2024-07-28
夏茶早幾日針灸完去咗元朗千色匯商場買「夏茶」飲,入得元朗緊係要買返杯「夏茶」,飲廢水緊係要飲得健康,暫時我覺得佢哋係廢水界No.1!1.芝士開心果鮮奶$48(每日限量供應)(10/10)呢杯芝士開心果鮮奶係每日限量供應,開心果鮮奶係全港首創,每月佢哋賣出千杯,採用用咗日本開心果醬,再加入明治鮮奶,最後再喺面頭加上大量開心果碎,飲落奶味好重好滑,加埋開心果味濃,再咬埋開心果碎嘅香,飲廢水最驚就係甜,驚甜呢杯就好啱你啦!2.芝士楊枝甘露(跟芒果柚子寒天)$45(10/10)呢杯芝士楊枝甘露好鬼大杯,每飲一啖都會飲到有芒果果肉、柚子肉同寒天,寒天非常大粒,我上網仲查過寒天原來非常有益,含有豐富多醣體,熱量幾乎為0,且富含水溶性膳食纖維,食用後無須擔心熱量,也能增加飽足感、促進排便,又被視為控制體重推薦食品!2人總共價錢$93個人口味總評分:10/10 @hachahk 地址:元朗教育路1號元朗千色匯地下47號舖Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#夏茶 #元
1.芝士開心果鮮奶$48(每日限量供應)(10/10)
2.芝士楊枝甘露(跟芒果柚子寒天)$45(10/10)
2人總共價錢$93
個人口味總評分:10/10
@hachahk
地址:元朗教育路1號元朗千色匯地下47號舖
#夏茶 #元朗好去處 #元朗美食 #元朗 #茶飲店 #入元朗 #飲夏茶 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong