2023-07-16 483 views
呢度既採光度好高, 加上白色Tone既裝修令到成間Cafe再光亮啲, 好天既時候黎好舒服😌 呢度地方夠大, 所以位置都幾多, 食物同飲品選擇都好幾多, 仲有期間限定飲品添😌LOX Bagel 🥯 ($78)煙三文魚,紫洋蔥, 忌廉芝士醬貝果包呢個組合好夾, Bagel好脆身, 忌廉芝士味道幾出又唔會太漏, 煙三文魚又唔會過鹹, 配埋紫洋蔥既香脆, 作為一個早餐係Perfect😉冷泡茶啡☕️($65)呢款期間限定既冷泡茶啡用上以精選SOE做基調, 再加入幾款黎自意大利既茶葉混合, 咖啡帶微酸同茶既香好夾, 飲唔曬仲可以連埋個玻璃樽拎走添😌呢度真係好舒服好啱Me Time, 食物同飲品既質素又唔差, 所以有機會會再encore😎

LOX Bagel 🥯 ($78)

冷泡茶啡☕️($65)

2023-07-15
$143 (Breakfast)
  • LOX  Bagel
  • 冷泡茶啡
2023-06-30 437 views
Good Day係啟德開左分店一段時間,最近終於有時間去支持下啦😊哩度空間感好大,樓底好高,落地玻璃自然採光,成個感覺好舒服,仲有好多打卡位,係度食野好relax,可以好好休息一下💗今次叫左個漢堡包🍔食完有驚喜😋爽瓜瓜熔岩手打美國牛肉芝士漢堡(特調花生醬)叫哩個漢堡包係因應覺得佢個名好搞笑,同埋覺得加花生醬好特別🤣漢堡包好足料,份量好夠,外層好脆,青瓜同花生醬好爽,加埋一齊食無好膩既感覺,仲好有口感😍漢堡扒好厚,牛味夠濃,好juicy!仲有薯條同黑醋沙律🥗好豐富好滿足🤤絕對值得一試!實在太飽食唔到waffle,下次再黎食!🥰

今次叫左個漢堡包🍔食完有驚喜😋

爽瓜瓜熔岩手打美國牛肉芝士漢堡(特調花生醬)

實在太飽食唔到waffle,下次再黎食!🥰
  • 爽瓜瓜熔岩手打(美國)牛肉芝士漢堡(特調花生醬)
啟德附近開咗唔少新café咁啱今日天氣好去試吓落地大玻璃窗嘅人氣打卡café GoodDay Solar享受一個悠閒嘅下午.GoodDay Solar鄰近啟德站經屯馬綫去 行經分鐘就到Café嘅超高樓底同埋落地大玻璃窗充足嘅天然採光 空間感十足 入到去令人非常放鬆(一入到去聽到正在播放嘅係Oasis嘅Don't look back in anger 有品味 🤣)GoodDay Solar裝修簡約時尚以灰色為主色調 充滿現代感大玻璃窗向住西面坐窗口位唔單只睇到獅子山黃昏仲對住個日落嘆咖啡 .🍽️ 秘製無骨雞腿扒配自製甜酸醬 .無骨雞腿肉質鮮嫩多汁煎得香口但唔會乾噌噌配上酸酸甜甜嘅醬汁 食欲大開GoodDay Solar 嘅menu有素食選擇而咖啡方面有提供手沖咖啡☕️無論你係文青打卡 咖啡holic 定係素食者GoodDay Solar 都滿足到你.最後最後Café仲係pet friendly 寵物友善㗎咁主子就可以帶埋狗狗一齊睇日落啦🐶🐶
啟德附近開咗唔少新café

