位於黃竹坑工商區,地鐵站附近,俾我發現到間走異國風情的酒吧餐廳,裡面嘅裝潢好有心思,天花上掛滿彷植物,中間仲有模型船,而吧枱後一幅迷人大壁畫,樓底高空間感大,環境幽靜,感覺好chill。 我哋午市時間去有多國菜套餐揀,好多野都想試,而我哋就揀咗奶油雞件及尼泊爾雞肉餃子🥟(Momo) 奶油雞件配Naan ,薄餅外脆內煙韌,沾上香滑濃郁嘅醬汁好正! 雞件亦好嫩滑😋至於Momo 有8隻,每隻都好飽滿,皮薄餡料豐富,入口鮮味爽甜。每款套餐都包餐湯及飲品,可以慢慢嘆

每款套餐都包餐湯及飲品,可以慢慢嘆

2023-10-30 99 views
黃竹坑酒吧餐廳慢慢多了今次去了一家 天花掛了一隻船的餐廳看見網上很多人推介餐廳藝術感很強 配上酒吧台更加精緻舒服的環境 適合三五成群聚會⋆__ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ___ ⋆ Special Combo Set $328 套餐包括餐湯或沙律兩款前菜及兩款主菜🍽沙津很大碟 配上蘋果醋油醋汁口感清爽 並有助中和蔬菜的苦澀感之後是前菜3選2🐓皇牌炸雞翼 炸雞翼是用上原隻雞全翼生炸 好香脆不過油上面有很多香料及黑椒 不辣但味道很香入味🍟黑松露薯條薯條偏半脆半濕潤 黑松露醬份量多搭配飲品 chill chill半天🍝焗肉醬意粉熱辣辣的肉醬意粉 表面有大量芝士碎 醬汁帶少少辣 濃厚每條意粉都有被醬汁包裹住 🍕夏威夷薄餅薄餅以簡單Mozzarella、菠蘿、火腿 番茄醬🥫芝士有少少拉絲效果餅底是超薄 不會太飽🥂兩杯MocktailMango Madness &Strawberries兩杯都很清新 香甜——————————————————

黃竹坑酒吧餐廳慢慢多了

熱辣辣的肉醬意粉 表面有大量芝士碎
醬汁帶少少辣 濃厚
每條意粉都有被醬汁包裹住

🍕夏威夷薄餅
薄餅以簡單Mozzarella、菠蘿、火腿
番茄醬🥫
芝士有少少拉絲效果
餅底是超薄 不會太飽

🥂兩杯Mocktail
Mango Madness &Strawberries
兩杯都很清新 香甜

——————————————————

2023-10-25 540 views
Special Combo Set意大利辣肉腸薄餅賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧薄餅新鮮即點即製,薄脆香口的餅底上,舖滿濃厚馥郁的拉絲芝士和辛辣鹹香的辣肉腸片,食落每一啖味道都非常豐盈,滋味滿分必食。卡邦尼意粉賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧每條意粉都掛滿香濃的忌廉醬汁,餐廳特意加添了蒜蓉調味,食落比一般的卡邦尼意粉多了一分蒜蓉獨有的鹹香,別具特色令人驚喜。煙肉肥瘦合適,食落軟腍有嚼感,微鹹的煙肉與惹味的蒜蓉非常合拍,令人回味無窮。本店皇牌炸雞翼、黑松露薯條賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧炸雞翼原隻新鮮炸起,油香不膩,咬落外皮焦脆香口,內裡雞肉鮮嫩多汁,鹹香惹味,不愧為皇牌推介。薯條每條都沾上眾多的黑松露,菇菌香氣四溢,非常誘人。隨熱騰騰的薯條附上經典茄汁和辣醬,配搭食用味道爆分。🐧❣️跟餐可選是日廚師精選湯或皇牌雜錦沙律一客。Latte, Mocha賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧兩款咖啡均屬水準之作,咖啡與鮮奶的比例恰到好處,口感綿滑潤喉,帶有迷人的啡香和奶香,提神良伴。環境:🐧🐧🐧🐧🐧餐廳採用大量綠色長草裝點天花,中間掛上一艘小艇,由下而上觀賞,令人有置身於湖底的錯覺,非常特別。座位
Special Combo Set

