2022-09-04 1022 views
🥢 對於個位食肉獸嚟㗎,推薦聲牛角嘅燒肉放題,因為即使係中等嘅價位等級,所有肉類嘅質素都係中上水平,尤其今次嚟到灣仔呢間分店,更加超乎左我預期,算係咁多間牛角buffet最出色嘅一間 👍🏻 灣仔呢間分店環境超級乾淨超級整潔,座位亦都非常之闊坐得好舒服,自助區嘅食物亦都好齊全Wi-Fi得好快,小食同埋甜品嘅選擇都有好多,而且店員嘅服務都好迅速,比起其他分店算係最好嘅一間 ✨ Level 3 各款肉類第三級價位嘅肉類主要分為澳洲同埋美國和牛,兩款牛厚薄都切得均勻,而且有花非常之靚,所以燒完之後放落口每一塊牛肉都可以品嚐到非常香嘅牛脂香味,估唔到第三級價位已經可以食到咁高質素嘅肉,另外仲有牛舌,切得好薄所以輕輕燒兩下就可以食得,而且入口即溶 ✨ 雪糕另外想特別表揚下牛角嘅北海道牛乳雪糕同埋麥白桃乳酪雪糕,北海道牛乳雪糕嘅牛奶味非常之香濃非常之細滑,而白桃乳酪雪糕非常之香甜帶少少乳酪酸,就好似食緊一個新鮮嘅白桃咁樣,唔會過甜,食多兩杯好fresh好解膩

✨ Level 3 各款肉類

✨ 雪糕
2022-08-23 810 views
好耐冇去食燒肉,難得放假又搵到friend一起去食牛角buffet。灣仔呢間牛角都幾新淨,環境幾好,光線柔和唔會刺眼;而且自助區同環境都好乾淨,感覺真係幾舒服。我地揀左level4 澳洲特上和牛放題,係100分鐘內最高級既放題set。首先我地就要左溫泉蛋紫菜飯,撈完好再食好好味。澳洲和牛份量都好多,如果鍾意食肉一定超滿足;大部分既牛肉都好好味,一咬即開容易入口,但有部分牛肉就好韌,咬都咬唔爛唯有吐返出黎,體驗好差。但大部分都算OK。
2022-07-31
今朝無食早餐,午餐黎咗牛角buffet食返餐抵食半自助餐。星期六兩點後到,唔洗等位。星期六都有午市燒肉定食,有4款餐做唔同價錢,再分兩個時段,100分鐘貴d不過肉類份量多d。我地揀左60分鐘最平既餐,可以從9款肉選2,有豬同雞同內臟揀,不可重覆。每個餐$98另加一。肉汁有4款口味。日本雞脊柳已經無咗日本雞爽肉,惟有揀呢個新既日本雞脊柳。日本雞脊柳好瘦,燒到少少生都算嫩,不過調味好有問題,大部份都極鹹,連原味都係,唔掂。豬頸肉就幾爽脆,味道正常。肉汁方面,揀左原味,燒肉汁同辛味醬汁。無論係邊種肉汁,雞脊柳都係極鹹。其他野食就自己攞。自助區喺一樓入口附近。前菜同沙律細細兜用保鮮膠包好。前菜有鹽味昆布蓮藕,鹽味白芝麻粒青瓜,泡菜,同醬油脆脆豆腐,質素普遍都可以。鹽味青瓜其實麻油味重,有好多白芝麻粒。醬油脆脆豆腐好好食。鹽味昆布蓮藕就有怪味。款式上比上次黎少左一款。沙律有兩款,分別係牛油果沙律同椰菜絲沙律。牛油果沙律主要係沙律菜加牛油果,洋蔥絲同車厘茄。沙律醬喺隔離自己加。有自製牛角飯。有關東煮。大根唔錯,可以唔洗燒菜食。另外有芝士海鮮豆腐,鷄蛋,福袋,年糕,同魚餅。芝士海鮮豆腐雖然無海鮮無豆

