(Non-member)
2007-09-27 29 views
葵芳呢間...難聽d講句...真係黑店黎平心而論..d食物都ok..可以食得落肚但d服務真係差到喊,頭先去買個燒味飯食,叫左之後就等喇,已經同個樓面講左三、四次要加多d豉油,但後來佢就好似詐傻咁,落少少就想入袋,同佢講聲話要多d豉油,就面黑黑咁加返俾我,想叫佢再加少少姜蓉(今次就詐晒傻聽唔到咁),跟住個收銀用好差既態度講「要加錢ga wor!!」,搞到好似乞佢食咁,仲慘過做乞兒!!跟住我嬲到連個湯都無拎就抽埋盒飯走左去!!我以後都唔會再幫襯呢間野!!從未試過食飯食到咁受氣!
葵芳呢間...難聽d講句...真係黑店黎
平心而論..d食物都ok..可以食得落肚
2007-09-24 31 views
今晚買咗半斤义燒及半隻油雞返屋企食! 返來o羅!今次d水準返來o羅! d 义好有蜜汁味, 燒得好均勻!好味! 而d油雞雞又瘦又滑! 回復以往水準! 正!
今晚買咗半斤义燒及半隻油雞返屋企食! 返來o羅!
今次d水準返來o羅! d 义好有蜜汁味, 燒得好均勻!
好味! 而d油雞雞又瘦又滑! 回復以往水準! 正!
2007-08-31 37 views
昨晚忽然想食四寶飯, 咁咪諗起廣東燒味啦! 通常斬料都會食佢! 今次叫了兩個套:-乳豬四寶飯- 乳豬好脆好味, 义燒唔夠蜜味及過淋, 其他紅腸,咸蛋一舨, 但d菜就又硬又老,以及d飯硬到不得了!鹽局雞套餐- 雞唔入味有d似雪雞! 菜同飯一樣差!新年時佢d燒味食到我老媽, 姨生女等人回味無窮! 希望佢快d改善番啦!
鹽局雞套餐- 雞唔入味有d似雪雞! 菜同飯一樣差!
2006-04-24 25 views
係屋企附近搵食,新開張走o黎試下。兩個人叫了燒味套餐及一碟滑蛋叉燒飯。燒味套餐要了燒肉、叉燒雙併,燒肉皮不單止不脆,又硬又韌,差點咬不開,而肉好”鞋”,叉燒一點蜜汁味都冇,又係好柴皮。而滑蛋叉燒飯-芡汁多過蛋,好像食芡汁撈飯。最好就係杯凍奶茶,夠香濃。又話叫”廣東燒味”,D燒味一點都唔掂。隔兩間的燒味舖好食過佢10倍有多。
係屋企附近搵食,新開張走o黎試下。
兩個人叫了燒味套餐及一碟滑蛋叉燒飯。
而滑蛋叉燒飯-芡汁多過蛋,好像食芡汁撈飯。
最好就係杯凍奶茶,夠香濃。
又話叫”廣東燒味”,D燒味一點都唔掂。
隔兩間的燒味舖好食過佢10倍有多。