Hiring
Up to $18,000
Monthly (Negotiable)
Up to $22,000
Monthly
2024-10-02 1466 views
又到了定期去hesheeat朝聖的時間啦! 記錄吓今次吃了:烤魷魚香辣墨汁扁意粉好好味!比想像中辣口, 但正是如此更能突出烤魷魚的味道, 每條意粉都掛上墨汁, 墨汁不僅只提供色澤,而且提供了鮮味。安格斯牛肉芝士漢堡配薯條 牛肉漢堡扒肉汁十足 牛味香濃而且結實。 非常喜歡夾雜著的酸味醃製 洋蔥, 中和了牛肉的油 脂並提升了牛的鮮甜度。 不止一次讚這裏的薯條, 就算放久了吃依然脆口。 玉桂蘋果拿破崙 一次過滿足吃蘋果批和拿破崙的味道和口感, 估唔到綜合起來又會係一款創新嘅甜品,讚!宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟出面一般食到的梳乎厘班戟, 都只係食那種鬆軟口感, 這裏做到之餘還另加超濃的蛋香味, 配搭味道不會過強的抹茶黑芝麻醬汁和忌廉, 恰到好處。香橙咖啡吃完濃味東西,飲一口 帶有橙味酸香的清爽咖啡, 最好不過。
烤魷魚香辣墨汁扁意粉

安格斯牛肉芝士漢堡配薯條

玉桂蘋果拿破崙

宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟

香橙咖啡
吃完濃味東西,飲一口 帶有橙味酸香的清爽咖啡, 最好不過。
2024-09-25
$280 (Dinner)
2024-05-22 4621 views
銅鑼灣站一出就係HeSheEat,方便放工同朋友食。多年前食過,再黎既時候,menu幾乎唔同曬好有驚喜。香煎比目魚柳配蜜糖芥茉薯仔第一最愛🌟 比目魚最近受歡迎既原因係真係好嫩滑,咬落去仲要有汁,唔需要配料都清蒸好味既程度,而佢煎香外脆內軟更加正,d蜜糖芥茉汁好味到沾曬黎食。而薯仔又甜又爽脆,一樣被我清曬。
士多啤梨麻糬配士多啤梨雪糕 第二最愛🌟 麻糬配日本鬆餅配雪糕好特別,但意外地好夾。口感唔同但一樣咁甜而不膩。好解暑清涼,同埋好飽,滿足曬甜品慾。
香煎三文魚明太子忌廉燴扁意粉 明太子既鹹香係世一。意粉色澤超好,因為已熬煮入曬味,每一口都有明太子忌廉香味,意粉完全唔會乾、太硬。而係係勁易入口既彈牙感。三文魚好香好嫩,所有野都好夾
比利時朱古力心太軟朱古力濃郁香味與柔軟口感完美結合。一切開,暖笠笠朱古力心流曬出黎。咬落去更加係入口即溶。同雪糕一起食用,口感更多層次更美味。
燕麥乳酪奶昔一路食一路享受開胃酸酸甜甜乳酪奶昔最正,質地柔滑,入口好順滑。奶昔又濃郁。同埋上面個忌廉好似雪糕咁好味。健康又有飽足感。人均大概$250~
銅鑼灣站一出就係HeSheEat,方便放工同朋友食。
多年前食過,再黎既時候,menu幾乎唔同曬好有驚喜。