日本雞脊柳
日本雞脊柳,豬頸肉

豬頸肉就幾爽脆,味道正常。
日本雞脊柳,豬頸肉

前菜,沙律

自製牛角飯

有關東煮。大根唔錯,可以唔洗燒菜食。另外有芝士海鮮豆腐,鷄蛋,福袋,年糕,同魚餅。芝士海鮮豆腐雖然無海鮮無豆腐,不過真係有少少芝士,算可以。年糕扁扁地有咬口。
關東煮

燒野菜有南瓜,翠肉瓜,粟米,雞髀菇,青瓜同京蔥,仲有迷你刈包。今日有個爐無用,所以有時間燒菜,原來慢燒粟米都好好食,雞髀菇同翠肉瓜都唔錯。
燒野菜

湯有兩款,分別係韓式辛味牛肉湯同牛肉昆布湯。

韓式辛味牛肉湯

韓式辛味牛肉湯都唔錯,少少辣,真係有牛肉片,仲有唔少椰菜同蛋花。
軟雪糕機

我最鍾意呢度既軟雪糕機,有北海道8.0牛乳雪糕,朱古力薄脆雪糕,同扭紋雪糕。
軟雪糕機

另一面又有阿薩姆紅茶雪糕,白桃乳酪雪糕同扭紋雪糕。4款雪糕我都食過,都係北海道8.0牛乳雪糕最好食,真係又香又滑。就唔明點解朱古力薄脆雪糕叫薄脆,不過朱古力味都好濃。
北海道8.0牛乳雪糕朱古力薄脆雪糕扭紋

