印象中之前食過快樂小羊 好高質記得以前人均大概都要$300左右但係我哋而家每人食到超級飽 都係百零蚊以為佢係乜嘢VIP 所以有折🤔原來只要中午五點前買單 或者宵夜時段 都有3.8折 真心好推薦 🩷🩷🩷食物質素好高 超高性價比!好期待呢個$28一碟羊(實測睇吓份量有幾大!)另外都會有好多唔同嘅肉類選擇 例如美國M5和牛 美國黑豚份量勁多$28係超級抵另外一個重點係,蔬菜竟然係無限任食平時單點一份蔬菜都要最低都要40至50而且蔬菜質素勁高質,娃娃菜金菇全部都好新鮮因為打算食蔬菜 所以都點咗鴛鴦鍋一邊係麻辣另一邊係蕃茄 呢個二用鴛鴦鍋都係80幾蚊 超級抵 份量唔覺得特別細羔羊肉very good 完全唔會覺得羊膻味一定要encore 真係太抵完全平過返大陸食 第二個重點係:一定要食燒烤「雙椒一口牛」用鐵板上 保持溫度夠熱孜然粉份量,剛剛好 唔會太強烈反而有種燒烤口味仲正 牛肉夠大粒!下次一定要試吓燒羊肉土豆粉 好滑溜好好食手工瑤柱蝦滑 折咗都係30幾蚊有瑤柱好高質 蝦又多‼️環境闊落 卡位,勁舒服
印象中之前食過快樂小羊 好高質
記得以前人均大概都要$300左右
但係我哋而家每人食到超級飽 都係百零蚊

以為佢係乜嘢VIP 所以有折🤔
食物質素好高 超高性價比!

例如美國M5和牛 美國黑豚

份量勁多$28係超級抵

另外一個重點係,蔬菜竟然係無限任食
平時單點一份蔬菜都要最低都要40至50
而且蔬菜質素勁高質,娃娃菜金菇全部都好新鮮

因為打算食蔬菜 所以都點咗鴛鴦鍋

羔羊肉very good 完全唔會覺得羊膻味
一定要encore 真係太抵
完全平過返大陸食
第二個重點係:一定要食燒烤
「雙椒一口牛」用鐵板上 保持溫度夠熱
孜然粉份量,剛剛好 唔會太強烈
反而有種燒烤口味仲正 牛肉夠大粒!
下次一定要試吓燒羊肉

土豆粉 好滑溜好好食

手工瑤柱蝦滑 折咗都係30幾蚊
有瑤柱好高質 蝦又多‼️

環境闊落 卡位,勁舒服

• 雙椒一口牛
  • 成雙鍋
  • 美國m5和牛
  • 手工瑤柱蝦滑
  • 楊枝甘露
  • 自製土豆粉
  • 任吃的蔬菜
旅行前與朋友在這裡吃過晚上火鍋,有些食物價格比從前優惠,而且增設自助蔬菜區,免費的。這次來食午餐,以為還有38折,誰知去完個多月旅行,這優惠已做完,現在是做套餐$68,$78、$88,加一,可選一款肉,一份小配料,酸梅湯一杯,飯麵任選一,追加多一碟肉只需$12,而且中午亦提供免費自助蔬菜區,加埋茶錢,亦相當抵吃。12:30到達,不用等位!我們一行4人(3+1多了位朋友),最後來的友人說,在收銀處掃完Barcode,取了張$150優惠劵,不過要做問劵。計算過後,我們選擇散點自由落單,因中午的散單食物價錢比晚上經濟,店裡還有兩款肉,牛肉與羊肉做緊$18/碟,散點或套餐也可點吃。每次必點的「魚皮」,真的脆香,沒有任可油膩味,又大碟「響鈴」新鮮度與魚皮相同,亦可翻兜。「女朋友肥牛」$39賣相與肉質都不錯,轉色即食,軟嫩好味,且份量比相像大。「美國牛肩脊」小份$69牛味比女朋友牛肉略重,肉質正常。「滑嫩太陽卷」小份$59擺盤靚之餘,嫩滑好味道,之前食過,午市質數與晚上相同。「草原臻選大片羊」小份$54有少許羊味,薄嫩微肥,口感柔軟。後加了碟 「一號肥牛」$18試試,質素可以,以價錢評,算是超值!

12:30到達,不用等位!

每次必點的「魚皮」,真的脆香,沒有任可油膩味,又大碟

「響鈴」新鮮度與魚皮相同,亦可翻兜。

「女朋友肥牛」$39

賣相與肉質都不錯,轉色即食,軟嫩好味,且份量比相像大。

「美國牛肩脊」小份$69

牛味比女朋友牛肉略重,肉質正常。

「滑嫩太陽卷」小份$59

擺盤靚之餘,嫩滑好味道,之前食過,午市質數與晚上相同。

「草原臻選大片羊」小份$54

有少許羊味,薄嫩微肥,口感柔軟。

加埋自助蔬菜區,不時添加,幹淨企理!

結賬連茶錢,每人不用一百,時間...暫時無限。

$95 (Lunch)
2024-10-24 894 views
今日同朋友行開旺角,搵食嘅途中見到呢一間快樂小羊,覺得個名幾搞笑,就行過去睇吓,見到價錢親民,一於入去試吓👍啲羊肉片好靚😍捲到成朵玫瑰花咁,重點係一啲羊騷味都冇!!個湯底都好正,不過忘記左影相😝呢一個羊肉串,我朋友就話好食,不過我本身唔好孜然粉,所以我就覺得一般,但佢唔會燒到好乾。總括嚟講,性價比都幾高,仲有一款係$28/一碟羊😍如果時間許可,撞啱佢做一啲特價時段既話會仲抵食!下次會再幫襯

啲羊肉片好靚😍捲到成朵玫瑰花咁,重點係一啲羊騷味都冇!!
個湯底都好正,不過忘記左影相😝

快樂小羊火鍋餐廳 (旺角)📍旺角豉油街60-104號XX Arcade部分地舖至2樓這裡是喜歡火鍋的人必到之地!🍽️✨今日約了朋友,我們叫了以下食物:鍋底選擇:鴛鴦鍋 - 香辣濃湯和養生清湯,可以一邊享受辣味的刺激,另一邊則是清湯的健康美味!🌶️🍲 一人大滿足套餐:- **羔羊上腦肉**:肉質鮮嫩,完全不膻,讓人食指大動!😋- **小食拼盤**:手打黑松露羊肉丸、午餐肉、巴沙魚、芝士芝心丸、蟹粉丸、響鈴各一件,豐富的選擇讓你一口氣品嚐多種口味!🥢✨- **自製士豆粉**:滑溜可口,搭配火鍋湯底真是一絕!🍜- **酸梅湯一杯**:清新解膩,讓人心情愉悅!🍹不僅如此,還可以加 $12 追加極品黑毛豬肉或美國西冷小份,讓你的火鍋更加豐富!🥩✨- **炸魚皮 ($28)**:分量超大,口感酥脆,絕對是開胃小食的首選!🐟👌- **鬼馬墨魚滑 ($29)**:魚滑放在油炸鬼上,再加上魚子,新潮得來又好食。新潮的搭配,口感彈牙,令人驚喜!🦑😍- **雪糕杯**:多種口味(芋頭、芒果、咖啡、曲奇),讓你在火鍋後享受甜品的美好!🍦🍰這裡的火鍋不僅好吃,而且價格實惠!羊肉不膻,性價比高,推推「一人定量火鍋套餐
快樂小羊火鍋餐廳 (旺角)
📍旺角豉油街60-104號XX Arcade部分地舖至2樓

這裡是喜歡火鍋的人必到之地!🍽️✨

今日約了朋友,我們叫了以下食物:

鍋底選擇:

一人大滿足套餐:
- **自製士豆粉**:滑溜可口,搭配火鍋湯底真是一絕!🍜
- **酸梅湯一杯**:清新解膩,讓人心情愉悅!🍹

新潮的搭配,口感彈牙,令人驚喜!🦑😍

這裡的火鍋不僅好吃,而且價格實惠!羊肉不膻,性價比高,推推「一人定量火鍋套餐」、「任點每碟$18元靚牛或靚羊」的好地方!👏🎉

食物質素高,服務友善,環境舒適,絕對會再回訪!👍🍽️❤️

2024-10-18
$130 (Lunch)
  • 塔拉上的快樂卷
  • 鬼馬墨魚滑
  • 鴨血
  • 自製土豆粉
  • 蒙式烤羊排
  • 羊羊大拼盤
  • 快樂牛肉拼盤
2024-10-20 1253 views
星期六中午一點,唔係太多人,現在有優惠午餐一個羊肉一個豬,另外仲有丸拼盤及一個澱粉煮食,仲要有一杯嘢飲,本身已經好足夠,朋友小聚要加多個鴛鴦湯底,仲嗌埋招牌羊肉串,加埋啤酒,蔬菜仲要係任食,最好就係有A菜及豆苗這類較高質的菜類,由於人不多,環境比較舒服,冷氣亦都很足夠,沒有火鍋平常見到嘅擠迫感,午間係一個好好嘅選擇,食得落嘅加多碟羊肉都係$14.1小碟,性價比算係高,唯獨是不適合一些希望半放題類的飲食,因為沒有說句或者其他飲品自助去處理
星期六中午一點,唔係太多人,現在有優惠午餐一個羊肉一個豬,
2024-10-19
$150 (Lunch)
  • 羊肉串
2024-10-19 813 views
18號經OR 訂19號7點枱remark訂羊,完全冇職員聯絡過,到今天19號下午4:40先有職員聯絡話openrice remark唔計預訂!!!點解你今日先見到個remark琴日見唔到個remark?見到remark有人話要訂人哋係咪要即刻跟進?你要我落按金冇問題但係你聯絡都冇聯絡過!係openrice睇相都話全羊要早一日預訂,我訂半隻都係remark同你講,但你哋完全冇跟進過!搞到今晚要臨時臨急去搵其他嘢食
2024-10-19
2024-10-19 831 views
今日午餐食旺角快樂小羊。地方都好大,入到去嘅感覺好乾淨,窗邊嘅位置坐得好舒服我哋點左兩個「一人大滿足鍋」如果一個人係個細嘅湯底,而我哋兩個人可以轉大鴛鴦鍋:清湯+辣味塔拉上的快樂卷呢個名都好有趣好有詩意,呢款羊肉肉質嫩滑,滿滿肉香,性價比最高,我哋最鍾意食黑松露羊肉丸感覺驚喜!羊肉當中有黑松露孜然粉味,調味豐富且有層次。呢款牛肉叫咗女士肥牛,脂肪比例合理,肥牛味道濃郁,唔會太油膩西班牙黑毛豬肉片鬆化好味佢哋麵食都幾多選擇,同埋肉類一齊食幾好味。我哋點咗淮山麵同埋自家製土豆粉蔬菜區當中,蘿蔔、冬瓜、菠菜、生菜、油麥菜、南瓜都非常新鮮😊葡萄特飲同埋檸檬特飲好大杯好好味仲有雪糕😊打完俾我之後食雪糕降溫好正有足料嘅楊枝甘露,裏面嘅柚子肉份量好多,清甜多汁呢間店真係誠意推介,呢個價錢的確食物好吃不貴d羊肉唔點羶😊羊肉外,仍有很多選擇佢哋都做幾多優惠,吃$300送$300現金劵活動、超抵!吸引食客密密食!如果係成班有朋友聚會嘅話,真係性價比高
今日午餐食旺角快樂小羊。
地方都好大,入到去嘅感覺好乾淨,窗邊嘅位置坐得好舒服

