏻鴨血同竹笙吸曬麻辣湯底啲精華,食落勁爽😍😍至於手打墨魚🦑滑就非常爽口彈牙,食得出好新鮮最後like 社交平台仲有芋圓牛奶🥛送😍😍正啊.📌 港宴海鮮火鍋 (#尖沙咀)#尖沙咀美食 柯士甸道122號麗斯中心地下#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #相機食先 #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #米線 #홍콩맛집
《尖沙咀超grand火鍋🍲店》

呢間火鍋店裝修豪華,但食物性價比高🥰絕對會encore

杏汁豬肺湯+秘製麻辣湯
貪心嘅我當然要揀雙拼湯底,一次過試曬兩隻口味😍
前者好重杏仁味,食得出真材實料夠滋潤
後者麻得過穩但唔會超辣,仲會有蜂巢豆腐食👍🏻👍🏻

今次叫左牛肉、台北鴨血、野生竹笙、手打墨魚滑同羊肉卷🫔

最後like 社交平台仲有芋圓牛奶🥛送😍😍正啊

📌 港宴海鮮火鍋 (#尖沙咀)
#尖沙咀美食 柯士甸道122號麗斯中心地下

• 羊肉卷
  • 台北鴨血
今次我同媽媽來到新開張不久的尖沙咀「港宴海鮮火鍋」,主打海鮮火鍋,食物的款式有特色,非常美味,多款佳餚讓一眾嘴饞的食客品嚐。地點位於柯士甸道,交通都算方便,很快便找到地點,靜中帶旺,不錯的選擇。店內環境整齊,佈置氣派非凡,充滿格調,座位闊落,氣氛自在輕鬆,店員的服務態度非常好。美顏花膠雞湯湯底方面,非常足料,材料新鮮,入面有雞及冬瓜,仲有好多花膠及桃膠,職員幫手把雞及冬瓜切開,煲滾湯後放入雞件,再滾一滾,雞肉肉質鮮嫰,冬瓜好甜,花膠好大塊,剔透有彈性,桃膠有益美顏,仍然保留了誘人的味道,味覺和口感湧現出來,吃得滿足。香煎黑松露墨魚餅墨魚餅爽口,保持嫩滑,黑松露配墨魚餅好味,口感層次豐富,見到巳想即時食下去,味道不俗。安格斯特級手切肥牛肥牛牛味濃,油脂分布平均,非常新鮮,質感軟綿,香滑豐盈,細膩美味,讓人一試難忘。手打鮮蝦丸鮮蝦丸多蝦肉,肉質鮮味有彈性,口感衝擊味蕾,同一般食到的不同,單單看樣子已經令人唾涎三尺。牛奶仙草芋圓餐廳做緊優惠,like佢社交平台,每人就會有一客牛奶仙草芋圓,入面有好多丸子同芋圓,煙煙韌韌,配牛奶好夾。整體來講餐廳性價比高,下次值得再來食過。港宴海鮮火鍋(尖沙咀