味道:🐧🐧🐧🐧🐧

🐧❣️跟餐可選是日廚師精選湯或皇牌雜錦沙律一客。

賣相:🐧🐧🐧🐧
味道:🐧🐧🐧🐧

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

座位採用絨製椅子,舒服又綿軟。木桌寬闊空間足,每一桌都放置了小花瓶作點綴,賞心悅目。

🐧❤️結語:Special Combo set 性價比極高,抵食必㨂。
Type of Meal
Tea
2K
🍷多國特色菜西餐廳🍽️- 秋高氣爽 有動力行遠少少 今次揀左黃竹坑一間有多國特色菜嘅餐廳 食佢個特價套餐🥰 Special Combo Set ($328) 套餐包湯或沙律 兩款前菜 兩款主菜🥗-✨前菜 - 🐔Insanity Full Chicken Wings估唔到前菜用上雞全翼 雞翼稍為醃味炸至外皮乾爽😮 咬落內裏雞肉仍然Juicy 好味😋- 🧆Traditional Veg Samosa印度傳統咖喱角 內有薯仔 青豆 鷹嘴豆 腰果 等雜豆以及辛香料混合成為餡料😌 外皮酥香鬆軟 唔錯👍🏻前菜會附上薄荷孜然醬以及酸辣醬 清新又解膩 🌱-✨主菜- 🍛Traditional Butter Chicken With Rice 經典印度菜 用上乳酪 辛香料 蕃茄 牛油 加上雞脾肉煮成☺️ 食落好滑 酸酸地 惹味又開胃😳- 🍕Pepperoni Pizza薄身餅底加上辣肉腸以及滿滿Mozzarella芝士&車打芝士🧀 岩哂鍾意拉絲嘅朋友 記住要襯熱食啊🥹-🍹Strawberry Spritzer / Virgin Mojito $65呢度嘅印度菜屬於小辣程度🌶️ 食完口腔微微慶慶地 仍然食到食物
🍷多國特色菜西餐廳🍽️
✨前菜
- 🧆Traditional Veg Samosa
前菜會附上薄荷孜然醬以及酸辣醬 清新又解膩 🌱

✨主菜
- 🍕Pepperoni Pizza

呢度嘅印度菜屬於小辣程度🌶️ 食完口腔微微慶慶地 仍然食到食物嘅味道 讚💕 食完濃味嘢就緊係要嗌埋嘢飲 兩款都幾清新 大大杯 抵飲呀🧉

📍Insanity
黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2號舖
小編今次同朋友仔搵食搵到嚟黃竹坑,喺呢個工廠大廈林立嘅地方,竟然有間好食、環境好chill嘅西餐廳,不得不試雞翼同奶油雞,真喺令小編好surprise😮♥️ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ Special Combo Set for 2 $338૪ 是日餐湯 - 忌廉湯餐湯份量多,配兩件烤到微焦嘅麵包,整體味道充滿奶香,咸咸哋有胡椒味😊૪ 小食 - 雞翼 & 黑松露薯條雞全翼炸到好脆,仲帶有陣陣香料味,雞肉保持嫩滑😋薯條粗身,充滿黑松露,外層脆口,內層粉糯🍟૪ 主食 - 夏威夷薄餅 & 奶油雞件飯薄餅表面鋪滿厚厚嘅芝士,厚到可以拉絲,餅底薄脆,好似食緊脆餅,芝士嘅咸香,配搭煙肉嘅煙燻味,加埋菠蘿粒嘅酸甜,整體唔會好膩☺️奶油雞味道甜甜哋帶啲辛辣,醬汁creamy,配飯一流👍🏻❥ Mango Madness $65❥ Virgin Mojito $65Mojito薄荷葉味道濃郁、清新Mango Madness 同另一杯比較下,味道清新中帶甜🤓

