Insane Coffee☑️窩夫煙韌鬆軟☑️小山園latte好飲☑️慢活悠靜cafe ☑️😻貓咪粉打卡insane coffee位於北角一條小巷,比較隱世,巷仔內都係較舊式的民生店鋪,隔離店的街坊鄰居都會幫襯買咖啡,好有地道小店的親切感,但同時cafe裝修走輕工業風,水泥色的牆身,店內擺滿貓咪擺設同😺掛畫,仲有一幅掛滿貓仔即影即有相的特色牆,有點可愛的型格風✨店面比較細,只有5-6個bar位,bar枱椅都幾貼心,有得托住雙腳,坐得較舒服🪑店內雖然只有一位店員,但上菜沖咖啡都幾快👍🏻坐在cafe內感覺好悠靜,好慢活☕️Waffle Combo 窩夫套餐烤雞配蜜糖芥末醬 +$30Fried chicken with honey mustard sauce 🧇賣相好吸引,烤雞肉嫩滑有彈性,一d都唔「鞋」,waffle相當煙韌鬆軟,味道偏向甜身,同微辣的蜜糖芥末醬一齊食都幾夾🍯小山園Hot Matcha Latte $50一杯精緻翠綠的拉花latte🍵小山園的抹茶粉甘醇,帶點天然清新的香甜同適量的澀味,加上香濃的牛奶,整體口感好順滑✨
Insane Coffee

小山園Hot Matcha Latte $50
  • 小山園matcha  latte
  • 烤雞配蜜糖芥末醬窩夫
2022-11-12 24 views
點了咖啡,咸食窩夫和蛋糕!🌟Waffle with Fried Chicken 窩夫🧇即叫即製,新鮮外脆,炸雞🍗用焗爐焗熱,不油不火,肉質嫩滑,配以蜜糖芥末醬,十分美味可口👍🏻推介!🍰柚子戚風蛋糕戚風蛋糕🍰質感適中,柚子醬及奶蓋十分配搭,蛋糕和咖啡是最好的享受❤️🌟Latte奶啡不錯,咖啡豆味香濃,質感balanced!會再來試手冲咖啡☕️ 可能black coffee更能品嘗豆的風味😋💓咖啡店雖然座位不多,但是感覺輕鬆舒適,店員熱心有禮,很適合靜靜的享受咖啡和小食,店內更有不同的咖啡豆供購買!下次會再來試croffle🥰
點了咖啡,咸食窩夫和蛋糕!

🌟Waffle with Fried Chicken

🍰柚子戚風蛋糕

🌟Latte

♡◌ ◍ ◯ ⊙ ◌✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬.📍 INSANE 𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟: #breadaholic_northpoint𝕋𝕪𝕡𝕖:#breadaholic_cafe #breadaholic_dessert.❅ 𝐖𝐚𝐟𝐟𝐥𝐞 – 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐅𝐥𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫 ($75+23)❅ 𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞 – 𝐌𝐚𝐩𝐥𝐞 𝐒𝐲𝐫𝐮𝐩 ($68)❅ 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 ($45)❅ 𝐈𝐜𝐞 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚𝐧𝐨 ($45).// A tiny coffee shop located between North Point and Fortress Hill, spaces are very limited so probably a good idea to drop by for takeaway or a coffee break. Not a lot of food choices but they are pretty decent - the combination of Chinese 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐞𝐟 and 𝐖𝐚𝐟𝐟𝐥𝐞 is a unprecedented but deli

◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬
📍 INSANE
❅ 𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞 – 𝐌𝐚𝐩𝐥𝐞 𝐒𝐲𝐫𝐮𝐩 ($68)
❅ 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 ($45)
❅ 𝐈𝐜𝐞 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚𝐧𝐨 ($45)
A tiny coffee shop located between North Point and Fortress Hill, spaces are very limited so probably a good idea to drop by for takeaway or a coffee break. Not a lot of food choices but they are pretty decent - the combination of Chinese 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐞𝐟 and 𝐖𝐚𝐟𝐟𝐥𝐞 is a unprecedented but delicious one! Both the 𝐖𝐚𝐟𝐟𝐥𝐞 and 𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞 were freshly made upon ordered, served warm and crispy. Especially in love with the home-made apple sauce which was a very freshing match with the dishes!
位於北角的隱世咖啡店, 座位不多, 比較適合來這邊吃個快的早餐/下午茶( ´▽`) 咸牛肉跟窩夫的配搭還是第一次見呢!! 香口惹味的咸牛肉粒配上外脆內軟的窩夫, 再加上清新的蘋果醬, 味道很有驚喜! 即叫即做的𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞帶淡淡的牛油香, 不會過膩, 配上奶味濃郁的鮮忌廉和楓糖漿甜度剛剛好~
◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
Waffle - Corned  Beef
Dirty
Waffle - Corned  Beef
Dirty
Croffle  -  Maple  Syrup
🔷 ☕️ 👑 走進鬧市中的寧靜咖啡店〰️ 去北角staycation ,先要找找附近有什麼咖啡店,朋友介紹這一家位置的確有點偏僻,在北角大街後的一條小巷內,但來到之後覺得好值得😊 〰️門面以水泥工業風為主調,咖啡店名字利用霓虹燈作對比,別樹一格😎〰️雖然咖啡店☕️空間細細,但勝在五臟俱全,我地揀平日過嚟,無咁多人所以好快有位坐🤪而且咖啡店職員好nice,會同我哋傾下計,令我們增進多啲唔同咖啡嘅小知識😇呢度仲有好多咖啡豆可以買😝🍽 🔹 Maple 🍁 Syrup Waffle那一刻只是想吃Waffle,其實外面很多Waffle麻糬味都好多,食完之後只會好滯。好慶幸INSANE Waffle蛋味比較重,食得出係心機之作。經員工才知道,蛋漿都而且基本上都是由老闆親自研發和製作的。窩夫味道鬆軟,而且帶點甜味,不需點楓糖都已經有甜味。不過加上楓糖漿,就更配合秋天的意境☺️🔹Everything Bagel🥯 🥯 表面上已經有大量芝麻和罌粟子,加上🥯咬落去唔會好硬,但咬口十足,令口感會更豐富。即便不加Cream cheese ,味道已經好滿足😎🔹Dirty一聞就聞到濃烈既咖啡香氣,第一啖就感受到Espres
🔷 ☕️
👑 走進鬧市中的寧靜咖啡店

🍽

🔹 Maple 🍁 Syrup Waffle

窩夫味道鬆軟,而且帶點甜味,不需點楓糖都已經有甜味。
不過加上楓糖漿,就更配合秋天的意境☺️

🔹Everything Bagel🥯

🔹Dirty

一聞就聞到濃烈既咖啡香氣,第一啖就感受到Espresso特濃味道,第二啖就可以感受熱的濃縮咖啡與冷牛奶🥛雙重口感,甘甜味道好吸引😇

🔹 Flat White

前一晚ot工作,好需要咖啡因。平時飲開Latte,都忍唔住轉飲 Flat White😇
飲落去都keep到順滑既口感,唔錯😚

🔍 題外話

「夢想」是什麼?相信每一個咖啡師都有自己一個咖啡夢。即使現在礙於生活,暫時未完全100%投入自己的目標,但像這間店的咖啡師一樣,做工作中都不忘增值自己 👍
透過對話,除了學習我不怪的知識,還可以反思自己現今,多謝你 😏
亦因為他,我都要更加為自己增值多一點🥰

📌 INSANE
📍 北角月園街10-16號嘉運大廈地下4號舖

2022-10-23 16 views
[工業風小店]炮台山一帶好多coffee shop,今次這呢間北角小店,隱蔽得來,又好想分享Waffle Combo 咸牛肉窩夫蛋味濃郁,似雞蛋仔外皮香脆,煙煙韌韌咸牛肉窩夫絕對是驚喜!多料又有咸香味,仲配蘋果蓉醬點,感覺清新且唔會太甜Fried Chicken with Honey Mustard Sauce炸雞好足料,兩個人一齊share食都得而且香脆而不油膩,厚肉嫩滑,配搭蜜糖芥末同七味粉更加惹味☕️ Americano小店即叫即磨咖啡豆,咖啡香味濃,口感順滑☕️ Matcha espresso fusion香到不行 可是真的太飽了 下次一定會再去試的店員服務態度超好的 食物同咖啡都很用心 月園街10-16號嘉運大廈地下4號舖港鐵北角站 A1 出口(步行約7分鐘)星期一全日休息星期二至日10:00 - 18:00
[工業風小店]