比利時朱古力心太軟

燕麥乳酪奶昔

人均大概$250~
$250 (Dinner)
3 day(s) ago 0 views
喜歡 HeSheEat 位於銅鑼灣地帶的 cafe ,提供美味的主食、特飲 、甜品,這裡的梳乎厘和刨冰菜單多樣,選擇以新鮮的食材和獨特的甜品增加人氣。落地玻璃環境舒適,適合與朋友聚會或家庭聚餐,慶祝生日。宇治抹茶士多啤梨鮮奶 人氣旺,客人滿,高質signature drink ,宇治抹茶、士多啤梨、鮮奶分幾層味道,抹茶雪糕再加上香甜的士多啤梨,甜中回甘。單骨雞翼、水牛城醬單骨雞翼懶人的好選擇,外脆內嫩,咬落多肉汁,水牛城醬汁好惹味。煙腩・白菌・溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵 呢個意大利鮮蛋麵真係好食,煙腩・白菌・溫泉蛋芝士汁煮得啱啱好,每一條意大利麵都掛上香濃嘅醬汁,食落滑口,份量也不少,性價比高。滑蛋吉列豬扒意式紅飯 熱辣辣即叫即做,Juicy滑蛋還有酥脆的吉列豬扒,啖啖肉,簡單有肉香味,意式紅飯份量十足,美味可口。梳乎厘班戟 🥞 原味空氣感彈力梳乎厘班戟,賣相好吸引 ,原味食落蛋香棉密,入口即融,配上忌廉味道剛好。Bingsu 純牛乳刨冰宇治抹茶•紅豆•白玉Bingsu即是刨冰,韓國很受歡迎的甜品,前排天氣熱,食落透心涼。特別是純牛乳刨冰,口感鬆軟,奶味香濃。結合高品質宇治抹茶,帶有濃
落地玻璃環境舒適,適合與朋友聚會或家庭聚餐,慶祝生日。
單骨雞翼、水牛城醬
煙腩・白菌・溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵
滑蛋吉列豬扒意式紅飯
梳乎厘班戟 🥞 原味
Bingsu 純牛乳刨冰
宇治抹茶•紅豆•白玉
Bingsu即是刨冰,韓國很受歡迎的甜品,前排天氣熱,食落透心涼。特別是純牛乳刨冰,口感鬆軟,奶味香濃。結合高品質宇治抹茶,帶有濃郁的茶香和微苦的口感。甜蜜的紅豆餡和白玉的搭配,口感Q彈,豐富口感和甜度。
$250 (Dinner)
  • 宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕
  • 單骨雞翼
  • Bingsu 純牛乳刨冰 宇治抹茶•紅豆•白玉
  • 梳乎厘班戟 🥞 原味
6 day(s) ago 0 views
銅鑼灣店開店咁耐咁多年全部侍應服務態度長期都係咁惡劣🤯連正常都不如完全唔優做咁樣☠️無論幾點嚟到有幾多空位都逼你坐最唔舒服最迫嘅位個個都要攬住一袋二代咁坐好唔舒服佢哋長期都係請好後生嘅店員間餐廳好似冇管理層咁服務個個都好差啲飲品杯全部都好污糟餐具全部黐立立衛生程度好差朱古力hotcake好難食其他主食又貴俾錢買難受店員又趕你走咁嘅款咁都收服務費銅鑼灣大把好選擇佢啲座位又唔舒服完全坐唔得耐要即刻走cafe價錢快餐服務
銅鑼灣店開店咁耐

完全坐唔得耐要即刻走
cafe價錢快餐服務

朱古力hotcake
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
2024-11-05 0 views
行完SOGO血拼完,好想飲杯嘢食個甜品,就嚟咗呢間HeSheEat,記得以前返學都會嚟呢度食嘅咁我哋就叫咗一個香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔,肉桂蘋果拿破崙,士多啤梨疏乎厘,提拉米蘇牛奶咖啡,mocha香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔-呢個好好食,豬扒一啲都唔硬,鮮嫩多汁,而且豬味好濃☺️特別大讚佢既甜品☺️每次黎都必食☺️今次試左士多啤梨麻糬配士多啤梨雪糕疏乎厘-哩個好得意,上面有層士多啤梨麻糬,配上疏乎厘好鬆軟再加個雪糕,成個感覺好新奇,好似煙煙韌韌嘅棉花糖咁😛下次再食肉桂蘋果拿破崙-哩個都好值得推介,佢好脆,而且夾埋個肉桂蘋果好夾,一啲都唔會太甜提拉米蘇牛奶咖啡-哩杯出乎預期好飲,佢個咖啡味好濃再配上個餅,點下咖啡好正🥳

