6 day(s) ago 0 views
最近華御結推出咗「皇牌御結日」優惠,每個御結只需$12,真係抵到笑!今日我就試咗兩款:北海道產秋鮭三文魚同明太子沙律。三文魚呢款味道濃郁,魚香撲鼻,咬落去啖啖肉,真係好滿足🐟✨而明太子沙律就帶有微微嘅辣味,口感豐富,令人一試難忘🌶️🥗呢次嘅御結體驗真係超值,無論係味道定係價錢都令人滿意。下次我一定會再嚟試佢哋嘅濃香蛋汁牛壽喜燒,聽講呢款牛肉嫩滑,蛋汁香濃,配埋壽喜燒嘅甜美醬汁,真係一流🥩🍳每一啖都充滿幸福感,令人忍唔住想再嚟多幾個😋呢個優惠真係唔容錯過,特別係對於鍾意御結嘅朋友嚟講,呢個價錢真係好吸引。下次一定要再嚟試其他口味,睇下仲有咩驚喜等緊我🎉

2024-11-09
TakeAway
Type of Meal
Lunch
  • 北海道產秋鮭三文魚
  • 明太子沙律
一向覺得華御結既甜品好味過飯糰,今次經過就買左新出既栗子丸子,招紙寫北海道製造,甘甜和栗切粒加上幼滑栗子忌廉,還有口感煙韌的白玉丸子,軟糯香甜多重口感,經典和風甜點味道
TakeAway