我哋點左兩個「一人大滿足鍋」

如果一個人係個細嘅湯底,
而我哋兩個人可以轉大鴛鴦鍋:清湯+辣味

塔拉上的快樂卷

西班牙黑毛豬肉片鬆化好味

葡萄特飲同埋檸檬特飲好大杯好好味
仲有雪糕😊打完俾我之後食雪糕降溫好正
有足料嘅楊枝甘露,裏面嘅柚子肉份量好多,清甜多汁

呢間店真係誠意推介,呢個價錢的確食物好吃不貴
d羊肉唔點羶😊羊肉外,仍有很多選擇

如果係成班有朋友聚會嘅話,真係性價比高
2024-10-17 862 views
今次點左一人大滿足套餐,小食拼盤非常豐富,包括手打黑松露羊肉丸、午餐肉、巴沙魚、芝士芝心丸、蟹粉丸同響鈴。手打黑松露羊肉丸肉質彈牙,仲帶有陣陣黑松露香氣,巴沙魚片肉質嫩滑,芝士芝心丸咬落去啲芝士喺口中爆開,而響鈴煮好之後脆卜卜,吸滿湯底嘅味道,非常好味!🥢湯底方面,我哋選咗麻辣湯同蕃茄湯成雙鍋,兩款湯底都各有特色。麻辣湯嘅辣味夠香但唔會太霸道,花椒嘅麻香唔會掩蓋其他食材嘅鮮味。蕃茄湯就係鮮甜清新,湯底有濃郁嘅蕃茄味道。🔥至於肉類,我選咗肥牛同極品黑毛豬肉。肥牛油花分佈均勻,煮完之後口感鮮嫩多汁,真係一流。極品黑毛豬肉有嚼勁而且豬味香濃。朋友則選咗塔拉上的快樂卷、羔羊上腦肉同自製土豆粉。羔羊上腦肉就肉質細嫩,煮完之後唔會太羶,係羊肉愛好者嘅必試之選。🍖另外,仲加咗美國M5和牛、A級羔羊肉同手切珍選牛肉。美國M5和牛入口即溶,脂香豐富,真係頂級享受。🥩

2024-10-12 897 views
抵食的下午一人火鍋是一個非常適合獨自享受的美食選擇,讓你可以隨心所欲地選擇食材。這種火鍋通常包括以下幾個部分:1. **湯底**:有不同的湯底選擇,如麻辣鍋、骨湯或清湯,可以根據個人口味選擇。2. **新鮮食材**:通常會有各種肉類(如牛肉、豬肉、羊肉)、蔬菜(如生菜、金針菇)3. **配料**:各種調味料和醬料如花生醬、蒜蓉、辣椒、香菜等,可以調製出自己喜歡的蘸醬。4. **小吃**:附上小吃,如春卷、炸豆腐等,讓整體用餐體驗更加豐富。5. **飲品**:一般會有各種飲料選擇,如茶水或軟飲,來搭配火鍋。這樣的火鍋不僅美味,還可以讓你在寧靜的環境中享受美食,非常適合忙碌的生活中給自己的一份小獎勵!

