2020-02-21
//< iCREMERiA >呢間鋪頭嘅雪糕就食得多啦,但係Crepe呢小編就真係第一次食!😆 之前見到佢新出已經好想食,我相信最吸引嘅都一定係呢一個焦糖燉蛋crepe!終於有一日小編食到啦🤣————————————————- Creme Cheese Brûlée $68 -首先呢佢係即叫即整嘅,所以要大概等15至20分鐘~ 😬😬第一眼嘅感覺係好似就嚟跌咁😣搞到有d messy! 上面嘅”Cream Brûlée” 好滑,比起真嘅焦糖燉蛋會再滑啲,冇咁實!可惜嘅係焦糖面得好少😫但係都燒得香脆冇苦澀味嘅!我覺得成個Crepe既敗筆係裡面太厚!而且個皮唔香~ 即使裡面有少量白朱古力脆脆、雜莓醬點綴同cream都令我越食越乏味!😟同埋好飽好撐,兩個人食會比較好☺️————————————————評分:6.3/10地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊L4A 13號舖營業時間:10:00-23:00#icremeria #icremeriahk #crepes #焦糖燉蛋班戟 #旺角 #旺角美食 #旺角必食 #朗豪坊 #langham #朗豪坊美食 #甜品 #旺角甜品 #香港美食 #美食
< iCREMERiA >
————————————————
- Creme Cheese Brûlée $68 -
————————————————
評分:6.3/10
地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊L4A 13號舖
營業時間:10:00-23:00
#icremeria #icremeriahk #crepes #焦糖燉蛋班戟 #旺角 #旺角美食 #旺角必食 #朗豪坊 #langham #朗豪坊美食 #甜品 #旺角甜品 #香港美食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodgram #hkfoodshare #hkfoodlover #🐷🐤甜品 #🐷🐤旺角