2024-05-21
今天是個特別的日子520跟你的愛人或是愛你的人說一聲❤️我愛你❤️以上來自長輩早安圖😂今天我要跟我老公說一聲🎉生日快樂🎂🤣今晚我哋去咗牛角食燒肉原來某些分店星期一至四嘅套餐好抵食🐮 四人套餐 *$399 (另原價加一,約$499,只限部份分店*)❇️ 脆紫菜豆腐❇️ 胡麻椰菜❇️ 海蜇柚子醋沙律❇️ 塩味牛油帶子❇️ 燒肉盛盒:肩脊肉8pcs、秘傳醬汁牛腹肉16pcs、豚肉燒8pcs、豬頸肉8pcs、雞腿肉8pcs❇️ 四品野菌盛合:金菇、本菇、鮮冬菇、雞髀菇❇️ 五品野菜盛合:秋葵、粟米、雞髀菇、鮮冬菇、燒菠蘿❇️ 石鍋辛奇豆腐海鮮湯❇️ 牛角飯/珍珠飯套餐好多嘢食,肉嘅份量好多、肉嘅質素唔錯,沙律蔬菜份量亦好多,仲有湯同飯,碗牛角飯係超級大碗阿女唔係好食肉,但佢不知不覺食晒一大碗牛角飯‼️夕食特別割引(只限星期一至四)燒肉盛合7折,再加7折追加食品‼️🐮 日本和牛·國產牛燒肉盛$245 (7折價)❇️ 九州極上黑毛和牛牛肋肉❇️ 日本國產牛肩胛❇️ 上級牛頸脊❇️ 牛肋肉各4pcs生日就豪一豪,揀咗最貴嘅特價燒肉盛合有日本和牛 雪花分佈好靚🍹果之盛夏 $34 (7折價)紅莓藍莓檸檬紅茶,偏酸,阿仔唔鍾意飲🤣不過叫做
跟你的愛人或是愛你的人說一聲
❇️ 脆紫菜豆腐
❇️ 胡麻椰菜
❇️ 海蜇柚子醋沙律
❇️ 塩味牛油帶子
❇️ 四品野菌盛合:金菇、本菇、鮮冬菇、雞髀菇
❇️ 五品野菜盛合:秋葵、粟米、雞髀菇、鮮冬菇、燒菠蘿
❇️ 石鍋辛奇豆腐海鮮湯
❇️ 牛角飯/珍珠飯
阿女唔係好食肉,但佢不知不覺食晒一大碗牛角飯
‼️夕食特別割引(只限星期一至四)
燒肉盛合7折,再加7折追加食品‼️
🐮 日本和牛·國產牛燒肉盛$245 (7折價)
❇️ 九州極上黑毛和牛牛肋肉
❇️ 日本國產牛肩胛
❇️ 上級牛頸脊
❇️ 牛肋肉
各4pcs
生日就豪一豪,揀咗最貴嘅特價燒肉盛合
有日本和牛 雪花分佈好靚
🍹果之盛夏 $34 (7折價)
紅莓藍莓檸檬紅茶,偏酸,阿仔唔鍾意飲🤣
不過叫做幾抵飲
特價再用原價加一,全部盛惠$814
4大2小食到超飽
服務:店員超nice,小朋友跌咗筷子,好快比過對我哋,又好耐性向客人介紹餐牌
埋單有糖糖派,小朋友期待嘅環節🤣