2024-09-02 39 views
不時都會去食豪大大,呢間嘅豪大大雞扒偷工減料得勁緊要,話晒都40幾蚊一塊扒,但係咬落去啲麵粉仲厚過塊扒,舊肉直頭紙咁薄,性價比好低!仲要嗰陣得個死鹹,啲鹽好似唔使錢咁係咁加,比其他地方嘅豪大大輸蝕!。。。。。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。 。。。。
2023-09-18 215 views
前兩日老婆想食買左百叶豆腐&椒鹽菇各2份超過100蚊仲送多份椒鹽菇,仲以為執到寶。打開試食先知7成熟,仲有啲過火,辣粉落唔均勻,份量明顯少左,極差嘅體驗。今日仲要我系尖沙咀见個牌仲平過呢間,味道又到位份量正常。以後都吾會幫襯旺角山東街分店!最好都系食返旺角新寶戲院附近總店,依家啲分店質量真係差好遠!😅😅😅😅🤯
今日仲要我系尖沙咀见個牌仲平過呢間,味道又到位份量正常。
以後都吾會幫襯旺角山東街分店!

🤯
TakeAway
2023-08-21 214 views
拒絕幫襯老麥同家鄉雞之後,想食炸雞的話,好彩仲有豪大大,今次幫襯哩間朗豪坊分店,就係家鄉雞隔離㖭!早排行過幾間豪大大都暫停雞全翼出售,但今次經過見到恢復供應,於是$40蚊3隻買嚟試試.唔幫襯老麥,薯餅都好耐無食,$20蚊三件又買埋.雞全翼點唔辣,質素無變,雞翼夠大隻,唔似得家鄉雞偷工減料愈來愈細隻! 雞肉入味又 Juicy, 外層香脆,豪大大嘅炸醬一向都係夠脆,只係硬咗少少.薯餅扣哂分! 外賣攞到翻屋企,爛咗兩件,但都唔係扣分位,無那那做咩加鹽啫! 仲要果D鹽鬼死咁鹹! 又落得多! 人地老麥果D鹽係減鹹㗎! 所以落哂一包都唔覺得好鹹,你咪走去學人地先得㗎!浪費薯餅浪費鹽,多此一舉!

唔幫襯老麥,薯餅都好耐無食,$20蚊三件又買埋.

浪費薯餅浪費鹽,多此一舉!
2023-08-16 62 views
係咪太耐冇食,好似貴左Btw 叫左份杏包菇 杏鮑菇小辣好多汁 脆骨好脆口 雞粒都算大份 熱辣辣出唒煙 但全部小食都係同一個口味有啲悶 食到一半都唔係好想食 希望可以出多啲口味 食完仲要瘋狂飲水..
係咪太耐冇食,好似貴左
Btw 叫左份杏包菇 杏鮑菇小辣好多汁
脆骨好脆口 雞粒都算大份 熱辣辣出唒煙
2023-04-17 223 views
食過大雞排同香香雞,少有分店可以炸得咁酥脆同一d都唔干身,入面仲有d雞汁,再加上獨家芝士粉,一定要試,另外推薦芝士粉溝辣粉,真係好特別,令雞肉更加香,又有小小辣外脆入軟,值得一試,大家可以試試佢,我估咁多間分店數一數二。下次一定會再幫襯,經過朗豪坊一定唔好錯過,另外推薦香辣雞皮,真係好過癮,咬落去會爆汁,又有小小辣妹,芝士嘅香味加埋真係世界級,送酒一流,經過嘅大家真係唔好錯過,呢間係比心機嘅豪大大分店。加油
食過大雞排同香香雞,
少有分店可以炸得咁酥脆同一d都唔干身,
入面仲有d雞汁,
再加上獨家芝士粉,一定要試,
另外推薦芝士粉溝辣粉,
真係好特別,
令雞肉更加香,又有小小辣
外脆入軟,值得一試,
大家可以試試佢,
我估咁多間分店數一數二。

下次一定會再幫襯,
經過朗豪坊一定唔好錯過,

2023-04-16
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
$50 (Last Night Supper)
  • 香辣雞皮