2022-07-27
🎤想喺香港搵間又有正嘢食😋又有live band 聽嘅餐廳真係唔係咁容易呀🎸🎸我今次就搵到一間每個月🈶️兩次live band坐鎮🎼嘅餐廳🍴位置喺啟德嗰邊🥳主打多國菜🍹氣氛一流🎹主音Stanley同結他手好有默契🎸唱得好好呀🎤欣賞佢哋用廣東歌講故事、講回憶❤而且笑容可掬😍令大家都聽得好投入好開心呢🥳🥳🥗Starter可以揀沙律或餐湯:我哋今次揀咗分別沙律同粟米湯🌽沙律新鮮👍配埋個黑醋味道好醒胃😋粟米湯夠濃郁♡很不錯呢🥳🇯🇵和風壽喜燒香蔥牛肉會意大利飯 $168:呢個用料上乘❤牛肉係牛板腱呀😋除咗牛味特別濃之外🥳牛肉嘅質地係非常非常之嫩滑😋我自己就好喜歡日式壽喜燒甜甜地嘅味道🥳🥳不錯不錯呢🥳🥳🦀日式味噌香蔥忌廉蟹三味意大利飯 $188:呢個非常之精彩🥳原來味噌同忌廉可以係咁好味道👍意大利仲🈶️蟹黃羔、軟殼蟹、蟹肉添🥳呢個要推介推介呀👍👍☕️set drink:呢個晚餐已經包埋野飲添🥳有檸檬蜜、雪梨蜜、同果汁🍹如果想飲其他飲品嘅話,跟餐仲可以減$15添🥳🥳