/ ɢᴏᴅ ᴘʟs sᴇɴᴅ ᴜs ᴀ ʜᴇʀᴏ ᴛᴏ sᴀᴠᴇ ᴛʜɪs ᴍᴀᴅ ᴡᴏʀʟᴅ /꧁𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆💛꧂ #黃店推介ᴇᴍᴀɪʟ氣泡的第二天 知道好多人有不同嘅ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ而無打針短期內都無得堂食入商場ᴇᴛᴄ所以盡力介紹下啲外賣店俾大家適逢禮拜五介紹番𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆希望𝗛𝗲𝗿𝗼可以喺𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆降臨打救呢個cls嘅世界😩😩😩😩😩😩😩♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎❥ 𝑆𝑎𝑢𝑠𝑎𝑔𝑒 𝑛 𝐸𝑔𝑔 𝑃𝑎𝑛𝑔𝑒𝑟 豬柳蛋班堡 $𝟜𝟠黎𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆必食sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴘᴀɴɢᴇʀ (ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ ʙᴜʀɢᴇʀ)原本都驚伏 又甜又鹹咁 得唔得嫁但食落有驚喜 味道出奇地夾ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ只係略帶甜味唔會好搶口感ꜰʟᴜꜰꜰʏ得黎唔係好似sᴏᴜꜰꜰʟᴇ ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ咁得空氣個炒蛋有以前細個食ᴍ記早晨全餐個ꜰᴇᴇʟ講唔出即係乜味但就係令我諗早晨全餐個蛋🤣或者係ᴛᴇxᴛᴜʀᴇ似 算幾滑但唔係澳牛嗰隻豬柳唔會太油太鹹 整體真係創新得黎又好味呢個價錢仲包汽水同大大包粗薯條!❥ 𝐵𝑎𝑐𝑜𝑛 𝑐ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑏𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 煙肉芝

꧁𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆💛꧂ #黃店推介

講唔出即係乜味但就係令我諗早晨全餐個蛋🤣
或者係ᴛᴇxᴛᴜʀᴇ似 算幾滑但唔係澳牛嗰隻
豬柳唔會太油太鹹
整體真係創新得黎又好味
呢個價錢仲包汽水同大大包粗薯條!

❥ 𝐵𝑎𝑐𝑜𝑛 𝑐ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑏𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 煙肉芝士漢堡 $𝟞𝟡

(張相影得太衰sorli 因為太肚餓所以求其影🤣)
煙肉煎到脆口係基本(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
純牛肉手工漢堡咬落ᴊᴜɪᴄʏ
味道同樣不錯!

ⓄⓋⒺⓇⒶⓁⓁ: 🦦 8/10 👱🏻‍♀️8/10

♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎
📍 Hero's Friday (荔枝角)
荔枝角青山道489號香港工業中心A座地下A5C號舖
(ʙᴛᴡ我去嘅係中環店啱啱發現ᴏᴘ寫已結業🥲)

ꪖꪶᦓꪮ ᥇ꫀ ᠻꪮꪊꪀᦔ
📍 Hero's Friday (深水埗)
深水埗福華街157號地下D號舖
📍 Hero's Friday (黃埔新邨) (紅磡)
紅磡船塢街99號黃埔新邨遠富樓地下4M號舖
#cty_黃店