最後最後
Café仲係pet friendly 寵物友善㗎
咁主子就可以帶埋狗狗一齊睇日落啦🐶🐶
2023-05-21
$150 (Lunch)
今日父親節,但天氣不太好,今日素食日,唔知食咩好,上網找資料見到呢間最近屋企,環境好似不錯,有素食all day breakfast,,就去試試食個lunch, order須然出外點餐,但尚當nice, 見到呢間,waitress用心推介手沖咖啡.素食all day breakfast 超正,一試果然不錯...會繼續.....試埋其他食物😉
2023-06-18
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
Father's Day
Dining Offer
Coupon
2023-06-18 293 views
特濃香烤芝士忌廉雄菌雞肉意粉 $128唔好以為睇落份量唔算好大,但食完之後就飽肚感十足,因為芝士忌廉汁好濃稠,十分濃郁,而且好多雞肉,但可以咸多省省就perfect池!醬燒加拿大無激素法式豬鞍架(蜜糖芥末忌廉汁)$188俾個豬鞍驚艷到,估唔到係咁Juicy,同肥膏位好有油香,連平時少食豬既我都覺得好好食!黃金芝士炒薯條 $78呢個完全冇得輸,覺得好耐無食過咁高質既黃金薯條!啲薯條即炸十分脆,加埋咸蛋黃炒,非常鹹香,再邪惡都要食!白玉丸子焙茶焦糖脆脆窩夫 配雪糕$118作為焙茶控既我見到呢個窩夫已經心心眼😍其實係幫朋友慶生日,諗住俾佢揀佢鍾意食既甜品,但佢話見我咁想食就要呢個!🤣店員仲幫手點左蠟燭同寫左happy birthday係碟面。個份量係足夠四人食,因為有四件窩夫🧇個焙茶cream可以再重味啲,配左球雲呢拿雪糕係上面,而白玉丸子好有咬口,夾埋窩夫一齊食層次好豐富。菠蘿香橙檸檬特調$48賣相好似一杯cocktail,但其實佢係冇酒精嘅特調飲品,入面有梳打水,飲完refresh 哂!
特濃香烤芝士忌廉雄菌雞肉意粉

特濃香烤芝士忌廉雄菌雞肉意粉 $128

醬燒加拿大無激素法式豬鞍架(蜜糖芥末忌廉汁)

醬燒加拿大無激素法式豬鞍架(蜜糖芥末忌廉汁)$188

菠蘿香橙檸檬特調
菠蘿香橙檸檬特調$48
2023-06-14
Birthday
醬燒加拿大無激素法式豬鞍架(蜜糖芥末忌廉汁)
黃金芝士炒薯條
2023-06-16 187 views
呢度採用落地大玻璃,採光度同埋空間感十足,唯獨四圍景觀仲係工程進行中既地盤⚠️ ▪️ 好日經典手打(美國)牛肉芝士漢堡(松露醬)配薯條 💲138 (Lunch Menu)包身有微微烤烘過,不過肉質偏向散碎,感覺唔算好結實🫣勝在牛味唔錯,而且個松露醬亦都幾夾🐮伴碟有黑醋沙律🥗薯條夠脆身既,但係比較空心嗰種🍟飲品揀左唔駛補錢既檸檬蜂蜜,會有少少冰涼感,潤下喉唔錯,但記得要叫少冰就不至於太淡🍋🔎 整體評分(7/10)

好日經典手打(美國)牛肉芝士漢堡(松露醬)配薯條

🔎 整體評分(7/10)
好日經典手打(美國)牛肉芝士漢堡(松露醬)配薯條
2023-06-04 267 views
♬٩(◦´╰╯`◦) ۶┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈TODAY IS A GOOD DAY 🫶🏻啟德水泥風咖啡店自從啟德站開通後 要到啟德已不是難事了┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈小店距離地鐵站有點遠的屋苑小商場 可以網上訂座 假日時也是坐無虛席!!樓底高 環境寬敞 採用落地玻璃採光度十足當天順利獲得打卡位置 🍀 lucky~┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜Egg Benedict with salad $108 (3/5)一切開蛋黃是半流心狀態實在太治癒了加入三文魚還有荷蘭醬整體格外滋味😋 作為Brunch 非常合適呢┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜肉桂蘋果法式西多士配雪糕 $98 (3.5/5)十分邪惡的甜點 一上桌肉桂香氣撲鼻🤤西多士炸得金黃 外脆內軟的口感加入酸甜開胃的蘋果粒入口一點也不油膩呢除了糖漿 還配了一球香草雪糕 層次感更豐富✨但希望蘋果粒可以多一點🙈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜Matcha Tonic $54 (3/5)炎熱的天氣 酸酸甜甜的Tonic真的好解渴幸好茶味也算濃郁的┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜Summer punch $48 (4/5)為
♬٩(◦´╰╯`◦) ۶
TODAY IS A GOOD DAY 🫶🏻
啟德水泥風咖啡店
自從啟德站開通後 要到啟德已不是難事了
小店距離地鐵站有點遠的屋苑小商場
可以網上訂座 假日時也是坐無虛席!!
樓底高 環境寬敞 採用落地玻璃採光度十足
當天順利獲得打卡位置 🍀 lucky~

