2023-03-10
Honbo係香港都有幾間分店,一直都好想試,但就係搵唔到機會😓同事同我講佢係新城市開左新鋪,睇相覺得佢個裝修勁靚,即刻超吸引我呢個burger迷!😍諗都唔諗就叫埋同事收工一齊去試。好鍾意佢個feel, 好American Vintage feel, 超開心,又岩打卡,食野又有feel,不得了!🤤 Burger係超級超級超級高質,小食同飲品都勁正!😋係無出面咁平,但我覺得呢個價錢係完全值得!呢個價錢就唔可以一星期食幾次,但一個月食一次都唔過分🤭🤭黃金堡 The Gold Standard (Meal $228)份量超大,個口完全唔夠大一啖咬曬😂有2塊4oz既牛肉,好過份!牛肉煎得超香,好濃郁既牛肉,質感都好好。配埋煙肉,個味仲正👏🏻呢個超正,超大個,食到勁飽😮Honbo漢堡 (Meal $148)呢個其實就係未升級既黃金堡,女仔會鍾意食呢個多D, 因為唔會食得狼狽,食得開心之餘仲保持到個儀態🤭芝士好重味,個酱汁都好特別,好夾。👍🏻薯寶 Tator Tots呢個我地都好鍾意,超有驚喜!細細粒好得意,係超迷你版既薯餅🤤外皮好脆,入面薯味好重,又有口感,超推介!😍芝士薯條cheese frie
Honbo漢堡 (Meal $148)
薯寶 Tator Tots
芝士薯條cheese fries (+$20)
佢用既係幼薯條,雖然我個人較鍾意粗薯條,但呢個都好好食!🤪佢既薯類産品都好掂,再配埋個超好味既芝汁酱,唔錯!
Mike's Lemonade (+12)
係好出色既Lemonade, 好爽既感覺🤤
Arnold Palmer 檸檬冰茶 (+$12)
呢個好有驚喜!好爽之餘,個味都好夾,吊有小小檸檬既酸味,茶味又好出,非常推介!🤩