Waffle Combo 咸牛肉
窩夫蛋味濃郁,似雞蛋仔外皮香脆,煙煙韌韌

炸雞好足料,兩個人一齊share食都得
而且香脆而不油膩,厚肉嫩滑,配搭蜜糖芥末同七味粉更加惹味

☕️ Americano

小店即叫即磨咖啡豆,咖啡香味濃,口感順滑

☕️ Matcha espresso fusion

香到不行 可是真的太飽了 下次一定會再去試的

店員服務態度超好的 食物同咖啡都很用心

月園街10-16號嘉運大廈地下4號舖
港鐵北角站 A1 出口(步行約7分鐘)
星期一全日休息
星期二至日10:00 - 18:00
2022-10-15
Lunch
  • Matcha Latte
呢間cafe空間較迷你 踏入嗰刻已經聞到waffle 同焦糖嘅香氣 特別適合兩人聚會 ✨ 食物種類較少 適合有選擇困難嘅我🤝🥸______________________________𝘾𝙍𝙊𝙁𝙁𝙇𝙀 𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 $102𝚆/ 𝙼𝙰𝙿𝙻𝙴 𝚂𝚈𝚁𝚄𝙿 (special set 可免費加$40 以下嘅飲料) 表面有杏仁碎同icing sugar點綴✨ 隔離嘅cream 甜而不膩 極為可口🫶 croffle 外脆內軟 略帶煙韌 配上楓糖漿一流🤎☺︎︎ 𝙮𝙪𝙢𝙢𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨好食指數 : 9/10𝙒𝘼𝙁𝙁𝙇𝙀 𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 $108𝚆/ 𝙲𝙷𝙾𝙲𝙾𝙻𝙰𝚃𝙴 & 𝙲𝙰𝚁𝙰𝙼𝙴𝙻 口感偏厚 用嘅cream 同上面一樣 款色算係常見嘅 體驗算係預期之內 不錯吧🤍☺︎︎ 𝙮𝙪𝙢𝙢𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨好食指數 : 8/10𝙈𝘼𝙏𝘾𝙃𝘼 𝙇𝘼𝙏𝙏𝙀 +$15採用左小山園抹茶粉 難以令人失望 抹茶同鮮奶比例平衡✨☺︎︎ 𝙮𝙪𝙢𝙢𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨好食指數 : 9/10𝘾𝙃𝙊𝘾𝙊𝙇𝘼𝙏𝙀 +$10______________________________𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗰𝗵𝗮𝗿𝗴𝗲: ❌𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲: 8/10𝗲𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁: 8
𝘾𝙍𝙊𝙁𝙁𝙇𝙀 𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 $102
𝚆/ 𝙼𝙰𝙿𝙻𝙴 𝚂𝚈𝚁𝚄𝙿
(special set 可免費加$40 以下嘅飲料)
表面有杏仁碎同icing sugar點綴✨

𝗲𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁: 8/10
𝘃𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗺𝗼𝗻𝗲𝘆: 7.8/10

🖇 北角月園街10-16號嘉運大廈地下4號舖
2022-09-25 24 views
北角炮台山一帶其實都幾多coffee shop只係有D小店平日一定唔會察覺喺橫街窄巷內,甚至直頭連條街名都冇聽過今次介紹呢間北角小店,真係幾隱蔽,喺月圓街,一D都唔近mtr,唔熟呢度嘅朋友都應該要花D時間搵搵呢間小店除左角落有兩個位之外,就只有bar枱,亦都冇outdoor seat不過店內有勁多特別貓貓擺設相信店主都係愛貓之人另外尤其喜歡佢牆上關於天才與瘋狂個句英文 XD冇叫croffle或其他食物,只係簡單叫左一杯啡Flat white係house blend,用左三種豆,最特別係其中一種喺雲南(唔知有冇聽錯)帶有nutty嘅味道,入口順滑,只係感覺上奶味都幾多,唔係我杯茶有機會下次試下佢D食物
北角炮台山一帶其實都幾多coffee shop

