2018-05-31 307 views
住天馬苑樓下唯一茶餐廳真係有得揀都唔會揀佢.. .見天氣熱,又唔想行唯有食啦間餐廳係換咗個老細嘅,見啲老細係後生嘅.. .應該會做得比之前嗰間更好.. .自己都好開心,終於有新嘢食後來發現佢哋啲侍應態度差冇眼睇.. .不過算啦...我都係買嘢食... .都唔會係佢哋餐廳度食嘢,都係買返屋企食今日落樓下買嘢食,我企起個收錢位度叫嘢食,咁個門口就係我隔離,個侍應居然叫我幫佢”山”返隻門.. .果下真係o咗嘴幾秒,但係我都有幫佢”山”番埋隻門 ... .因為果下我真係好肚餓,我驚我同佢嘈佢,係我啲嘢食到落野-當時個餐廳起碼有五個侍應,企喺度.. .餐廳都勁少客人.. .收錢嗰位待應都係門口隔離-一嚟佢唔應該叫客人做呢啲嘢,你話如果間餐廳勁忙我都算... 順手幫忙,仲要幫佢”山”唔該都冇聲以後我寧願流哂汗都要落樂富食嘢,都唔會再幫襯!!!基本禮貌都無,就算啲嘢食幾好味都冇用,食到一肚氣.. .重點啲嘢食真係普普通通,真係樓下冇嘢食先,先唯有食..
住天馬苑樓下唯一茶餐廳

真係有得揀都唔會揀佢.. .見天氣熱,又唔想行唯有食啦

以後我寧願流哂汗都要落樂富食嘢,
都唔會再幫襯!!!

基本禮貌都無,就算啲嘢食幾好味都冇用,食到一肚氣.. .

重點啲嘢食真係普普通通,真係樓下冇嘢食先,先唯有食..

TakeAway
2018-03-26 307 views
一間完全不能接受的餐廳天馬苑唯一有野食的餐廳,完全冇選擇下也只好入去食,本人已試過哂早,午,tea同晚餐!都係同一個評語,有得選擇都不會再去!說說正題:今天下午去食tea,tea要1430先有,我早咗入去,佢都比我坐下先叫,都好!點知夠鐘,想叫野食,我自問算係客氣既人,但佢一句冷淡冇情的(等陣啦)!叫咗另一個人幫我落單,算,為食野者跟著叫個星米,黎到都算熱既,但成個星米全冇 咖哩味,仲要淡到冇味咁,tea都算係細碟,好彩杯凍OT是正常貨品但一個咁既餐,要成42元,真係.....太過火了!食之冇味,棄之可惜都係果句,有得選擇,我都唔會再去!
一間完全不能接受的餐廳

都係果句,有得選擇,我都唔會再去!
星洲炒米
2018-03-26
前身嘅"和喜"真係難食到冇朋友,所以喜馬開業前班街坊都冇乜期望,仲話同大X樂平手要去還神😂 終於開業喇!早餐嘅雪菜火鴨絲米好吃,米粉軟滑比樂富間瑞士好得多,味道亦唔錯!菠蘿油焗得熱辣辣好好味😋 奶茶正正常常好感動!(以前和喜嘅奶茶真係喝不下,仲有洗潔精味...) 午市吃過肉絲炒麵亦唔錯!剛開業落單出餐有些混亂,人手亦不足,但看得出老闆有心做,一定會繼續幫襯,希望越做越好!

2018-02-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$33 (Breakfast)
2018-02-10 225 views
新開一試屬日冇煮飯,就落樓下試試新開茶記入到去人唔多,地方都ok,同仔仔去叫咗一個餐(咸蛋肉餅)咸蛋都唔到有咩特別,肉色較深,肉較實,汁都可以我想講的是,一個餐要7x元,加個白飯,12元共8x埋單,我覺得比較貴,我去酒樓都得啦!唔多化算
新開一試

屬日冇煮飯,就落樓下試試新開茶記

入到去人唔多,地方都ok,同仔仔去叫咗一個餐(咸蛋肉餅)

咸蛋都唔到有咩特別,肉色較深,肉較實,汁都可以

我想講的是,一個餐要7x元,加個白飯,12元
共8x埋單,我覺得比較貴,我去酒樓都得啦!

唔多化算