૪ 是日餐湯 - 忌廉湯

૪ 小食 - 雞翼 & 黑松露薯條
雞全翼炸到好脆,仲帶有陣陣香料味,雞肉保持嫩滑😋
薯條粗身,充滿黑松露,外層脆口,內層粉糯🍟

૪ 主食 - 夏威夷薄餅 & 奶油雞件飯
奶油雞味道甜甜哋帶啲辛辣,醬汁creamy,配飯一流👍🏻

❥ Mango Madness $65
❥ Virgin Mojito $65
Mojito薄荷葉味道濃郁、清新
Week End 做什麼好了?當然要約朋友出來吃東西喝上一兩杯🍻聊聊天💬今日就約了朋友去到黃竹坑地鐵站附近的一間酒吧餐廳,餐廳環境都比較乾淨,而且人流也不會太多,坐得舒適聊得盡興。今日就點了Special Combo Set 二人套餐 $328,價錢除了非常親民之外,份量也不會太少,而且選擇種類有多,味道不會太差🥂⭐️HOUSE MIX SALAD 皇牌雜錦沙律 🥗一大盤的雜錦沙律有生菜、洋蔥、橄欖、小蕃茄,再加上酸甜鹹的沙律醬及芝士碎,成個沙律都讓人開胃,滿滿的纖維!⭐️INSANITY FULL CHICKEN WINGS 本店皇牌炸雞翼 🍗餐廳用的是全雞翼,雞翼經過醃製後炸至金黃色外脆內香,如果覺得味道不夠的話,可以配上紅辣椒醬一起吃。⭐️BLACK TRUFFLE FRIES 黑松露薯條🍟炸到外脆內軟的黑松露薯條,餐廳用了粗薯條,再加入黑松露醬,讓薯條帶有淡淡的黑松露香味。⭐️PEPPERONI PIZZA 意大利辣香腸薄餅🍕餐廳選用了薄皮去製作Pizza,滿滿的芝士鋪在薄皮上,而芝士及薄皮中間就加入了蕃茄醬,最後在Pizza面上加辣肉腸🍕 賣相吸引資源味道也不錯,厚厚的芝士🧀超吸引⭐️

⭐️HOUSE MIX SALAD 皇牌雜錦沙律 🥗

⭐️BLACK TRUFFLE FRIES 黑松露薯條🍟

⭐️PEPPERONI PIZZA 意大利辣香腸薄餅🍕

⭐️SPAGHETTI CARBONARA 卡邦尼意粉 🍝
帶有濃郁芝士🧀、煙肉🥓及蛋🥚香味的卡邦尼意粉,每一條意粉都能夠沾上醬汁,使每一口都很幸福,超滿足的

⭐️熱茶-Jasmine tea 🍵
因為身體的緣故想飲啤酒都不可以,最後要了一杯茉莉花茶🍵 有濃郁的茉莉花香
2023-10-22 35 views
呢間黃竹坑嘅隱世餐廳酒吧真係好有驚喜!一入到去,就見到喺天花度掛住一隻船,好有藝術感!而小酒吧台就更加精緻又好睇,真係好舒服嘅環境!仲有部電視播放住調酒嘅資訊!我哋揀咗尼泊爾雞肉餃子Momo嚟食,真係好正!佢哋嘅外皮好薄好滑,內裡有多汁嘅雞肉,配埋特製嘅醬汁,味道更加出色!同我哋平時食開嘅中式餃子完全唔同風味!值得一試!我地仲叫左墨西哥芝士餡餅,同埋肉眼扒配薯條,都好好味!墨西哥芝士餡餅有濃郁嘅起司味,配上香脆嘅外皮,好滿足!肉眼扒煎得恰到好處,肉質鮮嫩多汁,同薯條一齊食更加美味!既然黎到酒吧就要試下師傅特調雞尾酒,真係好好味!佢哋嘅調酒師傅真係好有心機,每杯雞尾酒都有獨特嘅口感同風味!真係一種享受!餐廳嘅酒選擇亦都好多,真係有啲眼花撩亂!

肉眼扒煎得恰到好處,肉質鮮嫩多汁,同薯條一齊食更加美味!