一切開蛋黃是半流心狀態實在太治癒了
加入三文魚還有荷蘭醬整體格外滋味😋
作為Brunch 非常合適呢

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜肉桂蘋果法式西多士配雪糕 $98 (3.5/5)
十分邪惡的甜點 一上桌肉桂香氣撲鼻🤤
西多士炸得金黃 外脆內軟的口感
加入酸甜開胃的蘋果粒入口一點也不油膩呢
除了糖漿 還配了一球香草雪糕 層次感更豐富✨
但希望蘋果粒可以多一點🙈

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜Matcha Tonic $54 (3/5)
炎熱的天氣 酸酸甜甜的Tonic真的好解渴
幸好茶味也算濃郁的

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜Summer punch $48 (4/5)
為夏日特調的飲品
加入菠蘿 香橙 檸檬作原料
入口甜度低 很不錯喔~

Ig @cheri_foodiary
2023-06-04 203 views
今次推介一間位於啟德嘅Cafe呢度環境非常闊落,如果日頭嚟嘅話,仲有陽光曬入Cafe,落地玻璃望出去景觀開陽,對住個咁開陽嘅環境做嘢,或者同朋友傾偈,都超級relax 🥰嘢食方面,作為一間舒適嘅打卡Cafe,我覺得都好吸引好好味😍🤩黃金芝士炒薯條一上枱就勁香嘅鹹蛋黃味😍每一條都沾滿鹹蛋黃!呢個真係食過不行不行😝我個人覺得係必叫!🤩特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉個Menu聲稱有微微微辣😂但我真係一啲都食唔出去🙈但係個面有被火槍噴過嘅燒焦味道我覺得呢個位反而吸引😍忌廉汁濃稠度好適中,好均勻,最驚喜係個雞肉!係真係有鮮雞肉味!呢個係平時食雞肉意粉,比較少食到☺️我哋一行三人一食到個雞肉,都即刻嘩咗出聲!😂😂“個雞肉,好好食!”😂😂🤩醬燒加拿大無激素法式豬鞍架,配蜜糖芥茉忌廉汁呢個又係相當好食☺️豬嚟講,真係處理得非常Juicy😚肉質都好滑,個汁同豬鞍好夾!另外不得不提,旁邊set aside 既蒜蓉牛油雜菜,10萬個好食!我勁食個椰菜花! 😍我覺得佢好食到,值得自己做主角,應該被列入Menu做小食!😂😂😂🤩蛋糕3件甜品方面,叫咗🍰伯爵茶千層蛋糕,🍰黑芝麻千層蛋糕,同🍰朱古力蛋糕我覺得三個都各有特色
今次推介一間位於啟德嘅Cafe

呢度環境非常闊落,
如果日頭嚟嘅話,
仲有陽光曬入Cafe,
落地玻璃望出去景觀開陽,
對住個咁開陽嘅環境做嘢,
或者同朋友傾偈,都超級relax 🥰

嘢食方面,作為一間舒適嘅打卡Cafe,
我覺得都好吸引好好味😍

🤩黃金芝士炒薯條
一上枱就勁香嘅鹹蛋黃味😍
每一條都沾滿鹹蛋黃!
呢個真係食過不行不行😝
我個人覺得係必叫!

🤩特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉
個Menu聲稱有微微微辣😂
但我真係一啲都食唔出去🙈
但係個面有被火槍噴過嘅燒焦味道
我覺得呢個位反而吸引😍
忌廉汁濃稠度好適中,好均勻,
最驚喜係個雞肉!係真係有鮮雞肉味!
呢個係平時食雞肉意粉,比較少食到☺️
我哋一行三人一食到個雞肉,都即刻嘩咗出聲!😂😂
“個雞肉,好好食!”😂😂

🤩醬燒加拿大無激素法式豬鞍架,配蜜糖芥茉忌廉汁
呢個又係相當好食☺️
豬嚟講,真係處理得非常Juicy😚
肉質都好滑,個汁同豬鞍好夾!
另外不得不提,旁邊set aside 既蒜蓉牛油雜菜,
10萬個好食!我勁食個椰菜花! 😍
我覺得佢好食到,值得自己做主角,
應該被列入Menu做小食!😂😂😂

🤩蛋糕3件
我覺得三個都各有特色,
全部好食!

