2008-02-14
20-1-08媽問朋友借左張會員卡,有九折。於是係度食我係第一次食元氣,所以都幾期待KA!好多人排隊,等左一陣先有位。入到去,岩岩坐係整SUSHI附近,可以一邊食,一邊睇人整SUSHI!不錯!看迥轉帶上GE SUSHI,款式幾多KA!仲有DEE元氣先有GE SUSHI。食左三文魚SUSHI,味道同其他地方GE差不多,反而不太肥美。跟住食左個燒三文魚SUSHI,LEE 個係我認為最好食。三文魚邊位燒過,中間依然係生GE,一冷一熱的口感,簡直好正呢!加上可能燒過來,三文魚油香出曬來,YUMMY!期間仲叫左個海膽SUSHI同姐一人一件,海膽鮮甜冇醒味,不過感覺上有DEE唔抵!仲叫左個,炸墨魚咀,新鮮即炸,很脆口,好好咬,配埋附上GE檸檬用來做汁,很清新!最後我仲食左過彩虹卷,$18三件幾抵,有大大塊工文魚係飯上面,加上SUSHI入面GE配料(唔記得有DEE咩),都幾特別,值得推介。我同媽,姐三人共食左三百幾蚊,有卡平好多一定會再來。
媽問朋友借左張會員卡,有九折。於是係度食
我係第一次食元氣,所以都幾期待KA!
好多人排隊,等左一陣先有位。
我同媽,姐三人共食左三百幾蚊,有卡平好多
一定會再來。