📌 Insanity - 黃竹坑黃竹坑道54號M Place地下2號舖🗓(21/10) 星期六 ⏰ 下午1點左右 💈特式:星期六都要返公司OT,所以要搵返間環境舒服嘅餐廳去食返個lunch,去平衡返一下個心情,同事就介紹左我去呢間西餐廳一試。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:餐廳假日都有做2人Special Combo set,個餐會包左餐湯或沙律,兩款前菜及兩款主菜,而家等我同大家講下🍽味道先。是日廚師精選餐湯 - 我地就揀左餐湯,而今日個餐湯係椰菜花湯,個湯好多值得讚嘅地方。首先上枱時個湯夠熱,配埋兩條蒜味好重亦好脆身嘅多士條,個湯飲落雖然椰菜花味唔算好濃,但入面仲有大量香料/洋蔥粒同黑胡椒碎,好惹味可口。皇牌炸雞翼 - 炸雞翼係原隻雞全翼生炸,炸得好香脆唔油膩,上面再舖左少少香料,係好簡單普通嘅做法,但出嚟效果好好食。傳統咖喱角 - 咖喱角係印度最著名嘅小食之一,佢地咖喱角個皮做得好香酥,隱約仲有少少牛油香,入面都係傳統嘅咖哩醬薯仔/鷹嘴豆/香料等等。卡邦尼意粉 - 個卡邦尼意粉望落已經好靚,面頭有大量芝士碎,醬汁唔算多,但每條意粉都有被醬汁包裹住。另外,最值得一提係
🗓(21/10) 星期六 ⏰ 下午1點左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

是日廚師精選餐湯

皇牌炸雞翼/傳統咖喱角

卡邦尼意粉 - 個卡邦尼意粉望落已經好靚,面頭有大量芝士碎,醬汁唔算多,但每條意粉都有被醬汁包裹住。另外,最值得一提係佢地個醬汁有好重酒味,係我食過嘅卡邦尼入面酒味最重嘅一個,不過我又幾鐘意佢地呢個做法,有種零舍不同嘅感覺。
卡邦尼意粉

咖喱雞肉飯 - 佢地個咖哩係正宗印度式咖哩,味道唔會好辣,反而香料味偏重,飯底偏向硬身,適合配以咖哩食用。另外仲會配左塊印度薄脆片,脆片十分脆口,而且本身已經有調味,可以就咁食或者沾咖哩食都得。
咖喱雞肉飯

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 因為餐廳係類似酒吧佈局,所以有不少酒類選擇,例如紅白酒/汽酒/啤酒/雞尾酒等等,但因為食lunch所以就無叫酒,只係普通叫左熱咖啡同凍檸檬茶。

🍽環境:環境就相當舒服,餐廳有張長型吧枱,另外仲有一排梳化卡位,無論氣氛/環境等都比人感覺好舒適,而且環境清幽,可以Chill到一個lunch時間。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:店員服務態度好好,主力都係用英文溝通,雖然見佢都好忙一腳踢,但服務態度都keep到好高水準。