🍰朱古力蛋糕,啲朱古力唔係死甜,
會食到唔同朱古力味嘅衝擊同層次感,
作為朱古力控,我覺得都值得叫。

🍰伯爵茶蛋糕 同 黑芝麻蛋糕
我個人覺得真係好食過Lady M 🙈
個千層做得好好,中間個cream又輕身,
無論係伯爵茶味定係黑芝麻味,
入口都好香,好濃,好驚喜。
又係Tea time嘅時候嘅超好選擇☺️

佢哋仲有好多其他嘢食㗎,
我自己都計劃會再去幫襯,
搵日日頭猛太陽嘅時候,過去坐吓先😬
帶埋本書去睇,應該會好chill🌸
  • 黃金芝士炒薯條
  • 特濃香烤芝士忌廉雜菌雞肉意粉
  • 醬燒加拿大無激素法式豬鞍架
  • 伯爵茶千層蛋糕
  • 黑芝麻千層蛋糕
  • 朱古力蛋糕
2023-06-02 139 views
平時係九龍灣區食厭左行左過去啟德個邊 睇下有咩好西食🤭發現左間簡約文青cafe 仲可以帶狗狗🐶去添甜品同小食真係有驚喜🤩——————————————————🍴盛日早餐($138)ADB控好耐無食ADB😂多士佢地就用抹茶多士 食落有淡淡既抹茶味🍵幾特別炒蛋都炒得幾滑👍🏻芝士腸食落去係超爆芝🧀其他都係啲沙律🥗煙三文魚 大蘑菇同蕃茄🍅另外仲有件蕃薯薯餅 甜甜地仲幾脆添👍🏻——————————————————🍴黃金咸蛋芝士炒薯條($78)呢個薯條🍟意想不到佢份量有咁多😂我本身麻麻地咸蛋但佢上碟個陣超香超惹味🙈真係會接住一條一條咁食呢個大推‼️‼️‼️——————————————————🍴白玉丸子焙茶焦糖脆脆窩夫配雪糕呢個窩夫🧇係即叫即整上枱個陣仲係暖暖的個窩夫焙茶味好濃👍🏻加埋白玉一齊食超夾重點‼️個窩夫入面係有麻糬😍增加口感配埋雲尼拿雪糕同焦糖脆脆 甜甜地一齊食絕對中和焙茶個陣茶澀味~整體來講十分推介比大家😉
平時係九龍灣區食厭左
行左過去啟德個邊 睇下有咩好西食🤭
發現左間簡約文青cafe 仲可以帶狗狗🐶去添
甜品同小食真係有驚喜🤩
——————————————————
🍴盛日早餐($138)

ADB控好耐無食ADB😂
多士佢地就用抹茶多士 食落有淡淡既抹茶味🍵幾特別
炒蛋都炒得幾滑👍🏻芝士腸食落去係超爆芝🧀
其他都係啲沙律🥗煙三文魚 大蘑菇同蕃茄🍅
另外仲有件蕃薯薯餅 甜甜地仲幾脆添👍🏻
——————————————————
🍴黃金咸蛋芝士炒薯條($78)

呢個薯條🍟意想不到佢份量有咁多😂

上枱個陣仲係暖暖的個窩夫
焙茶味好濃👍🏻加埋白玉一齊食超夾
重點‼️個窩夫入面係有麻糬😍增加口感
配埋雲尼拿雪糕同焦糖脆脆 甜甜地一齊食
絕對中和焙茶個陣茶澀味~
整體來講十分推介比大家😉
2023-06-01 157 views
第一次蒞到港鐵啟德站,成個大鄉里噉。一踏出路面,附近都係地盤圍哂板,好在指示尚算清晰,跟住行就去到屋苑範圍。上到餐廳門口,完全另一種感覺,地方闊落,裝修又靚又寫意,好啱打卡。同友人亂點一通,以為自己點了格仔餅,原來點了芭菲杯,不過,都幾靚,味道又 ok ,只係唔方便share。其他飲品、食物都係靚靚的。全日早餐,薯條味道唔算超好味,但對得住個價錢。我哋幾個人,傾偈坐咗比較耐,無被人趕,整體服務都很好。