不過店內有勁多特別貓貓擺設
相信店主都係愛貓之人

另外尤其喜歡佢牆上關於天才與瘋狂個句英文 XD

冇叫croffle或其他食物,只係簡單叫左一杯啡

有機會下次試下佢D食物
2022-09-18
Tea
2022-09-19 403 views
INSANE提供的飲品和食物種類不算很多 一目了然✨ 餐廳環境乾淨 但只有少量座位 大概只有6-8個座位吧 所以也不便拍攝🤣 不好意思拍到其他客人Flat White $45 當天跟朋友淋了一身雨 冷得要命 所以點了熱的flat white ☺️ 拉花好美 奶和咖啡的味道非常平衡 喝下去 整個身體都暖和了🫶🏻Iced Americano ☕️ $45在到訪INSANE之前 我在別的地方喝了iced Americano了 可是那邊的很酸 很薄 我不喜歡🤧INSANE的一入口是比較nutty 🌰 厚身一點 榛果味道很香 不過放久了一定會變酸啦整體是很喜歡的! 雜錦 Bagel 🥯 $38店員會先翻熱再送上 上枱熱騰騰 香噴噴 外脆內煙韌👅Bagel表層佈滿黑白芝麻 亞麻籽等等 增加口感旁邊還有海量cream cheese和strawberry jam🍓可以只沾cream cheese/ strawberry jam 也可以一併食用 超級好玩又好吃!中途也看到店員即製waffle和croffle 🧇香到不行 可是真的太飽了 下次一定會再去試的☺️-店員服務態度超好的 而且她的出品很用心 ✨不論是咖

Flat White $45
拉花好美 奶和咖啡的味道非常平衡
喝下去 整個身體都暖和了🫶🏻

Iced Americano ☕️ $45
INSANE的一入口是比較nutty 🌰 厚身一點
榛果味道很香 不過放久了一定會變酸啦
整體是很喜歡的!

雜錦 Bagel 🥯 $38

店員服務態度超好的 而且她的出品很用心 ✨
不論是咖啡或是貝果 也覺得店員處理得非常好
店內環境很舒服 很適合朋友小聚聊天 🫶🏻
2022-09-18
$65 (Tea)
  • Bagel
  • Iced  Americano
  • Flat  white
2022-09-06 339 views
不易尋找的隱世cafe原來藏在麗宮大廈後,原來唔使兜個大圈入月園街,係英皇道穿過大廈就見到。飲得出是專注咖啡的小店,cinnamon latte很香滑,咖啡味中混入肉桂味道調和。Creamy black是凍的,咖啡打到起泡像飲沒有奶的 cuppincino, 適合飲開黑啡的人轉下飲品,味道偏酸有果香。另外 Hand drip 可以選擇 local roaster 既巴拿馬-日曬 / 哥斯達尼加一百香蜜處理 / 埃塞俄比亞一厭氧日曬,看來都是我喜歡的口味,難怪咁岩飲。紫菜肉鬆Croffle製作時聞到濃濃的牛油味,食落外脆入軟,肉鬆較干身,下次會試下煙肉芝士,好似更惹味。Chiffon cake 加了忌廉點綴,但蛋糕體水份不夠有點干。聽說呢度既窩夫不是來貨,係自己調製,應該都值得一試。#test_northpoint______________________________🏠 INSANE📍北角月園街10-16號嘉運大廈地下4號舖‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾........#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodreview #week