朱古力薄脆雪糕

白桃乳酪雪糕就較酸。
阿薩姆紅茶雪糕白桃乳酪雪糕扭紋

阿薩姆紅茶雪糕
今次得一款窩夫餅脆筒俾你自己攞,塊餅都薄脆。
雪糕Toppings

雪糕隔離有奇異果醬,士多啤梨醬,焦糖醬。仲有迷你棉花糖,石頭朱古力同迷你朱古力豆俾你加落雪糕度食。
迷你雪米糍

雪櫃有4款口味迷你雪米糍,係維記,有芒果,香芋,綠茶同雲呢拿。
甜品櫃

另一面有甜品櫃,由上至下有慕斯杯,窩夫,長崎蜂蜜蛋糕,雜果,朱古力大福,銅鑼燒,同泡芙。
甜品

泡芙入面既忌廉好香滑而外皮好薄。

飲品

兩部汽水機都有5款口味汽水。果汁有巨峰提子,金桔,雪梨,柑橙。
飲品

另一面果汁機有檸檬汁,雜果賓治,芒果汁,蘋果汁。亦有咖啡機。檸檬汁好酸。

今日有幸4人坐到張正常4人枱,好鬆動,又有兩個爐頭用。又比你坐耐d先提你走。不過食物差咗,特別係主菜之一既日本雞脊柳,失望。不過可以叫個午市套餐就有燒肉同無限雪糕,都經濟抵食。希望餐廳要留意下日本雞脊柳既質素。
2022-08-20
$108 (Lunch)
韓式辛味牛肉湯
北海道8.0牛乳雪糕朱古力薄脆雪糕扭紋
朱古力薄脆雪糕
阿薩姆紅茶雪糕白桃乳酪雪糕扭紋
阿薩姆紅茶雪糕
2022-08-01 967 views
灣仔呢間牛角坐位舒適,而且自助區亦有2邊,不會太逼,我地揀左Lv2,CP值最高,因為我對海鮮一般,主要想食牛,所以Lv2已經足夠,亦想食自製牛角飯,所以唔洗Lv3,當中最中意食牛舌,都有王樣既牛肉好軟,菠蘿亦係超甜,每人平均食左6塊真係好好食!但雞軟骨係炸物,但偏硬,即食既炸物可以唔洗叫,亦有4款雪糕,今次有紅茶味同牛乳味,我會將佢組合埋一齊,變成奶茶雪糕!整體好滿足,由頭食到落尾,完全無停手!最中意有自助區,又可以行下,唔洗成餐坐定定~
灣仔呢間牛角坐位舒適,
而且自助區亦有2邊,
不會太逼,
我地揀左Lv2,CP值最高,
因為我對海鮮一般,
主要想食牛,所以Lv2已經足夠,
亦想食自製牛角飯,所以唔洗Lv3,
當中最中意食牛舌,都有王樣既牛肉好軟,
菠蘿亦係超甜,
每人平均食左6塊真係好好食!
但雞軟骨係炸物,但偏硬,
即食既炸物可以唔洗叫,
亦有4款雪糕,
今次有紅茶味同牛乳味,
我會將佢組合埋一齊,
變成奶茶雪糕!
整體好滿足,由頭食到落尾,
完全無停手!
最中意有自助區,又可以行下,
唔洗成餐坐定定~
2022-07-01 3982 views
今日想食無限雪糕同燒肉,於是就想起呢間牛角Buffet,可以叫個午市套餐就有燒肉同無限雪糕,經濟抵食。預先大概半個鐘用App等位,有位先到就唔洗等位。大概12:10p.m.到。公眾假期都有午市燒肉定食,有4款餐做唔同價錢,再分兩個時段,100分鐘貴d不過肉類份量多d。我地揀左60分鐘最平既餐,可以從9款肉選2,有豬同雞同內臟揀,不可重覆。每個餐$98另加一。可惜今日無日本雞爽肉揀,簡直搵笨。肉汁有4款口味。最後揀左豬頸肉同豚肉。豬頸肉超厚切,切割差,好難咬開。豚肉係五花腩,好肥,不過可以燒到脆口。肉汁方面,揀左原味同辛味醬汁,原味都好食不過辛味醬汁更惹味。其他野食就自己攞。自助區喺一樓入口附近。前菜同沙律細細兜用保鮮膠包好。前菜有鹽味白芝麻粒青瓜,蒜頭泡菜,北極貝蟹柳青瓜沙律,醬油脆脆豆腐,質素普遍都可以,係蟹柳硬d。沙律有兩款,分別係雜菜沙律同椰菜絲沙律。雜菜沙律主要係沙律菜加牛油果同車厘茄。椰菜絲沙律好硬。沙律醬喺隔離自己加。有自製牛角飯。有關東煮。不過今日既大根好硬同生,都唔甜。另外有鷄蛋,福袋,墨魚丸,同獅子狗。墨魚丸都算幾好食,真係食到墨魚粒。燒野菜選擇唔多,見到有鮮冬菇,京

豬頸肉, 豚肉

最後揀左豬頸肉同豚肉。
豬頸肉, 豚肉

豬頸肉超厚切,切割差,好難咬開。
豚肉係五花腩,好肥,不過可以燒到脆口。
辛味醬汁豬頸肉, 豚肉

自助區

關東煮

燒野菜選擇唔多,見到有鮮冬菇,京蔥,粟米等,用蓋蓋住。真係冇時間夾同燒黎食。
今日無時間周圍8卦其他野食。上次黎見到有兩款湯,今日無時間。
甜品當然好重要!
軟雪糕機

首先最緊要係有軟雪糕機,有北海道8.0牛乳雪糕,榛子朱古力,同扭紋雪糕。北海道8.0牛乳雪糕真係又香又滑,北海道8.0牛乳扭紋榛子朱古力都好好食,好濃朱古力味,真係食雪糕都抵。仲有兩款窩夫餅脆筒俾你自己攞,塊餅又薄又脆,好正。
北海道8.0牛乳扭紋榛子朱古力