💰💸價錢:個Combo Set$係
3️⃣2️⃣8️⃣再加一,價錢都唔算好貴,食物亦質素好,仲要比到咁舒適嘅用餐環境,都物有所值。

🐲💬總結:我覺得除左地理位置外,呢餐飯都冇挑剔嘅地方,因為本身好少去黃竹坑,但餐廳離地鐵站都算近,如果去開呢頭嘅朋友都推薦一試。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️❣️
2023-10-21
$150 (Lunch)
是日廚師精選餐湯
皇牌炸雞翼/傳統咖喱角
咖喱雞肉飯
2023-10-20 41 views
[黃竹坑]Insanity.皇牌炸雞翼食剩指數:0/100雞翼係全翼外皮香脆雞肉嫩滑幾多香料同黑椒.傳統咖喱角食剩指數:5/100估唔到咁正宗內餡薯蓉、洋蔥、綠豆、印度香料一食外面酥皮入面濃濃既印度香料.奶油雞件飯食剩指數:10/100Butter Chicken唔會好辣雞肉煮完仲係唔鞋個汁配上印度烤餅同飯好啱.夏威夷薄餅食剩指數:0/100有Mozzarella、菠蘿、火腿番茄醬做base餅底幾薄Mozzarella少少拉絲唔會太多接受有菠蘿既pizza就可以叫.Ps叫左兩杯MocktailMango Madness,Lemongrass Jasmine Ice Tea兩杯都好fresh,仲幾好影~
[黃竹坑]Insanity
幾多香料同黑椒
傳統咖喱角
食剩指數:5/100
估唔到咁正宗
內餡薯蓉、洋蔥、綠豆、印度香料
一食外面酥皮
雞肉煮完仲係唔鞋
個汁配上印度烤餅同飯好啱
夏威夷薄餅
食剩指數:0/100
有Mozzarella、菠蘿、火腿
番茄醬做base
餅底幾薄
Mozzarella少少拉絲唔會太多
接受有菠蘿既pizza就可以叫
Ps叫左兩杯Mocktail
兩杯都好fresh,仲幾好影~
2023-10-16 69 views
餐廳主要做office生意, weekend會比較靜.可以慢慢chill住食再啤一啤今日午餐2個人極肚餓情況下叫左個2-3人既combo set食物黎晒之後發現4-5個人都夠食呀!!首先可以選沙律/湯紅葡萄湯同雜菜沙律之間,揀左非常開胃既沙律dressing係滿滿既芝士, 少許蜜糖同少許蒜泥既mixture咁, 酸酸甜甜. 少許辛口之後係兩款前菜皇牌炸雞翼/咖哩角/ 黑松露薯條見係皇牌就衝左係炸全翼黎, 皮薄一咬就破, 雞油/汁就會漏出黎!!黑松露薯條偏濕潤, 松露份量多唔知大家鍾意食脆薯條定係濕潤既粗薯我就係濕潤粗薯team的!!再黎兩款main多款意粉/pizza/ 飯選項卡邦尼意粉係must try!!! 醬汁剛好包裹住意粉.每條creamy而且有煙肉香氣夏威夷薄餅賣相雖然一般, 但味道有彌補番芝士亦做到拉絲效果, 餅底屬於薄底, 唔會太飽濟
食物黎晒之後發現4-5個人都夠食呀!!

首先可以選沙律/湯
紅葡萄湯同雜菜沙律之間,揀左非常開胃既沙律

之後係兩款前菜
皇牌炸雞翼/咖哩角/ 黑松露薯條
見係皇牌就衝左
係炸全翼黎, 皮薄一咬就破, 雞油/汁就會漏出黎!!

黑松露薯條偏濕潤, 松露份量多
唔知大家鍾意食脆薯條定係濕潤既粗薯
我就係濕潤粗薯team的!!

再黎兩款main
多款意粉/pizza/ 飯選項
卡邦尼意粉係must try!!! 醬汁剛好包裹住意粉.
每條creamy而且有煙肉香氣

夏威夷薄餅
賣相雖然一般, 但味道有彌補番
芝士亦做到拉絲效果, 餅底屬於薄底, 唔會太飽濟
2023-10-14
黃竹坑返工嘅社畜有口福啦!黃竹坑Mplace地下開左間好有格調嘅西餐廳,除左意粉薄餅基本野,仲有特色嘅尼泊爾菜同墨西哥菜!尼泊爾豬肉餃子(8隻)88內餡以香草及香料醃製了的免治豬肉餡,食落有少少似中式嘅小籠包,不過因為香料多左種異域風情。再配上特製醬汁,食落有少少似蕃茄沙沙醬好清新。墨西哥蝦餡餅 138脆皮麵粉玉米餅入面充滿辛辣蝦肉同滿滿嘅車打芝士,加上青瓜同青紅椒,係三個菜式入面最清爽嘅一道菜!加上有三款調味醬,番茄莎莎醬、酸奶油和鱷梨調味醬,可以根據自己喜好配搭。咖哩羊肉 158以番茄醬烹製的印度著名唐杜里咖哩加上新鮮美味無骨羊肉,印度飛餅再沾上滿滿嘅辣咖哩,好惹味。MANGO MADNESS 68VIRGIN MOJITO 68飲品方面,mojito有好多薄荷同青瓜走清爽路線。而mango madness 就係行fruity路線,芒果肉同熱情果汁甜味好足加上氣泡水好解暑解辣一流。

黃竹坑返工嘅社畜有口福啦!