特別大讚佢既甜品☺️每次黎都必食☺️

• 香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔
今天和友人相約來到人氣甜點店 **HESHEEAT**,這裡不僅有招牌甜點,還有超美味的義大利粉和輕食,讓我們的味蕾大大滿足! 😋首先,點了 **西瓜益力多** 🍉,清新又解渴,讓炎熱的天氣瞬間變得涼爽!接著是 **單骨雞翼配水牛城醬**,外酥內嫩,醬汁的辛香和雞肉的鮮美完美融合🍗。**大蝦野菌溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵** 🍝。這道菜的蝦子鮮嫩多汁,再加上溫泉蛋的絲滑,搭配濃郁的芝士汁,讓人一口接一口,完全停不下來! 🤤然後是重頭戲——甜點部分,我們品嚐了 **白桃乳酪疏乎厘** 🍑🧀 和 **肉桂蘋果拿破崙** 🍏🥧。白桃乳酪的清香和輕盈的口感讓人心情愉悅,而肉桂蘋果的香甜則帶來暖心的回憶,兩者都值得一試! 💖最後不得不提的是這裡的服務,員工友善熱情,讓我們在用餐的過程中感受到賓至如歸的感覺。真心推薦大家來這裡享受一頓美好的餐點!😍🙌

HESHEIT 的舒芙蕾,我每次经过铜锣湾都会忍不住想去吃,我舒芙蕾需要半个小时制作,所以今天决定来晚餐,这样甜品也不耽误时间..一来到火速点了晚餐,同时点了抹茶舒芙蕾,这样就不耽误时间了..发现晚餐也很不错,点了份鳗鱼饭,鳗鱼真的好长一条配上蛋分量很足哦,另外点了一份意粉,味道也很不错,最后的重头戏就是我最喜欢的抹茶红豆舒芙蕾啦,真的是冲着它家的舒芙蕾来的,现做限制,口感真的很好,入口松松软软的,我真的是爱了这口。饮品点了抹茶奇异果,我要说一下抹茶奇异果这个搭配,我真的在香港是第一次尝试,没想到还意外的好喝!HeSheEat(銅鑼灣地帶)(銅鑼灣)銅鑼灣記利佐治街2-10號銅鑼灣地帶2樓201號舖

HeSheEat(銅鑼灣地帶)(銅鑼灣)
銅鑼灣記利佐治街2-10號銅鑼灣地帶2樓201號舖
2024-10-22 484 views
放工黎左銅鑼灣食晚飯,去左hesheeat,一次過滿足2個愿望,又甜品又西餐!先黎的西瓜益力多,飲落酸酸甜甜,好開胃,入面有滿滿的西瓜肉,粉紅色的一杯,好refresh。香煎三文魚明太子忌廉燴扁意粉份量絕對有誠意,三文魚扒大大件鋪面,而且好夠厚,魚皮煎得微焦帶脆。蟹子和野菌增加口感,意粉軟硬適中,精粹在其creamy醬汁,充滿奶香!成碟都好啱我口味!燒原隻黑松露春雞配薯條上枱一刻就松露飄香,春雞皮薄,所以雞皮好香口,雞肉滑嫩,烤得出色!加上薯條又新鮮熱辣,好惹味!肉桂蘋果拿破崙甜品係呢度的招牌,不但款式多,造型亦靚!拿破崙個酥皮超脆,入面啲cream好香蘋果肉桂味,結實又夠滑,最畫龍點睛係啲杏仁碎,超脆又香口,真係出色過好多酒店出品!宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟班戟又係另一必點,梳乎厘2層,十分Q彈!口感輕軟,香甜味道彌漫。配抹茶醬有如瀑布滿瀉,真係好食!仲有紅豆蕨餅,粉圓,都係煙靭口感,成個班戟口感好豐富,甜品愛好者不可錯過!

燒原隻黑松露春雞配薯條

肉桂蘋果拿破崙

宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟

2024-10-09
Type of Meal
Dinner
2024-10-13 695 views
銅鑼灣購物飲食好方便, 餐廳位於記利佐治街, 主打餐飲甜品, 主食多款選擇, 開放式商場店鋪, 氣氛熱鬧。灸燒三文魚丼 灸燒三文魚外層微微焦香, 魚肉保持鮮嫩多汁, 配以蛋香炒飯, 加上日式沙律醬、青蔥和魚籽, 口感層次分明, 味道可口。滑蛋原條鰻魚意式紅飯 原條鰻魚表面微微焦香, 肉質鮮美嫩滑。滑蛋幼滑有蛋香, 意式紅飯軟硬適中, 飯粒有著番茄醬的甜酸味, 醒胃有風味。原味梳乎厘班戟 即叫即做, 梳乎厘賣相精緻, 熱辣辣軟滑餅身上面是甜滑嘅忌廉, 軟熟可口。肉桂蘋果拿破崙 拿破崙酥皮鬆脆, 加上香滑忌廉, 士多啤梨和食用花裝飾, 玉桂蘋果蓉餡料清甜幼滑, 還有甜脆嘅杏仁片, 酥香有層次感。香蕉拖肥奶昔清甜香蕉和奶昔嘅香滑好配合, 產生濃郁順滑嘅口感。香橙咖啡香濃咖啡加上新鮮橙汁, 兩者口感好配合, 味道醇中帶鮮, 清爽出神。

