2022-03-11
英雄’s 星期五「Hero’s Friday」經過就俾佢既主題設計吸引咗🥰小小的店內牆上都係滿滿既英雄,仲要播放洗腦曲Hero~Hero~Herosssssssss,打卡超讚👍🏻隊長漢堡🍔Captain burger $76100%純牛肉手工制,咬落去扎扎實實一大塊肉,好正啊😍仲夾住煙肉🥓蛋🍳番茄🍅芝士🧀生菜🥬配埋Hero醬,大滿足😌😌😌黃金女俠🍔Golden Angel burger $63超級大塊炸雞扒,需要拉開牙鉸先可以一啖咬哂😂拎到返公司食,塊雞扒都係脆嫁💯仲十分juicy,餡料有芝士🧀番茄🍅生菜🥬又係一個大滿足😋跟餐有薯條🍟&汽水🥤係我最愛的粗薯條,即叫即炸,拎上手熱辣辣👍🏻💫唔想食薯條可以加$8轉炸洋蔥圈或炸薯角 / $10炸甜薯條或英雄炸雞粒我轉咗一份炸洋蔥圈,我只能夠用「充實」兩個字嚟形容佢,唔似得有啲洋蔥圈得薄薄一圈,然後就一大個炸漿,佢係一大圈洋蔥用超薄炸粉去炸,咬落口只有洋蔥🧅,超級香呀!性價比非常高👍🏻真心好好好食😋佢仲有個11cm高既英雄漢堡,要搵個大胃王挑戰佢🤣
隊長漢堡🍔Captain burger $76
黃金女俠🍔Golden Angel burger $63
跟餐有薯條🍟&汽水🥤
係我最愛的粗薯條,即叫即炸,拎上手熱辣辣👍🏻