2023-06-18
特濃香烤芝士忌廉雄菌雞肉意粉 $128唔好以為睇落份量唔算好大,但食完之後就飽肚感十足,因為芝士忌廉汁好濃稠,十分濃郁,而且好多雞肉,但可以咸多省省就perfect池!醬燒加拿大無激素法式豬鞍架(蜜糖芥末忌廉汁)$188俾個豬鞍驚艷到,估唔到係咁Juicy,同肥膏位好有油香,連平時少食豬既我都覺得好好食!黃金芝士炒薯條 $78呢個完全冇得輸,覺得好耐無食過咁高質既黃金薯條!啲薯條即炸十分脆,加埋咸蛋黃炒,非常鹹香,再邪惡都要食!白玉丸子焙茶焦糖脆脆窩夫 配雪糕$118作為焙茶控既我見到呢個窩夫已經心心眼😍其實係幫朋友慶生日,諗住俾佢揀佢鍾意食既甜品,但佢話見我咁想食就要呢個!🤣店員仲幫手點左蠟燭同寫左happy birthday係碟面。個份量係足夠四人食,因為有四件窩夫🧇個焙茶cream可以再重味啲,配左球雲呢拿雪糕係上面,而白玉丸子好有咬口,夾埋窩夫一齊食層次好豐富。菠蘿香橙檸檬特調$48賣相好似一杯cocktail,但其實佢係冇酒精嘅特調飲品,入面有梳打水,飲完refresh 哂!
特濃香烤芝士忌廉雄菌雞肉意粉 $128
醬燒加拿大無激素法式豬鞍架(蜜糖芥末忌廉汁)$188