2023-02-21
-🍋-♢香港天氣又濕又熱🫠仲要長期坐office焗住曬加上成日都要出去影相成個人又攰又無精神💤塊面又腫都唔知可以點搞好😭最近就比我係龜苓元坊 @glyfhk發現咗呢隻 #檸檬薏米 #涼茶草本茶包除咗可以去濕去水腫之餘仲可以美白添🤍..♧..💛 #龜苓元坊 - #檸檬薏米 #涼茶草本茶包 💛🔸全天然成份 : 熟薏米、檸檬、粟米鬚、茯苓、甜菊葉▫️熟薏米 - 去濕健脾,溫和不寒涼▫️粟米鬚 - 去水腫、去濕排毒▫️檸檬 - 含維生素C,富美白作用▫️茯苓 - 健脾安神💡使用方法:🔸️用杯或保温瓶加熱水浸泡1⃣️0⃣️分鐘🔸️開封後須密封儲存及放於陰涼處🔸️長期病患者孕婦可先諮詢醫生後才服用.♡..檸檬薏米水飲落甘甘甜甜有淡淡嘅檸檬清香,好refreshing🍃宜家番到office得閒都會沖番杯邊做野邊飲飲咗一排去濕功效仲非常顯著添🤩你都快d試下呢款自家精心選用不同材料組合而成嘅茶包配方啦🍵📍地址:觀塘成業街7號寧晉中心E-PLAZA地下43A..♤..@glyfhk#龜苓元坊 #檸檬薏米 #涼茶草本茶包#檸檬薏米水 #去濕 #去水腫 #美白#去濕茶包 #去水腫茶包 #茶包#養生 #養生茶 #好物分享 #恩物分享
♢
發現咗呢隻 #檸檬薏米 #涼茶草本茶包
除咗可以去濕去水腫之餘仲可以美白添🤍
♧
💛 #龜苓元坊 - #檸檬薏米 #涼茶草本茶包 💛
🔸全天然成份 : 熟薏米、檸檬、粟米鬚、茯苓、甜菊葉
▫️熟薏米 - 去濕健脾,溫和不寒涼
▫️粟米鬚 - 去水腫、去濕排毒
▫️檸檬 - 含維生素C,富美白作用
▫️茯苓 - 健脾安神
💡使用方法:
🔸️用杯或保温瓶加熱水浸泡1⃣️0⃣️分鐘
🔸️開封後須密封儲存及放於陰涼處
🔸️長期病患者孕婦可先諮詢醫生後才服用
♡
檸檬薏米水飲落甘甘甜甜
有淡淡嘅檸檬清香,好refreshing🍃
宜家番到office得閒都會沖番杯邊做野邊飲
#龜苓元坊 #檸檬薏米 #涼茶草本茶包
#檸檬薏米水 #去濕 #去水腫 #美白
#去濕茶包 #去水腫茶包 #茶包
#養生 #養生茶 #好物分享 #恩物分享
#MicroInfluencer #portrait #inspiration
#hkblogger #hkig #hkiger #hkiggirl
#beautyinfluencer #hkigdaily #hkkol #hkmodel