2024-10-07 63 views
以前對中式餅冇咩興趣,覺得勁甜又多油,但今次試左恆香老餅家改觀曬。我用度度賞積分換左兩件奶黃麻糬酥嘅電子禮券,職員姐姐服務態度好好,幫我兌換左之後,用保鮮袋裝好比我。⭐奶黃麻糬酥拎到手麻糬酥仲係暖嘅,似啱啱新鮮出爐。外層酥皮好薄,內層係好香嘅奶黃同軟糯嘅麻糬,可以話係皮薄肉厚,咬第一啖已經覺得好好食,出乎意料嘅好味,值得一試!下午鋪頭冇咩人流,只有兩個員工,唔洗排隊👍🏻

⭐奶黃麻糬酥

下午鋪頭冇咩人流,只有兩個員工,唔洗排隊👍🏻
2024-10-06
Type of Meal
Tea
2024-01-26 111 views
噚日(25-1-2024 Thur)晏晝,運輸公司客氣地請食呢間嘅老婆餅,我都好耐冇食老婆餅喇,多謝晒。老婆餅仍暖暖地,甜甜地嘅饀料實得嚟煙韌,好好味。不過回想以前細個食嘅老婆餅,係焗得深色啲同大塊啲,但大塊啲又冇咁厚。不過印象中味道一樣,亦令我記起爸爸都鍾意食老婆餅。我估佢哋喺呢間買,所以將食評寫喺呢喥。詳細分數如下:味道:4.8分 環境: 3分 服務:3分 衛生:3分 抵食: 3分 笑臉

老婆餅

老婆餅仍暖暖地,甜甜地嘅饀料實得嚟煙韌,好好味。
老婆餅

不過印象中味道一樣,亦令我記起爸爸都鍾意食老婆餅。

我估佢哋喺呢間買,所以將食評寫喺呢喥。

詳細分數如下:

2024-01-25
TakeAway
Type of Meal
Tea
2023-04-27 186 views
趕嚇小嚇乜都做,唔講得上係有禮貌既人種呀,直頭佢唔鬧你都偷笑, 請埋兩個咁嘅垃圾趕客,日日趕客, 激到有時啲街坊頂唔順成包嘢掟返比佢, 已經多次係咁, 我哋鬧緊出面有人哋同我講話呢間嘢係黑名單, 叫我哋唔好入去買, 話兩個四眼婆好冇禮貌, 呢間請著呢啲夥記唔會有生意, 好快執笠, 有排受氣, 講嘢又冇禮貌,問嘢質問式咁, 好似唔願做又想發洩落啲飯度咁, 夾餅特登夾啲黑色嘅嘅比人哋, 仲要冇禮貌大聲夾惡, 係咪四眼婆大曬先, 再咁落去 間舖極快玩完
TakeAway
2022-01-29 213 views
好耐無食過中式唐餅啦,今日男朋友媽媽外賣直送🥰先食到好好味既老婆餅🙆🏻‍♀️。🐒老婆餅💰$52@6 外皮唔厚,一層層,冬瓜蓉都足料同夠煙韌,我焗番熱黎食啲餡料都唔會變到好淋,仲有咬口,依家諗翻都想食😂老字號果然係老字號,都keep到個水準

🐒老婆餅💰$52@6
老婆餅
太太太可愛了😍! 今個新年• ℍ𝕒𝕟𝕘 ℍ𝕖𝕦𝕟𝕘 ✨•聯乘輕鬆小熊ʀɪʟᴀᴋᴋᴜᴍᴀ 🐻推出一系列賀年禮盒,款款都超級卡哇依,款款都值得收藏呀🤩❣️「焦糖果仁曲奇酥禮盒🍪 $128」用核桃、胡桃、杏仁製造的曲奇酥,內裡竟有楓糖製的焦糖果仁餡,好好吃呀。「蛋卷套裝🍳 $150」包括3款口味的蛋卷,有紫薯🍠、蜂巢🍯和 朱古力味🍫。蛋卷鬆化香脆,每一款我都好愛吃呀~而且更會附送輕鬆小熊購物袋,粉絲們必搶!「曲奇禮盒🍪 $98」巴士造型的曲奇禮盒🚌,同樣深得我歡心。曲奇有朱古力或牛油味,每盒有30片呀。「年糕套裝🥧 $198」蔗糖年糕和椰汁年糕都有輕鬆小熊的圖案,而重點是會附送十萬級可愛的保暖袋,必定要收藏🤣!全部貨品數量有限,售完即止🥳,詳情可參考官方網站

全部貨品數量有限,售完即止🥳,詳情可參考官方網站
2022-01-22