灸燒三文魚丼

滑蛋原條鰻魚意式紅飯

肉桂蘋果拿破崙

香蕉拖肥奶昔

清甜香蕉和奶昔嘅香滑好配合, 產生濃郁順滑嘅口感。
香橙咖啡

2024-10-01 652 views
<香煎帶子黑松露忌廉燴意粉🍴 > 💲148
呢個帶子黑松露忌廉燴意粉真係好好食,帶子煎得啱啱好,配上香濃嘅黑松露忌廉醬,食落超級滑口又香濃,而且份量超級大,性價比好高😋<烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁🥩> 💲248
我地揀左5成熟牛扒,肉質鮮嫩多汁,再配上香濃燒汁,肉本身係薄身牛肉,所以都幾容易切<單骨雞翼 - 水牛城醬🍗>💲65
呢款單骨雞翼真係必叫,有8隻單骨雞翼 ,性價比超高,炸得金黃酥脆,再點埋水牛城醬,唔貴又好味😍<百香果抹茶🧋> 💲52
百香果抹茶嘅組合真係有驚喜!店員推薦嘅特色飲品,酸酸甜甜嘅百香果配上抹茶嘅苦甜,口感都幾特別🌟<朱古力沙冰🍫> 💲70
咁熱天食返杯朱古力沙冰,真係解渴又消暑!朱古力濃郁,牛奶沙冰綿密,再加上朱古力醬同煉奶,真係好邪惡<芒果拿破崙🥭>💲62
新鮮嘅芒果配上酥脆嘅酥皮同忌廉,每一口都充滿芒果嘅香甜味。價錢唔算貴,係一個絕對值得一試嘅甜品!
<香煎帶子黑松露忌廉燴意粉🍴 > 💲148

單骨雞翼
朱古力沙冰
芒果拿破崙
2024-09-23 753 views
銅鑼灣有好多樓上餐廳都非常之出色自己去讀書嘅時候已經成日嚟呢間度打躉-溫書、DSE去到依家WFH,想搵個地方做嘢呢度都係一個唔錯嘅選擇-再者嗰日先至醒覺喺香港地消費如果唔過$500仲要有齊扒類食物漢堡包加薯條、甜品疏乎厘-真係完全唔敢相信呢個係香港物價所以都希望大家可以支持多啲用心嘅Cafe唔好喺佢哋消失咗嘅時候先至珍惜呢份情誼啦!-多啲幫襯食多啲
銅鑼灣有好多樓上餐廳都非常之出色
自己去讀書嘅時候已經成日嚟呢間度打躉
溫書、DSE
去到依家WFH,想搵個地方做嘢
呢度都係一個唔錯嘅選擇
再者嗰日先至醒覺
喺香港地消費如果唔過$500
仲要有齊扒類食物
漢堡包加薯條、甜品疏乎厘
真係完全唔敢相信呢個係香港物價
所以都希望大家可以支持多啲用心嘅Cafe
唔好喺佢哋消失咗嘅時候
先至珍惜呢份情誼啦!
多啲幫襯食多啲
銅鑼灣有間新嘅西式咖啡店,佢叫做HeSheEat。環境新淨舒適,唔會太多人擠壓,放工聚會真係最啱唔過👫😁 大蝦•野菌•溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵⬅️最先等,個湯底同意麵絕對係佢嘅賣點,一試便知真材實料👍🏽鵝肝牛肉漢堡配薯條⬅️,滋味濃厚,充滿牛肉嘅豐腴同鵝肝嘅滑溜,肉質柔嫩,滋味豐富深厚,令人食指大動。😋食完主菜,當然要嚟個甜品肉桂蘋果拿破崙⬅️,新鮮蘋果同肉桂精緻結合,再配上酥酥嘅餅皮,好似味蕾上嘅一場賞心悅目嘅盛宴👍🏽👍🏽👍🏽比利時朱古力心太軟•朱古力慕絲配朱古力雪糕⬅️,朱古力香滑捧在口中,配上清涼嘅雪糕,係一款絕對唔可錯過嘅甜品。朱古力味道濃郁得黎又唔會過甜,真係品嚐過之後會讓人留有深刻的印象。😄如果你係鍾意西餐,又鍾意試新嘢嘅話,咁你就一定會鍾意呢間位於銅鑼灣嘅HeSheEat。佢哋嘅餐飲同氣氛係絕對一試難忘,你都快D嚟試下呀!😁💪🏽