其他飲品、食物都係靚靚的。

全日早餐,薯條味道唔算超好味,但對得住個價錢。

我哋幾個人,傾偈坐咗比較耐,無被人趕,整體服務都很好。
2023-04-29
2023-05-30 174 views
GoodDay Solar (嘉峰匯)

啟德這個名字是多麼遠的地方,不過有了屯馬綫其實蠻方便
第一次踏足啟德感覺就是很多高樓和地盤工程⚠️很擠擁
前面雖然有工程餐廳恰巧相反給予一種寧靜感覺
餐廳面積比相像的大而且有超高樓底加上大玻璃窗再看遠一點可望到獅子山

設計簡約有心思,水泥特色牆十分有格調
而且有一個水泥樓梯打卡位!打卡100分
可能地方關係人流不多,座位相對寬敞

Trucker Portobello &beef Cheeseburger ($159)
Japanese Soy Braised Pork Tender Bone With Rice ($108)九龍城沐泰街9號嘉峯匯1樓11號舖Shop 11, 1/F, K.Summit, 9 Muk Tai Street, Kowloon City

|———————————————————記得Like.Share.Follow 💛
GoodDay Solar (嘉峰匯)

啟德這個名字是多麼遠的地方,不過有了屯馬綫其實蠻方便

九龍城沐泰街9號嘉峯匯1樓11號舖

———————————————————
記得Like.Share.Follow 💛
2023-05-23 147 views
🔸櫻花蝦忌廉意粉櫻花蝦應該用油爆過係蝦油mix忌廉🦐偏油少少但完全可以接受😙而意粉好香,軟硬都適中🙌🏻而配料有3隻蝦同蜆肉,整體份量偏少但女仔都夠飽嘅😉🔸日式吉列美國厚切豚肉扒定食豬扒真係頗厚仲要炸得好鬆脆😍而且粉又唔會好厚,豬扒好嫩而且大份再加上吉列豬扒醬汁酸酸地係超級夾🤝🏻而飯上面有炒蛋仲係珍珠米🍚另外,小菜有甜薯,中華沙律同黑醋沙律🥗整體份量超多同好好食🫶🏻🔸白玉丸子焙茶焦糖脆脆窩夫配雪糕呢個真心係要必叫‼️焙茶真係好濃🤩配上窩夫食都有少少苦但就有焦糖同雲呢拿雪糕中和返少少🤭而窩夫係即叫即整中間仲有麻糬真係超級足料😻但一個人食兩塊都有啲滯,建議3-4個人share🤞🏻🔸檸檬蜂蜜 叫咗3個餐所以有3杯飲品😂3杯飲品中唯一推呢個🤪唔會好甜而味道都唔怪~其他兩杯橙汁同雪梨蜜🍐就真係麻麻~
🔸櫻花蝦忌廉意粉

🔸日式吉列美國厚切豚肉扒定食

🔸白玉丸子焙茶焦糖脆脆窩夫配雪糕

🔸檸檬蜂蜜
其他兩杯橙汁同雪梨蜜🍐就真係麻麻~
2023-05-22 110 views
🍽 GoodDay Solar 📍 九龍城沐泰街9號嘉峯匯1樓11號舖✨ 啟德人氣打卡cafe,小編已經回訪2次😊主要係覺得環境好舒服,最啱就係約朋友慢慢嘆。✨店內有好舒服嘅自然光,食物質素唔錯🍽日式味噌香蔥忌廉蟹三味意大利飯 配南瓜湯(蟹膏、蟹肉軟殼蟹)$188味噌同忌廉原來都幾夾,加上有蟹黃膏、軟殼蟹、蟹肉,令成個口感好豐富。雖然價錢偏貴,但係都值得推介。🍽自家製白菌醬菠菜忌廉果仁薯仔粉 $148薯仔粉好講求軟糯同Q彈,呢個做得幾好!我見多數Cafe都唔多有薯仔粉,所以先試吓,估唔到又有驚喜!🍽 提拉米蘇窩夫配雪糕 $108因為冇事前同店舖講係慶祝生日,所以就唔包用朱古力醬寫字,不過職員好好,都有送支蠟燭俾我哋🤣 甜品就正常發揮啦,冇話好驚喜。不過可惜小編唔記得影相🥲🤫———————————————評分: (5⭐️最高)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️再訪:⭐️⭐️⭐️⭐️#foodiehk #Eeeeeats #FoodPhotography #Delish #foodiegram #foodielife #igfoodie #hkfoodies
🍽 GoodDay Solar
📍 九龍城沐泰街9號嘉峯匯1樓11號舖

