2021-09-04
係IG見到好多貓貓狗狗黎呢度打卡,我滿心期待同小狗黎享受寶貴既假期,卻換來徹底的失望。我好欣賞餐廳夠大,裝修好有特色,連廁所都好靚,好有新鮮感,而且寵物可以同主人一齊坐,絕對係pet friendly。平日午飯時間無爆滿,老細比左佢用緊既枱我地坐,但佢就咁攞開d野就算,無抹過張枱比我,我已經有少少不安。大佬,疫情是不是該注意衛生?😐職員一輪嘴話銀雪魚、秋刀魚、天婦羅餐無晒,我心諗一點幾就無晒我最想食既餐🥺點完餐,我摸到張枱好痴立立,起初以為懷舊既枱係咁既質地。我太得閒攞張消毒濕紙巾抹下,抹完發現張枱無再痴立立😳究竟張枱有幾耐無抹過?!食物送黎勒,影完一輪相,抹下筷子準備開餐,張紙巾抹到有黑色,點解有隻筷子可以咁污糟😵💫唔緊要,我用枱上面另一set筷子,應該乾淨既。事後我諗緊係咪老細支粗黑色墨水筆d墨hi到隻筷子😨食物連飲品加埋都百零蚊,唔平唔貴啦,但食物份量少,質素亦麻麻地,對唔住個價錢囉。食物貌相都一般,可能係我唔識影相啦😟臨走同小狗係門口既場景影相,傢私擺設好懷舊,但係舊唔等於要污糟🤯張張凳都有塵有毛有碎屑,我唔敢比我隻狗坐😖衛生環境真係好惡劣!如果唔在乎衛生和食物質素,絕對值得
如果唔在乎衛生和食物質素,絕對值得一試!