2024-08-18 27 views
下午茶芝士西多士,炸得岩岩好,唔會成口油,西多表面脆,入面軟熟,賣相精美,沙律菜好新鮮,👍🏻…………………………………..值得一試 。 ………………………👍🏻👍🏻👍🏻
………………………👍🏻👍🏻👍🏻

2024-04-06 140 views
食咗幾次,佢哋嘅🌭會將個麵包烘熱先,每次嚟到都熱辣辣,香噴噴!好少茶餐廳會咁有heart做好食物,所以特別欣賞呢一點👍🏻茄汁同芥辣嘅份量好恰當,以茶餐廳嘅價錢食到,值得俾一個post佢哋!另外呢一間分店嘅姐姐個個都好有禮貌,有笑容,好服務好態度👏🏻👏🏻

熱狗
2024-01-06 141 views
在商場內餐廳,座位多,但經常坐不滿座。是此點了星期五的快餐,鹹魚肉餅飯,鹹魚大塊,並不是剪碎的,與平日餐廳所見不同,變咗鹹魚有鹹魚味,而肉餅沒有鹹魚味的情況。建議碎上鹹魚放於肉餅上蒸,會令蒸鹹魚肉餅過程中,肉餅可以充分吸收鹹魚的味道。是次味道感覺一般,當你幻想下肉與鹹魚分開,而肉餅本身沒有味,感覺似將肉塊放入於後,最後問職員加些豉油才讓感覺變合理。不過服務職員的態度良好,幫你一入座時,便會為你抵上熱水。
在商場內餐廳,座位多,但經常坐不滿座。

不過服務職員的態度良好,幫你一入座時,便會為你抵上熱水。
2024-01-05