✨店內有好舒服嘅自然光,食物質素唔錯

🍽自家製白菌醬菠菜忌廉果仁薯仔粉 $148

🍽 提拉米蘇窩夫配雪糕 $108

———————————————
評分: (5⭐️最高)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
再訪:⭐️⭐️⭐️⭐️

Birthday
-心山長水遠去潮聖阿jer間cafe,點知2點幾仍然大排長龍˃̶͈̀Ⱉ˂̶͈́ 唯有轉場去附近既GoodDay Solar,以工業水泥風打造舒適小空間。落地玻璃採納自然光,可以欣賞人造啟德河景 (ꈍᴗꈍ)(不過當日仍然工程進行中🚧)估唔到坐左一陣,已經full house,看來這𥚃對cafe 需求挺大。如果所有工程完成,開揚景觀一定會再吸引更多訪客打卡 ⍃⍄☼日本滑蛋厚三文治 配炸蝦、沙律$118上桌賣相嘩然,好足料,滑蛋仲係流心,多士足足3吋厚,外脆內軟,味道正正常常,未至於好驚艷☼墨魚汁海鮮意粉 $138 配上金銀魷魚圈,-炸一煮,兩種口感,意粉彈牙煙靭,最過癮係食到嘴唇同牙齒都黑色,中毒咁!☼Flat white $40咖啡豆係中藥苦澀味,呷-口已經不行了,not my cup of coffee ☼青檸薄荷梳打 $48大家如果有肚,可以試埋個甜品窩夫,份量好大!

☼日本滑蛋厚三文治 配炸蝦、沙律$118

☼墨魚汁海鮮意粉 $138

☼Flat white $40
Flat  White

☼青檸薄荷梳打 $48

大家如果有肚,可以試埋個甜品窩夫,份量好大!
2023-05-06
$170 (Lunch)
五一假期,小編都係安排咗朝早做嘢!為咗同自己打下氣,提早出發兼食個靚早餐提神!💪🏻🍽 蜜糖烤煙肉、班戟、日本太陽蛋、黑醋沙律、蜜瓜 😋😋😋😋早餐食材簡簡單單,但擺盤好靚仔,令食慾大增!🤩 兩隻太陽蛋有蛋香,蛋白邊煎到微燶,蛋黃夠新鮮 🍳 兩塊煙肉煎得較乾身,蜜糖就淋咗上三塊迷你班戟上面,🤣 同沙律菜食就會清新濕潤返啲,黑醋味啱啱好!另外,仲有兩塊蜜瓜,整體營養均衡!☕️ Cappuccino 😋😋😋😋😋有靚靚海馬拉花之外,咖啡味濃,奶味唔會好重!好啱朝早飲!😎早餐 💵💵 約港幣$90/人💁🏻‍♀️ 以坊間cafe早餐價格嚟講,依間提供嘅早餐平啲啲,而且早餐組合由輕量級到重量級嘅都有8款咁多~ 🤗 依朝見到嚟食早餐嘅都係附近嘅住客,又有落地大玻璃窗,相信喺區內都幾受歡迎!🥳最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk!

🍽 蜜糖烤煙肉、班戟、日本太陽蛋、黑醋沙律、蜜瓜 😋😋😋😋

☕️ Cappuccino 😋😋😋😋😋
有靚靚海馬拉花之外,咖啡味濃,奶味唔會好重!好啱朝早飲!😎

早餐 💵💵 約港幣$90/人

2023-05-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$90 (Breakfast)