2024-10-02
$99 (Lunch)
2024-10-10 876 views
今日放假約咗朋友去旺角行街睇戲,睇完戲喺附近搵啲好嘢食下,朋友帶咗我去一間火鍋店食物質素好好,而家仲有優惠五點前結帳or九點半後入座都有三點八折, 性價比非常高.快樂小羊火鍋餐廳 地址旺角豉油街60號地舖至2樓,上到去餐廳地方好闊落,一大片落地玻璃望住旺角喺度食飯感覺好舒適好放鬆.喺度食火鍋做緊推廣,蔬菜任食,仲有個夏季特價狂歡a級高羊肉88蚊特價28蚊真係好抵食。濃鬱酸辣金湯中鍋 72元,湯底加送美國肥牛一份,酸辣湯有少少辣味,食落去好香好開胃,用嚟打邊爐真係一流。機爽脆脆牛舌 34元,美國牛肩脊138元,牛舌食落去爽脆香口,帶有濃鬱牛肉味。美國牛肩脊牛肉味香濃,有入口即溶嘅感覺,脂肪分佈均勻令到牛肉味特別香。手工或三拼 88元,蝦滑同墨魚滑都非常爽口彈牙,墨魚滑一粒粒墨魚肉食落去有口感味道又香。軟滑魚肚 39元,魚肚味道鮮甜食落去又爽又滑精品冰鎮鮑魚 88元,鮑魚味道鮮甜食落去爽口彈牙一食就知道好新鮮。荔枝沙冰 27元.整返個沙冰打邊爐,成個人都冰涼暢快
濃鬱酸辣金湯中鍋 72元,湯底加送美國肥牛一份
,酸辣湯有少少辣味,食落去好香好開胃,用嚟打邊爐真係一流。
軟滑魚肚 39元,魚肚味道鮮甜食落去又爽又滑
荔枝沙冰 27元.整返個沙冰打邊爐,成個人都冰涼暢快
2024-10-10 825 views
位置:📍快樂小羊火鍋餐廳 (旺角)旺角豉油街60-104號XX Arcade部分地舖至2樓📍 超大間火鍋店,一眼實望到,可以稱得上豉油街地標。食後感:有幾可單點火鍋店做蔬菜音色仲要有十款添呀,女士們多菜少肉又想打邊爐,出面幾條菜都$20碟,依家做任食菜真係抵到爆炸。羊肉一啲都唔羶重做緊特價賣緊$28大大碟。重要勁癡線,食$300送$300現金券。味道:蕃茄鍋($72 供2人用)咸蕃茄湯加埋烏冬,索曬蕃茄精華,連豉油都唔洗拎,夠曬味阿牧特草原A板(特價$28)肥瘦均勻入口即溶西班牙黑毛豬($79)有豬尾厚薄適中稻庭烏冬($33 大份)2個冷藏烏冬,夠滑煲極都唔爛巴西黑豚豬($58 大份)份量夠,口感十重凍豆腐($12 小份)4件大豆腐,細份都夠曬飽薄皮韭菜餅($13)4塊韭菜煎餅,韭菜夠香夠多汁水蜜桃沙冰($28)酸酸甜甜好開胃,水蜜桃味一啲都唔假回頭指數:100分,抵食好味又唔貴,性價比咁高真係抵過食放題。
位置:📍快樂小羊火鍋餐廳 (旺角)
旺角豉油街60-104號XX Arcade部分地舖至2樓📍

超大間火鍋店,一眼實望到,可以稱得上豉油街地標。

食後感:

味道:
蕃茄鍋($72 供2人用)
咸蕃茄湯加埋烏冬,索曬蕃茄精華,連豉油都唔洗拎,夠曬味

阿牧特草原A板(特價$28)
肥瘦均勻入口即溶

西班牙黑毛豬($79)
有豬尾厚薄適中

稻庭烏冬($33 大份)
2個冷藏烏冬,夠滑煲極都唔爛

巴西黑豚豬($58 大份)
份量夠,口感十重

凍豆腐($12 小份)
4件大豆腐,細份都夠曬飽

薄皮韭菜餅($13)
4塊韭菜煎餅,韭菜夠香夠多汁

水蜜桃沙冰($28)
酸酸甜甜好開胃,水蜜桃味一啲都唔假

2024-10-08 828 views
今日我同朋友去咗旺角一間樓高三層嘅火鍋店,想試下佢哋嘅午餐優惠。呢間火鍋店嘅午餐非常抵,提供三個價位,$68、$78同$88,價錢越高就可以選擇更加高級嘅肉類。我哋今日選咗$88嘅套餐,仲加咗$12,加購草原大片羊肉!一入去餐廳,就已經感受到火鍋店嘅熱鬧氣氛,環境幾寬敞,坐得幾舒服。服務員態度都非常好,幫我哋介紹咗套餐內容!首先,上嚟嘅湯底我哋揀咗藥膳養生湯同新推介嘅野生菇菌湯。藥膳湯底香氣四溢,飲落去好暖心,仲有養生效果。而新推介嘅野生菇菌湯就更加香濃,菇香味撲鼻!每個套餐都包括一個小食拼盤,有芝士丸、黑松露羊肉丸、蟹籽丸、海斑片、響鈴同埋午餐肉。每一樣都擺得好靚,芝士丸咬開時,芝士流出,味道濃郁,真係好正!黑松露羊肉丸嘅味道獨特,黑松露香味令羊肉更加升級。而海斑片都幾新鮮,海鮮味十足,午餐肉就係經典,打邊爐必備!而蔬菜部分就真係好開心,因為呢度係任拎任食,有冬瓜片、蘿蔔片、生菜、娃娃菜,甚至連茼蒿菜都有!除咗套餐食物,我哋仲叫咗幾樣特別嘅食材,包括新鮮黑魚片、瑤柱蝦滑、蟹籽墨魚滑同黑松露羊肉滑。新鮮黑魚片質感滑嫩,煮一煮就好正,而瑤柱蝦滑則帶有海鮮嘅鮮味,令人驚喜,而黑松露羊肉滑則

除咗套餐食物,我哋仲叫咗幾樣特別嘅食材,包括新鮮黑魚片、瑤柱蝦滑、蟹籽墨魚滑同黑松露羊肉滑。新鮮黑魚片質感滑嫩,煮一煮就好正,而瑤柱蝦滑則帶有海鮮嘅鮮味,令人驚喜,而黑松露羊肉滑則更添一份香氣,搭配湯底真係一絕。

飲品方面,我哋選咗酸梅湯,酸酸甜甜嘅味道非常解膩,飲落去好舒服,特別適合火鍋後飲!

最後,終於到甜品,係楊枝甘露,食落去清新又好味,完美為今次嘅午餐劃上圓滿句!

整體來講,食物質量高,味道出色,價錢合理!
2024-10-04 1242 views
快樂小羊真係夠性價比最高嘅舖頭呢個定食餐 $68/$78/$88已經係一個大滿足套餐靠近包咗一份牛肉羊肉或者雞肉如果想嗌多一碟,只需要加多$12所以我哋兩個人嗌兩個餐,再加多兩個12就已經有四碟肉塔拉上的快樂卷 女士肥牛極品黑毛豬肉 羔羊上腦肉每一份肉嘅肉都係薄薄地 好容易易就會煮到熟個碟好大 份量好多塊加埋出邊無限嘅配料 一定煮到你想食嘅味道另外套餐都包括小食拼盤有手打黑松露羊肉丸/午餐肉/巴沙魚/芝士芝心丸/蟹粉丸/響鈴仲有主食 出前一丁 & 淮山麵最後叫埋嘢飲巨峰提子特飲&酸梅湯另外呢度都有熟食 燒鮮味鱔片 燒得好脆好靚 份量仲要大大塊蒙式烤羊串 又充足嘅調味 羊肉味好香雙椒一口牛 好有,口感肥瘦適中嗌多兩支啤 食到飽仲要有甜品添出邊仲有無限新鮮嘅生菜,可以自己拎
快樂小羊真係夠性價比最高嘅舖頭

