2022-08-17
估唔到APM入面會有間咁高質既日本過江龍外賣店, 呢度既概念係希望客人可以係一餐飯入面飲到湯又食到飯, 就好似係屋企食飯咁🥰 限定二人前($178)花菜巴馬火腿濃湯🥦真材實料見到菜花既湯好香西蘭花味, 配埋薯仔同埋鹹香既Parma Ham係好夾👍🏽法式龍蝦濃湯🦞(+$10)龍蝦味超級濃, 仲有粒粒龍蝦肉係入面, 呢個價錢飲到呢個質素既龍蝦湯真係超值😍和風蕃茄雞肉咖哩飯🍛滿滿偏瘦既雞肉浸左係甜甜帶少少辣既咖哩汁入面, 攞黎撈飯冇得頂😋蕃茄波菜芝士雞肉卷🐓雞肉好滑身, 中間包住芝士粒同波菜碎, 係健康之選😌油揚豆腐黑豚薑汁燒🐖唔好睇佢好似細細份, 入面絕對足料, 半肥瘦既豚肉有啲仲帶有軟骨添, 而豆腐就係我最愛果款甜豆皮😍飲品我地分別揀左蜜桃紅茶同埋烏龍茶, 兩款都好清新, 前者蜜桃味都幾濃同清甜😙唔想食二人餐既都可以單點或選擇其他配搭都得, 大推呢度既湯品俾大家🤩 除左APM 仲有其他分店嫁, 有啲仲可以堂食添🤓
限定二人前($178)
花菜巴馬火腿濃湯🥦
法式龍蝦濃湯🦞(+$10)
和風蕃茄雞肉咖哩飯🍛
蕃茄波菜芝士雞肉卷🐓
雞肉好滑身, 中間包住芝士粒同波菜碎, 係健康之選😌
油揚豆腐黑豚薑汁燒🐖