雪櫃有4款口味迷你雪米糍,係維記,有芒果,香芋,荔枝同雲呢拿。

甜品櫃

窩夫太厚身,燒左黎食都好麻麻。銅鑼燒燒黎食就好少少。長崎蜂蜜蛋糕好香蜂蜜味。泡芙入面既忌廉好香滑而外皮好薄。
銅鑼燒,泡芙,長崎蜂蜜蛋糕,窩夫

汽水機有5款口味汽水。果汁有巨峰提子,金桔,雪梨,柑橙。巨峰提子太甜,金桔好少少。另一面果汁機可能有更多口味。
汽水機, 果汁機

亦有咖啡機。

今次服務較上次好左,起碼張枱係正常四人枱,間中有人收碗碟,不過冷氣超凍,要帶外套。食物方面,套餐嘅肉類質素差過平時食開皇室堡分店。不過個人覺得如果叫最平嘅午餐然後狂食佢啲自助食品都幾抵。不過60分鐘真係勁趕。時間到有專人提你,不過都無趕客既。
2022-07-01
$108 (Lunch)
北海道8.0牛乳扭紋榛子朱古力
2022-06-04 1419 views
今次要咗開心又多選擇既 Level 4 D款任食套餐,每位價錢為$428(平日晚市) 限時100分鐘,再追加任飲 package 每位$78,有澳洲和牛牛腹肉,一口和牛,和牛板腱,和牛腹胸肉,厚切西冷,車海老,牛油廣島蠔勁多選擇!(太忙著食連張正經既食物相都無時間影🤣)極度花多眼亂,唯有全部都叫一輪試吓佢!食物上菜好快,而且肉類質素唔錯(雖然好似無平時散嗌咁靚但懷疑係太多野食要燒,自己既火候控制失敗)任飲package都好開心,有生啤,蘋果sake(呢個有驚喜喎),菠蘿燒灼,柚子酒等等唔同選擇,啱晒一班口渴既朋友仔一齊渡過愉快又瘋狂既一晚。餐廳入面仲有自助區,可以自己拎無限量供應既前菜、沙律、飲品、甜品等。最開心既係可以瘋狂自製牛角飯!記得加埋隻溫泉蛋撈埋簡直係最高。
2022-06-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$550 (Dinner)
  • 牛角飯
同家人夜晚能夠一起吃晚飯的開始,想了又想這一天夜晚一定是很多人很難訂到位。電話訂位還是很難的,到處都說話滿座不能訂到位。還是要小女兒有牛角會員放學後直接去牛角鋪內訂位,但是都要等了足足一小時約夜晚八點才可等到位。一輪等待後,我哋進去已經急不及待地直接在點餐。今晚還有啤酒不另收費送每人一杯,食物也有好多種類我們都很快點了很多或者今晚是第一天回復有夜市四人進餐的關係,所以啲食物送嚟稍微有啲點兒慢,但能夠四人可以盡情享受晚餐也是很高興的我值得的。
2022-02-04 1187 views
牛角在灣仔開了新店,趁今日初四開工和同事食返個60分鐘定食午餐,已經12時到,但都要等20分鐘先有位。好多人上到樓上,空間和座位夠大,而自助區取食物夠闊落,有不同小食、飲品和甜品任取我點了浦燒饅魚飯,饅魚燒得唔錯,夠香口同事點了韓式辣牛肉拌冷麵,聽她說牛肉好乾和硬,所以只吃了一半就沒吃了不過其他小食係有D驚喜,如關東煮、沙律菜和爆谷雪糕等;如果再去的話,早些打去book枱會穩陣D