2024-09-18 597 views
今晚相約朋友銅鑼灣商埸行下,看有冇新款衫或精品,行了一會,找間餐廳吃晚餐,剛行到這商埸,見到這間餐廳裝修純白為主,環境吸引,入了去座,取了餐牌看,就叫了 宇治抹茶士多啤梨鮮奶  濃鮮抹茶奶香味同士多啤梨香味,抹茶雪糕,好香抹茶味,味道搭配,甜度適中百香果抹茶  清新鮮香百香果味同抹茶香味,甜味剛好,夏日必選飲品單骨雞翼  (蜜糖芥未醬)  少見,細細件,炸得脆身,一口嘴嚼到,肉質嫩滑,好香雞味,雞身再點配蜜糖芥未,多一份甜蜜糖味同少少微辣味,豐富雞香味和風大蝦牛油沙律  大隻蝦同牛油舖在菜面上,好新鮮蝦鮮味,彈牙爽口,牛油味好香,滑身,新鮮菜鮮味,脆身,唰唰聲香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉  意粉幼滑扁身,帶子,脆滑爽彈,本身海鮮味煎過海鮮味更濃同多一份香味,黑松露同忌廉平均分配在意粉上,一口吃到濃黑松露香味同忌廉香味原味梳乎厘班戟  戟身有厚度,一啖吃軟軟綿綿口感,原有戟香味配上了蜜糖,清新甜蜜香戟味,獨特味道

2070 views

百香果抹茶

清新鮮香百香果味同抹茶香味,甜味剛好,夏日必選飲品
百香果抹茶

單骨雞翼  (蜜糖芥未醬)

單骨雞翼 (蜜糖芥未醬)

2024-09-04
$279 (Dinner)
百香果抹茶
單骨雞翼 (蜜糖芥未醬)
2024-09-15 460 views
呢間嘅梳乎厘班戟真係好好味😋宇治抹茶味濃,但係一點也不覺得肥膩;新口味白桃,更是清甜可口,自帶奶香,口感濃郁美味,夾著雪糕一齊食,非常滿足👍🏻假期非常多人,價錢不貴,好多人光顧👍🏻
呢間嘅梳乎厘班戟真係好好味😋
宇治抹茶味濃,但係一點也不覺得肥膩;
假期非常多人,價錢不貴,好多人光顧👍🏻
  • 宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕
喺銅鑼灣逛街時簡咗呢間餐廳🍴整體體驗都幾好👍🏻店內面積大,唔使等位!食物種類多,價格適中,份量又夠,可以食到飽!🍽️ 店內視野都好好,可以邊用餐邊欣賞街景,但上菜比較慢,等咗二十幾三十分鐘。服務一般,唔算熱情,但都唔冷漠😅我哋叫咗原隻黑松露燒雞配炸薯條,家春雞外皮非常脆口,仲鋪咗勁多黑松露,好香!🐔 入面肉質嫩滑,調味非常好,兩隻雞都超大,份量充足,真係幾滿足!🥗再嚟係炸魷魚鬚,外皮脆脆,魷魚非常大塊,啖啖肉,口感好好,非常嫩滑!🦑仲試咗安格斯牛肉漢堡,質素還可以,牛肉中間有啲乾,薯條挺脆,但似乎沾咗一層薄粉再炸,我唔係太鍾意。🍔 三文魚明太子忌廉扁意粉忌廉濃郁,食嘅時候唔覺得,食完就好渴,三文魚有啲乾,味道唔夠🙂‍↔️ 意粉屬於比較硬口感~總括來講,呢間餐廳都算值得一試!✨

總括來講,呢間餐廳都算值得一試!✨
Dining Offer
Tasting Event