最後叫埋嘢飲巨峰提子特飲&酸梅湯

另外呢度都有熟食
燒鮮味鱔片 燒得好脆好靚 份量仲要大大塊
蒙式烤羊串 又充足嘅調味 羊肉味好香
雙椒一口牛 好有,口感肥瘦適中

嗌多兩支啤 食到飽
仲要有甜品

出邊仲有無限新鮮嘅生菜,可以自己拎
2024-10-03 1067 views
之前行旺角已經知道有間快樂小羊,午餐套餐好抵。今日就試一試,中午時間來到,因為佢有三層有大把位,所以不用等。下面兩層都多人,我地上三樓就比較清靜,還有窗口位,枱也很大可以放好多餸。套餐分3種價錢,$68,78和$88,都好抵,就要了兩個$88餐。主食是5選1,兩個餐就要女士肥牛和羔羊上腦肉。女士肥牛好大碟而且有冰鎮。原來羊上腦並不是羊腦,是靠近羊後頸部位接近頭部的肉,很有羊味。記得可以加$12追加多一種肉食,一定要加。我地就加了草原大片羊和高鈣羊肉,高鈣羊肉有一條脆骨/軟骨,口感比較特別。湯底可以選鴛鴦鍋,可以一邊辣一邊唔辣。食的時候也有職員幫手加湯,服務都不錯。小食拼盤有手打黑松露羊肉丸、巴沙魚、芝士芝心丸、蟹粉丸、響鈴、午餐肉。還有一份出前一丁,真是跟調味粉和麻油,但本身都夠味,都不會用調味粉吧。整體都好好味好抵食,份量也足夠。可以再食。
女士肥牛
整體都好好味好抵食,份量也足夠。可以再食。
2024-09-28
$105 (Lunch)
2024-09-27 1351 views
其實宜家打邊爐已經無時間分啦,我地鐘意幾時打就打,早午餐都打邊爐又得:)同阿爸喺旺角行過呢一間快樂小羊,見到佢嘅午餐餐牌超級抵,最平連加一其實$100有找!佢嘅單人火鍋餐,分咗三隻價錢$68、$78、$88,配唔同嘅肉俾你揀。二人或以上,個湯底仲會自動免費升級去鴛鴦鍋,可以揀兩款唔同嘅湯底添!由於有老人家,所以我哋都係揀咗一個辣一個唔辣,養生清湯同埋香辣濃湯。其實兩個底都係好似,只不過香辣湯底加咗啲辣油。養生清湯飲落比較甜,有少少藥材,你會見到有紅棗杞子等!香辣濃湯就啱鍾意尋求刺激嘅年青人!個午餐已經包埋喺自助蔬菜區任拎蔬菜同埋配料區混醬。淨係蔬菜區都有成10款食材選擇,點會怕唔夠飽呢?咪以為跟餐嘅肉類,佢就會俾啲cheap嘢你!見到呢兩碟肉都係非常之高質嘅!圖一係羔羊上腦肉食落味道一啲都唔會蘇,而且肉質非常嫩滑,但有少少油脂香!圖二極品西班牙黑毛豬肉你見啲豬肉有好清晰嘅大理石油花,味清不燥!肉味濃郁唔加任何調味料都已經好好味。個套餐仲包埋下方嘅小食拼盤入邊有金菇,響鈴,午餐肉、鱈魚柳、雜丸等,其實真係已經好豐富。不過同老人家出嚟午餐,就一於加多少少錢有多啲餸,等佢開心吓。鮑魚已經清潔
1983 views

養生清湯飲落比較甜,有少少藥材,你會見到有紅棗杞子等!
香辣濃湯就啱鍾意尋求刺激嘅年青人!

個午餐已經包埋喺自助蔬菜區任拎蔬菜同埋配料區混醬。
淨係蔬菜區都有成10款食材選擇,點會怕唔夠飽呢?

咪以為跟餐嘅肉類,佢就會俾啲cheap嘢你!
見到呢兩碟肉都係非常之高質嘅!

圖一係羔羊上腦肉
食落味道一啲都唔會蘇,而且肉質非常嫩滑,但有少少油脂香!

圖二極品西班牙黑毛豬肉

個套餐仲包埋下方嘅小食拼盤

鮑魚已經清潔好乾淨晒,放落滾湯嗰度十幾其實已經食得!唔好過耐啊,如果唔係肉質會變到好韌㗎。

上牛脊肉,強烈推介,味道極濃,口感佳!

套餐以外,額外加配嗰啲食材其實都好抵,十耐廿蚊都有交易。

佢而家仲做緊額外嘅特價,全日$18都可以加配佢一號肥牛或者A級羔羊肉,真心抵到爛!

今餐老豆食得好開心,你哋都快啲同埋屋企人嚟試啦!
2024-09-23
$200 (Lunch)
Celebration
Birthday