關東煮
我點了浦燒饅魚飯,饅魚燒得唔錯,夠香口
浦燒饅魚飯

韓式辣牛肉拌冷麵
2022-02-04
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)
浦燒饅魚飯
2021-12-25 1083 views
行開利東街 見呢間牛角新開環境新淨 夜晚就揀呢餐食因為七點到 等左兩三張台就好快有位我地揀左level 3 食既野多啲 但限時一百分鐘 真係食到趕頭趕命本身每位餐廳會包一set肉 有牛有雞有豬 但上菜既時候 啲雞肉貼住盤底 叫店員換過舊又無人理 要再搵過第二個店員先補返 之後掃code點餐 當然要點牛啦 點左小量雞、豬同帶子 牛同帶子都幾好食 不過上菜其實唔知邊款打邊款 要reorder 想點想食個款比較難 豬同雞都ok既 食晒野當然拎甜品 雪米糍幾好食 但雪糕要睇揀咩味 第一杯拎左杯混合味真係勁難食 唔知點解好酸 3.6牛乳個款就好食好多不過因為肉要時間燒 同上菜須時 燒得肉黎 其實無咩時間傾計 所以個人覺得燒肉唔好食buffet之前食過第二間無限時散叫牛角感覺舒服啲既 同埋職員成日拍架擺下爛盤既車係個位隔離都幾影響食野既心情 同出入拎野食唔方便感覺唔太良好埋單四百幾 食得舒服仲有好多選擇
行開利東街 見呢間牛角新開

有牛有雞有豬 但上菜既時候
啲雞肉貼住盤底 叫店員換過舊又無人理
要再搵過第二個店員先補返

之後掃code點餐 當然要點牛啦
點左小量雞、豬同帶子
豬同雞都ok既

感覺唔太良好
埋單四百幾 食得舒服仲有好多選擇
2021-12-06
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$416 (Dinner)
2021-12-22 3153 views
最近灣仔利東街新開咗一間牛角Buffet係港島區第一間牛角buffet店因為訂枱嘅關係我哋每人要點level 4或以上嘅任食套餐每位價錢為HKD428(早鳥價)另加一限時90分鐘老人家們聽到「限時」呢兩個字後就開始緊張不停叫我哋點嘢食😂😂用掃QR code形式落單食物上得幾快以90分鐘限時嚟講我覺得係夠時間食不過收碟速度就慢咗啲有時要叫店員過嚟收碟我哋叫嘅肉類以(澳洲及美國)和牛為主(佢哋特別鍾意食澳洲和牛牛腹肉、和牛牛板腱)大部份和牛都有燒肉汁/鹽味選擇老人家嫌味道太重 所以由第二round開始點嘅肉類全部係原味 (我自己覺得就咁燒完唔需要點醬汁食都OK喎)總共食咗幾多碟我冇真正數過因為肉類一上枱老人家就起勢咁放入個爐度燒🔥老人家們唔鍾意食一口牛 佢哋話要燒好耐先熟反而我就幾鍾意一口牛嘅口感套餐D只有嘅海鮮 - 扇貝、車海老、雞泡魚乾、牛油廣島蠔全部都有點,質素比我想像中好👍🏻 老人家們喜歡食大蝦,剩係大蝦我哋encore了好幾次小食、沙律、飲品、甜品係自助及無限次任攞目測自助區比較受歡迎嘅係關東煮種類有成5-6款,而且仲係熱辣辣嘅甜品有北海道牛乳雪糕、迷你雪米糍、長崎蜂蜜蛋糕、泡芙
最近灣仔利東街新開咗一間牛角Buffet
以90分鐘限時嚟講我覺得係夠時間食
不過收碟速度就慢咗啲
有時要叫店員過嚟收碟

我哋叫嘅肉類以(澳洲及美國)和牛為主
(佢哋特別鍾意食澳洲和牛牛腹肉、和牛牛板腱)
大部份和牛都有燒肉汁/鹽味選擇
老人家嫌味道太重 所以由第二round開始
點嘅肉類全部係原味
(我自己覺得就咁燒完唔需要點醬汁食都OK喎)
總共食咗幾多碟我冇真正數過
因為肉類一上枱老人家就起勢咁放入個爐度燒🔥