尼泊爾豬肉餃子(8隻)88

墨西哥蝦餡餅 138

咖哩羊肉 158

MANGO MADNESS 68
VIRGIN MOJITO 68
奶油雞件 $138奶油咖喱較一般咖喱溫和同滑身,唔算好辣,而且帶點堅果味,再配上掛汁嘅雞件,雞件肉質結實,配上印度烤餅Naan,印度烤餅香脆結實,而且口感煙韌,用烤餅沾點奶油咖喱,更有風味。皇牌炸雞翼 $128見到個名寫皇牌,所以叫咗,雞翼嘅份量比想像中大份,擁有香脆嘅外皮同鮮嫩雞肉內餡,再配上香料同黑椒,更能帶出雞嘅鮮味。尼泊爾雞肉餃子 $98@8之前都試過食尼泊爾餃子,今次試嘅呢款尼泊爾餃子更加好味,餃子皮比較薄,但裏面嘅餡料非常豐富,內餡有足料嘅雞肉,再配上爽甜嘅洋蔥粒,口感更加飽滿有層次。美式芝士餅 $58芝士餅帶些許冰凍口感。芝士餅餅底香脆鬆化,芝士蛋糕本身香軟,且質地挺身,不易溶化,香軟嘅蛋糕部份同香脆餅底互相配合,整體味道同口感都唔錯。
奶油雞件 $138

皇牌炸雞翼 $128

尼泊爾雞肉餃子 $98@8

美式芝士餅 $58

軟淋咖喱羊肉,風味多國菜!😍黃竹坑呢間fusion餐廳,提供多款菜式,濃郁羊肉咖喱,足料海鮮意粉,香料烤雞薄餅捲都有齊🌯🥘羊肉咖喱跟足傳統做法,拌碟仲有最愛薄脆同🥒莎莎。羊肉軟淋唔會騷,用嚟拌飯啱啱好。🍤海鮮意粉海鮮比預期多,性價比足!Nat最鍾意爽口大蝦,🍅香滑番茄醬更加開胃。🐤香料烤雞捲想有創意啲不妨試下佢哋嘅雞肉捲吧!🔥烘至香噴噴,薄餅塞滿餡料❤🧀芝士蛋糕會雪到硬身,質感似雪糕,不會太甜膩/漏😙餐廳更加提供多款🧊Cocktail同Mocktail,Mocktail賣相好靚,我飲嘅Strawberry味道好fresh好啱夏日☀

🥘羊肉咖喱

🍤海鮮意粉

🐤香料烤雞捲

🧀芝士蛋糕
會雪到硬身,質感似雪糕,不會太甜膩/漏😙

2023-05-07 505 views
2021年前去過兩次,啲嘢都 ok。。 今次再去,lunch 嘅選擇比之前少咗,不覺得啲食物好似好食咗,價錢平咗。當日餐廳差不多 full house, 樓面得一個 staff, 有漏嘢嘅情況,可以理解,而且位 staff 對我地嘅態度亦唔錯。Will visit again!We have ordered 6 lunch sets, all quite good:🍝 Pasta of the day🍕 Pepperoni🍕 Margherita🐔 Rosemary chicken🐔 Butter chicken curry with naan🐟 Grilled sole filet
2021年前去過兩次,啲嘢都 ok。。
Will visit again!

🍝 Pasta of the day
🍕 Pepperoni
🍕 Margherita
🐔 Rosemary chicken
🐟 Grilled sole filet

soup of the day
pepperoni 🍕
pizza 🍕 Margherita
butter chicken curry with naan
rosemary chicken with salad
pasta of the day (spaghetti bolognese)
2023-05-04
$105 (Lunch)
pepperoni 🍕
環境非常舒服,餐廳樓底高讓人有空間感,食物不錯,尤其是尼泊爾餃子,值得推薦。雖然地點在黃竹坑,但距離黃竹坑站步行只需3分鐘,由中環過去只需15分鐘。店員態度非常親切,總是面帶笑容,很幫忙。雞翼做得很出色,肉質皮脆多汁,配合他們自家製的醬汁很好味。另外samosa and butter chicken也做得很好。後來問店員才知道,廚師是印度人曾經在某酒店負責印度餐,所以印度餐做得很正宗。星期六客人不多,坐整晚也OK,適合星期六朋友聚餐。
2023-03-19
  • 尼泊爾餃子,Butter Chicken