2021-07-31
🥐正常早餐 All day breakfast $88好豐富!🥗感覺上比其他All day breakfast 健康😂鷹嘴豆上面有啲五香粉(?)辣辣哋幾過癮💫沙律好fresh🌱煙三文魚上面都係有d 鷹嘴豆上面嘅粉😛煙肉腸仔正常好味~炒蛋好滑🥚蕃薯🍠上面有蜜糖🍯好正!!!牛角包好淋🤯完全唔脆🤌🏻7.5/10🍝干炒西班牙辣椒羅勒葉配安格斯牛柳粒 $128意粉質地比較硬🤙🏻入口有一陣甜辣嘅味道👀💕洋蔥好甜 吸晒啲醬🧅甜椒爽爽的~牛柳粒唔算韌🥩整體會令人食上癮😂🤌🏻8.6/10🍅車厘茄芝士肉丸意粉 $88超creamy的蕃茄汁!🤤蕃茄味濃郁!!一吸入口👄又滑又香 仲有少少香草味🌿肉丸都算多!有肉汁 但未到好多🤣🤌🏻8.7/10🍵Green tea latte $21拉花好靚~綠茶味濃 甜度對我來講啱啱好🤣☕️Flat white $18不太懂咖啡🤦🏻♀️🍫Mocha $20(+$4 Ice)好飲!😂朱古力同埋咖啡一樣濃——————————————————————————————#為食tips👻 小編去嘅時候係試業期間!所以上面飲品都係半價😆去chill吓都幾正😚如果想帶埋寵物一齊嘆嘅可以坐外面!
🤌🏻7.5/10
🍵Green tea latte $21
拉花好靚~綠茶味濃 甜度對我來講啱啱好🤣
☕️Flat white $18
不太懂咖啡🤦🏻♀️
🍫Mocha $20(+$4 Ice)
好飲!😂朱古力同埋咖啡一樣濃
#為食tips👻