2017-11-18 816 views
晚餐兩個人叫左一個宵夜既炒飯 另外一個肥牛烏冬宵夜明顯細碟d 不過夠飽烏冬大碟到食唔晒炒飯味道不太咸 烏冬偏咸 汁多 都好多牛肉 但烏冬比較少 以宵夜晚餐黎講幾抵食服務員好nice見到有新餐單任食火鍋 下次都想試下
晚餐兩個人
以宵夜晚餐黎講幾抵食
服務員好nice
見到有新餐單任食火鍋 下次都想試下
2017-11-18
$55 (Last Night Supper)
2016-12-05 1304 views
昨日收工後回家執緊屋見時間都8點,家裡小朋友都叫肚餓,所以叫外賣諗住執完可以有得食,跟住叫咗3個小菜加個炒烏冬。過咗10分鐘左右打來話冇烏冬轉炒麵唔緊要最緊要有得食。點知等到8點50分仲未到,打電話落去追下啦,個阿姐聽電話話d外賣出哂啦,跟住就好大力咁收咗我線算,我心諗好快啦,我住對面街啫。等到9點15分仲未到,忍唔住衝落去間茶記睇下,我頂一入去見到只係仲包緊我叫既野。肚餓加上俾個阿姐用d咁既態度來點我,已令我既怒火不受控制大駡佢地點知換來只係有個應該係經理既坐係到一路禁電話同講咗2句唔好意思最後包完外賣仲要問我駛唔駛送過去哇!唔係玩野玩到咁既地部呀?俾完錢攞返去屋企食全部飯又生又凍,個湯都唔熱D餸一般茶記水準。今次之後真係唔駛錢我都唔會再食依間完全唔識尊重人既垃圾餐廳多謝佢地令我以後少咗個煩惱,唔駛再考慮係唔係佢到叫外賣!蝦仁炒蛋蝦size適中,可惜蛋炒得過哂火,難以入口帶子炒西蘭花帶子細粒冇味,尚可接受咕嚕肉汁水不錯,但大部份肉都炸太耐,導致硬食難食班塊炒麵一個字,硬,不需多講
唔緊要最緊要有得食。
點知等到8點50分仲未到
算,我心諗好快啦,我住對面街啫。
等到9點15分
仲未到,忍唔住衝落去間茶記睇下,我頂
最後包完外賣仲要問我駛唔駛送過去
哇!唔係玩野玩到咁既地部呀?
俾完錢攞返去屋企食
全部飯又生又凍,個湯都唔熱
D餸一般茶記水準。
今次之後真係唔駛錢我都唔會再食依間完全唔識尊重人既垃圾餐廳
多謝佢地令我以後少咗個煩惱,唔駛再考慮係唔係佢到叫外賣!

蝦仁炒蛋
蝦size適中,可惜蛋炒得過哂火,難以入口

帶子炒西蘭花
帶子細粒冇味,尚可接受

咕嚕肉
汁水不錯,但大部份肉都炸太耐,導致硬食難食

班塊炒麵
一個字,硬,不需多講

Delivery
2016-07-16 1230 views
歐遊十幾日返泥最想食牛丸河加腩汁落機後夜媽媽周圍都收哂返屋企見到綠茵外賣紙即嗌其實住左噤多年都無乜食過接電話阿姐嫌我單細態度不太好😆加多份通菜先肯送大概半個鐘後送到湯麵分開,合理雖然比較細碗不過腩汁夠濃牛丸有少少筋河粉不夠,但整體都好味腩汁通菜正!排到好整齊!菜嘅份量好多,啱哂我!$46算係噤,下次宵夜諗得過😆😆😆
歐遊十幾日

湯麵分開,合理

雖然比較細碗
不過腩汁夠濃

牛丸有少少筋
河粉不夠,但整體都好味

腩汁通菜正!
排到好整齊!
菜嘅份量好多,啱哂我!
$46算係噤,下次宵夜諗得過😆😆😆
Delivery