老人家們唔鍾意食一口牛
佢哋話要燒好耐先熟
反而我就幾鍾意一口牛嘅口感
老人家們喜歡食大蝦,剩係大蝦我哋encore了好幾次

小食、沙律、飲品、甜品係自助及無限次任攞
目測自助區比較受歡迎嘅係關東煮
種類有成5-6款,而且仲係熱辣辣嘅
甜品有北海道牛乳雪糕、迷你雪米糍、長崎蜂蜜蛋糕、
泡芙、DIY銅鑼燒/窩夫等
以上講嘅甜品我食咗三款

抽氣系統做得唔錯
食完唔會成身燒肉味
Type of Meal
Dinner
牛角放題終於開到黎灣仔,趁今日開心星期五黎食返個100分鐘放題先,等左超過半個鐘先有位。好多人,因為呢度有做午市套餐。放題做6個價錢,100分鐘就有4個價錢,我哋揀左100分鐘最貴嘅澳洲特上和牛放題,6點前入座$428一位,另收原價加一。呢個餐包132款野食,主角當然係呢個價錢先食得嘅澳洲和牛牛腹肉,一口牛,牛板腱,M2西冷扒,可揀燒肉汁或塩醬,扒仲可以揀黑椒鹽。王樣Premium就有3款,有澳洲和牛腹胸肉同牛板腱,可揀塩味牛油或蒜香炭燒醬。另外仲有魷魚。澳洲和牛牛腹肉普通。澳洲和牛西冷扒就唔錯,燒完自己用較剪剪成細條狀都易食,唔韌。燒肉汁好食啲,塩醬太鹹,黑椒鹽都唔好味。澳洲和牛腹胸肉較牛板腱嫩,蒜香炭燒味好食。魷魚一份得勁少,不過質素好新鮮,超爽脆。其他仲有少量海產,包括車海老,味醂雞泡魚乾,半殼扇貝,牛油廣島蠔。仲有炸虎蝦同黑糖牛油番薯。車海老肉質霉嘅。味醂雞泡魚乾好韌,燒完先食就好啲。半殼扇貝唔差。牛油廣島蠔都可以,係鹹左啲。其他就係平啲嘅餐都可以叫,我哋當然主力唔會食。自己用手機落單。枝豆唔新鮮。 牛油粟米都ok。其他野食就自己攞。自助區喺一樓入口附近。前菜同沙律細細兜用保鮮

澳洲和牛M2西冷扒

澳洲和牛牛腹肉

澳洲和牛牛腹肉普通。
澳洲和牛西冷扒黑椒鹽

澳洲和牛腹胸肉蒜香炭燒醬

澳洲和牛腹胸肉較牛板腱嫩,蒜香炭燒味好食。
澳洲和牛牛板腱蒜香炭燒醬

魷魚一份得勁少,不過質素好新鮮,超爽脆。
魷魚

車海老

車海老肉質霉嘅。
味醂雞泡魚乾
味醂雞泡魚乾好韌,燒完先食就好啲。
半殼扇貝
半殼扇貝唔差。
牛油廣島蠔
牛油廣島蠔都可以,係鹹左啲。

枝豆唔新鮮。

牛油粟米都ok。

前菜同沙律

前菜同沙律細細兜用保鮮膠包好。由上至下有鹽味青瓜,青瓜螺肉,紫洋蔥和風番茄,泡菜。
鹽味青瓜,紫洋蔥和風番茄

鹽味青瓜普通,上面灑上白芝麻粒。
紫洋蔥和風番茄,個酸汁好食。
泡菜可以。
沙律

雜菜沙律麻麻哋。
野菜絲沙律。
沙律醬喺隔離自己加。
自製牛角飯

有關東煮。
沙律,大根

大根清甜又炆得稔,當菜食唔洗燒。
福袋
芝士魚蛋

湯有兩款,分別係昆布湯,同忌廉蘑菇湯。
燒野菜

燒野菜選擇唔多,有鮮冬菇,洋蔥,雞髀菇,京蔥,粟米。真係冇時間夾燒黎食。
軟雪糕

當然甜品好重要!
軟雪糕

首先最緊要係有兩部軟雪糕機,一部有北海道8.0牛乳雪糕,萄葡雪糕,同扭紋雪糕。另一部係另一面,有忌廉檸檬雪糕,阿薩姆紅茶雪糕,同
扭紋雪糕。
北海道8.0牛乳雪糕萄葡雪糕扭紋