#test_northpoint
🏠 INSANE
📍北角月園街10-16號嘉運大廈地下4號舖
#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodreview #weekendvibes #hkfoodie #foodstagram #eatstagram #brunch #foodblog #getinmybelly #heresmyfood #foodporn #foodreview #foodhunt #travelhk
#cafe #joy #don #throwback
#먹방 #맛집 #맛 #홍콩  #홍콩맛집
#comida #restaurante #everysingleday #happyhour
  • cinnamon latte
2022-09-04 25 views
炮台山內街有間非常隱世嘅coffee shop,舖頭細細但幾有格調,可以坐好耐,靜靜地嘆下咖啡☕️咖啡方面,呢度有自己拼配嘅咖啡豆可以買走,亦可以試吓唔同產地嘅single origin。Waffle - Nutella & Almond即叫即做,即時聞到蛋香味🤩窩夫面頭脆脆地,入面鬆軟得嚟帶少許chewy口感,食到蛋香,唔會太甜,螞蟻人可以點多啲Nutella,我自己就鍾意配cream😛😛Lightning Storm菠蘿汁加咖啡,酸酸甜甜,咖啡帶果酸香,好清新😗😗人均消費:$100推介指數(10分為滿分):7.5分

Waffle - Nutella & Almond

Lightning Storm
菠蘿汁加咖啡,酸酸甜甜,咖啡帶果酸香,好清新😗😗

人均消費:$100
推介指數(10分為滿分):7.5分

2022-09-04
$100 (Tea)
2022-09-02 31 views
給人鬧市感覺嘅北角原來喺角落位有間寧靜小cafe▫️INSANE行水泥工業風,餐廳位置不大,共有六個座位。食物方面提供窩夫及麵包類,飲品以咖啡為主,亦有幾款非咖啡類飲料,適合兩個人黎傾計食下輕食🥯-餐廳提供Special Menu,可以套餐價選購食物同飲品。-🧇炸雞窩夫配蜜糖芥末醬 $141/set炸雞有八件,加上窩夫有一定厚度,女仔食晒成份應該都幾飽下🤣 雞肉肉質嫩滑,點上蜜糖芥末醬非常開胃~-🥯雜錦貝果 $73/setBagel上層舖滿芝麻同罌粟籽,客人可以按自己喜好塗上cream cheese,包體有咬口,簡單得黎都幾好味~-飲品嗌咗Espresso Tonic同Matcha Latte🍵 Matcha Latte用上小山園抹茶粉,味道清香不苦澀,而Espresso Tonic夏天飲準沒錯吧☀️
給人鬧市感覺嘅北角原來喺角落位有間寧靜小cafe▫️

🧇炸雞窩夫配蜜糖芥末醬 $141/set

🥯雜錦貝果 $73/set

Lunch
平時假日最鍾意就係去café飲杯咖啡嘆下😋今次一早去左北角食早餐 呢間insane除左有咖啡 仲有窩夫 croffle 🥯bagel 鬆餅食~窩夫同🥐牛角包窩夫都可以揀自己喜歡既口味 而且係即叫即整咸牛肉窩夫爆多料 咸香味十足 旁邊仲有蘋果蓉醬可以點 感覺清新 又唔會太甜 點黎食好特別🤤煙肉芝士牛角包窩夫超香 如果想要拉絲感記得要快啲食啊 煙肉係脆脆的 乾粒狀 配埋外脆內軟既牛角包窩夫 一食就停唔到口!.呢度既咖啡種類好多 今次點左creamy black 同flat white Creamy black 上面既泡沬非常綿密 會令到咖啡豆既果酸同甜味都提升 口感順滑Flat white 係將蒸氣牛奶倒入espresso入面同樣入口好smooth 仲有靚靚拉花❤️
平時假日最鍾意就係去café飲杯咖啡嘆下😋
窩夫同🥐牛角包窩夫都可以揀自己喜歡既口味 而且係即叫即整