美顏花膠雞湯

香煎黑松露墨魚餅

手打鮮蝦丸

牛奶仙草芋圓

整體來講餐廳性價比高,下次值得再來食過。

港宴海鮮火鍋(尖沙咀)
地址:尖沙咀柯士甸道122號麗斯中心地下
2023-03-21
Type of Meal
Dinner
2023-03-23 25 views
果日我無意中行過見到間新開既火鍋店好elegant ,早兩日我朋友生日於是就去呢間試下,因為上網見到裝修好正,啱哂我個生日朋友🥲 一入去好豪華既感覺,啲座位間格得好好,每張枱私隱度都高,裝修有氣派,仲播啲hit songs 😅 🥢杏汁豬肺湯:奶白色嘅湯底,豬肺洗得好乾淨,杏汁味道適中,呢啲湯底唔係度度地方有,考功夫之作,湯熬得好甜夠火喉。🥢安格斯特級手切肥牛 :肉質及脂肪比例最平均,細細塊唔厚身。🥢自家即炸響鈴卷 :炸得脆脆的,新鮮唔會啡黃色炸得過火。🥢魚肚 :帶啲彈牙,索哂啲湯汁。🥢手打四寶丸 :牛丸、蝦丸、鯪魚球同墨魚丸,都好彈牙,一食就知自家手打,味道比較鮮香。🥢自家水餃皇自家韮菜餃 :水餃入邊啲蝦好大隻,新鮮,韭菜餃調味得唔錯,入邊Juicy.🥢雜菜拼盤 :呢個擺盤好靚,平時啲火鍋店唔會咁有心機放得咁靚😆重點係佢入邊好多款蔬菜,淨係菜都四款,仲有蕃茄,粟米,車厘茄同冬瓜片。🥢自家製牛奶仙草紅豆芋圓:店員話跟我做緊優惠, like 社交平台就送。食落去係唔甜,食完邊爐食佢又幾完滿喎個感覺。

🥢自家即炸響鈴卷 :炸得脆脆的,新鮮唔會啡黃色炸得過火。

🥢魚肚 :帶啲彈牙,索哂啲湯汁。

杏汁豬肺湯
蔬菜籃
杏汁豬肺湯
蔬菜籃
2023-03-22 281 views
呢間新既既火鍋店裝修走中式奢華既風格🏮格調別緻 價錢唔算好昂貴 去任食嘅打邊爐都食到悶都想食吓啲高質少少嘅❤️呢度連醬料區擺位都好有sense 仲有比較少見既醬料 例如係XO醬、沙茶醬、香蔥油等等♡ 雙拼鍋 (香濃沙嗲湯 & 秘製麻辣湯) $158佢地仲有一人一鍋可以選擇,不過我都係鐘意開大既爐更加有氣氛😆 沙嗲湯式好正宗好濃郁嘅湯底同埋有花生粒;麻辣湯底叫左少辣,裡面附上鴨血可以叫少樣餸🤩♡ 安格斯特級手切肥牛 (細) $268♡ 手打雙拼丸 (芝心鮮蝦丸 & 芝心鮮牛丸) $128♡ 雙拼蝦滑 & 墨魚滑 $ 128♡ 雙拼餃 (鮮蝦雲吞 & 水餃皇) $108♡ 午餐肉 $68♡ 娃娃菜 $58♡ 薯粉 $48♡ 自家製紫貝天葵 $78♡ 醬料 $56 紫貝天葵飲落酸酸甜甜好開胃,未開始食已經飲左1/3;手切肥牛必點🥰 大理石花紋、牛脂分佈平均兩個人叫細份都爭住食😆 仲好細心提醒大約灼5-8秒就可以,岩岩好仲有微紅嘅時候食落去入口即化😋 丸類全部都係手打咬落好彈牙,兩款都喺流心芝士咬既時候要小心燙口🍡;蝦滑同墨魚滑都好爽口彈牙兩款都好鮮味;自家制既雲吞同水餃整得好飽滿實在,水餃餡係
呢間新既既火鍋店裝修走中式奢華既風格🏮格調別緻

♡ 娃娃菜 $58
♡ 薯粉 $48
♡ 自家製紫貝天葵 $78
♡ 醬料 $56

丸類全部都係手打咬落好彈牙,兩款都喺流心芝士咬既時候要小心燙口🍡;蝦滑同墨魚滑都好爽口彈牙兩款都好鮮味;自家制既雲吞同水餃整得好飽滿實在,水餃餡係木耳絲同鮮蝦肉碎;食到最後落埋寬薯粉係麻辣湯底度吸哂湯汁❤️
安格斯特級手切肥牛

最近佢地有個活動係like&share 社交平台會送自家制牛奶仙草紅豆芋圓,老實講佢地既芋圓真係整得好煙韌👍🏻唔會食到入面勁多粉🥰仲食到每一種顏色相應味道,冇留肚食甜品所以最後食得好撐