2019-09-22
星期日出街四圍都好多人,想舒服唔想等位搵食,緊係用網上訂位啦。比我睇到Go Inside 訂位有折扣優惠,咁就訂2點食午餐,有半價,係半價呀,睇到之後我當堂嚇左一跳,然後即刻大笑。無花無假,食晏少少有半假。由APM 慢步行黎只需5分鐘就到,超方便。呢個 set menu 有85折。呢到全部半價(除咗新鮮空運美國安格斯肉眼扒,燒巨形美國斧頭扒兩款外),無錯係半價因為下午2:00係 last order ,所以個餐廳現場比較靜,而且環境舒服😌。是日餐湯: 煙肉椰菜菜忌廉湯,超級滑同濃郁,超正。主菜: 新鮮空運美國安格斯肉眼,叫左5成熟,但上枱時過左火口,熟多左。價錢:$288 仲有85折。☝🏻黑松露帶子寬條麵,價錢$178 有半價。黑松露味超香,帶子亦煎得香口,美味真係有半價同85折,絕無花假,連假日都有優惠,真心值得推介。職員仲送左兩張coupon 可以下次用最後,順帶一提,職員服務態度幾好。下次食午餐食晏少少或者早少少食晚餐都有半價優惠
無花無假,食晏少少有半假。
由APM 慢步行黎只需5分鐘就到,超方便。
呢個 set menu 有85折。
是日餐湯: 煙肉椰菜菜忌廉湯,超級滑同濃郁,超正。
職員仲送左兩張coupon 可以下次用
最後,順帶一提,職員服務態度幾好。
下次食午餐食晏少少或者早少少食晚餐都有半價優惠