煙肉芝士牛角包窩夫超香 如果想要拉絲感記得要快啲食啊

Flat white 係將蒸氣牛奶倒入espresso入面
同樣入口好smooth 仲有靚靚拉花❤️
2022-08-20
Breakfast
2022-08-21 22 views
Weekend 訓到晏就先起身,夜晚約左朋友食晚飯,想食個light tea 呢間位於北角小巷的Cafe 岩曬weekend 放空Combo set 包一杯$40 的飲品,可以黎個light meal <Hong Kong Style Waffle Combo $108>香港style原來就係平時嘅花生醬牛油格仔餅風味Waffle 做到外脆內軟,可以自己將鍾意嘅醬查上去飲品配咗杯Flat white,個人即刻精神晒<Bacon & Cheese Croffle Combo $102>屋企人叫咗一個鹹嘅牛角包窩夫煙肉碎粒上,配埋熱溶咗嘅芝士喺牛角包窩夫上面,好食
呢間位於北角小巷的Cafe 岩曬weekend 放空

香港style原來就係平時嘅花生醬牛油格仔餅風味
Waffle 做到外脆內軟,可以自己將鍾意嘅醬查上去
飲品配咗杯Flat white,個人即刻精神晒

屋企人叫咗一個鹹嘅牛角包窩夫
煙肉碎粒上,配埋熱溶咗嘅芝士喺牛角包窩夫上面,好食

2022-08-12 27 views
食店: Insane @ 北角張梁點餐👦🏻👧🏻1)$141《炸雞配蜜糖芥末醬窩夫套餐》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:呢份早餐好邪惡,邊個話晨早流流唔可以食炸雞㗎?原來炸雞配窩夫有幾襯架咼🤤炸雞夠脆口但係又唔會好油,唔會有雪藏味,配埋窩夫有浸蛋香味咁樣食,都幾開心🤣睇落好似好多,但一舊一舊咁樣食好快就食晒,跟餐揀左杯凍Chocolate飲,適合我呢啲唔係咁鍾意太甜嘢飲嘅人,可疑食得好邪惡得黎又飲番杯朱古力之後即刻中和返👍🏻2)$73《貝果套餐》評分(10分滿分):7⃣食評💬:貝果黎講入口有咬口,exactly係平時啲人鍾意食bagel而有嘅嗰種口感,配埋個cream食😋有陣奶香creamy嘅感覺,跟餐嗌咗杯Cinnamon latte試下,因為實在太眼瞓,雖然我同阿張都唔係太飲咖啡,但呢杯咖啡係容易入口,cafe仲有咖啡豆可以買,可能可以喺cafe入面點杯咖啡,飲完覺得啱口味直接買埋包咖啡豆走(?)見到啲咖啡豆嘅種類都好特別,唔同嘅製豆方法,啱晒咖啡控嘅你☺️
食店: Insane @ 北角

張梁點餐👦🏻👧🏻

1)$141《炸雞配蜜糖芥末醬窩夫套餐》
評分(10分滿分):8️⃣

2)$73《貝果套餐》
評分(10分滿分):7⃣

-真•隱世北角cafe ☕️🥐Croffle combo set $102驚喜大發現!!! 舖家係用我最喜愛既鳳凰咖啡豆🤎Brazil x Guatemala x Ethiopia!三款豆既配合,頭陣有Ethiopia的花香甜感帶出,再以Guatemala及Brazil的堅果風味作結,滿滿平衡度高既風味。✨Creamy black平時飲開Americano,見menu有creamy black,就二話不說就點了這杯!呷第一口先係一層濃密附有厚度的咖啡氣泡層 🫧呢種咖啡沖煮法令甜感大大提升,香氣層次更為豐富!牛角包窩夫Croffle x 紫菜肉鬆😋 鬆軟香脆,煙韌的口感,配以肉鬆既咸香,唔錯唔錯!🧇 Waffle combo set $108炸雞 x 窩夫🐥 配以香甜蜜糖芥末醬🍯 窩夫蛋香十足,炸雞酥脆中帶香甜,配搭真係一流,咸咸甜甜夾埋超好味!📍INSANE地址: 北角月園街10-16號嘉運大廈地下4號舖Add.: Shop 4, G/F, Kar Wan Building, 10-16 Yuet Yuen Street, North Point
真•隱世北角cafe ☕️
🥐Croffle combo set $102