最正一定係北海道8.0牛乳雪糕,又香又滑,海道8.0牛乳扭紋萄葡都唔差,其他味齋食就甜左少少。仲有兩款窩夫餅脆筒俾你自己攞,塊餅又薄又脆,好正。不過要食得快啲,否則會漏雪糕。
奇異果醬,藍莓醬,焦糖醬,迷你棉花糖,石頭朱古力,聰明豆

雪糕隔離有奇異果醬,藍莓醬,焦糖醬。仲有迷你棉花糖,石頭朱古力同聰明豆俾你加落雪糕度食。
迷你雪米糍

雪櫃有4款口味迷你雪米糍,望落就唔多吸引。
甜品櫃

另一面有甜品櫃,由上至下有兩款口味慕斯杯,窩夫,長崎蜂蜜蛋糕,雜果,朱古力大福,銅鑼燒,同泡芙。既然有軟雪糕,呢啲甜品顯得毫無吸引力。
汽水機,果汁機

汽水機有6款口味汽水。果汁有巨峰提子,金桔,雪梨,柑橙。另一面有藍莓,雜果賓治,芒果,蘋果。
果汁機,咖啡機

亦有咖啡機。其實有雪糕食真係連野飲都冇咁重要。

真係要講既係服務奇差。首先座位勁逼,一行四人俾張好少位擺野嘅貌似四人枱既二人枱你,仲要係冇人收食完嘅碗碟,咁點食放題?某服務員態度好差,明明佢哋漏單唔出足食物數量仲屈你拎走左啲野食,令成餐飯質素大打折扣。食物方面,放題嘅食物質素比唔上平時散叫,呢個價錢得呢個質素唔得喎。個人覺得叫最平嘅午餐然後狂食佢啲自助食品先抵。再加埋咁嘅服務質素,呢個價錢只能俾劣評。
2021-12-17
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$475 (Lunch)
澳洲和牛M2西冷扒
澳洲和牛腹胸肉蒜香炭燒醬
魷魚
北海道8.0牛乳雪糕萄葡雪糕扭紋
2021-11-26 2287 views
昨晩11月25號晚上,無無聊聊同兩位朋友一齊去食全新灣仔牛角buffet,門面超靚在利東街,店鋪有兩層 ,上層是第二層 食嘢區 好靚 又好招呼,唔知是否是全新店舖,但要記得如果要book 位,暫時一定要食$400以上的任食,才可選擇早前book位的時間,,不能選擇400以下價錢,如果一定要選擇,就要重新再排隊,講回肉質:肉質好味,好少有一大塊豬肉可以燒烤,所有牛肉都算好味,盪是自助 雪糕是鹹味雪糕 有提子雪糕,兩款雪糕都好味,飲品大致上一樣,如果我比分數最少70分,點解因為book位原來一定需要$400以上,職員說如果不要$400以上,就要從頭排隊才可以選擇400以下的產品,這點有少少不太好,實質上味道唔錯
2021-11-25
$400 (Dinner)
2021-11-23 1482 views
12:00拿位,顯示要等9張台。我地等足1小時都冇輪到,中間有其他人都放棄等了,13:00時還有2張台要等(未計算無完無了的金會員會插隊到你前面),然後服務人員就話要等到13:00個輪食完先有位。一直都只係服務金會員優先叫號,完全唔合理walk-in,我都有銀會員,但完全冇用。總之間鋪如果你冇金會員就唔好walk-in啦。設計又唔合理,叫你在門口未食就要俾錢先,做野又慢,好多人聚集在門口等,明明樓上有位都要等。新裝修味道較大,介意就唔好去住啦。
新裝修味道較大,介意就唔好去住啦。