U Magazine 我最喜愛食肆推介 - JAJA灣仔商業區想找一間少女風的餐廳很難,其實就在藝術中心卻藏著一間 ! 餐廳屬美麗華集團旗下食店,主打素食,口碑唔錯 ! 餐廳以粉紅色做主題,再以乾花,椰樹和動物襯托,佈置到跟置身愛麗詩夢遊仙境童話世界中一樣,既浪漫又充滿詩情畫意 ! CK很久都未試過來拍照比用餐時間長而且是不會被趕走的餐廳可容納百多人,晚市都未見滿座,可即時入座 ! 這裡介紹一下我食了什麼吧 ! 食物方面叫了一個香辣茄汁長通粉 ($158),味道豐富多層次,融合番茄的酸甜及辣椒的辛辣令食慾大增 ! 飲品方面,我點了粉空漫霞 ($85),基本上女生只需叫這杯都已經飽了,超級巨大的一杯飲品,還好不會太甜還有就是簿荷茶($48),"吃"完剛剛那杯飲品想清一清腸胃飲這杯可以去除膩膩的感覺最後甜品方面我是沒有叫的,因為實在太飽了,但這裡的甜品賣相都非常吸引,有機會會再來試試的 ! 整體感覺不錯,環境好,服務好,食物除咗質素好,視覺效果重好,值得推薦 ! JAJA地址 : 灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓電話 : 2877 3999營業時間 : 1130 - 2200
U Magazine 我最喜愛食肆推介 - JAJA

CK很久都未試過來拍照比用餐時間長而且是不會被趕走的
餐廳可容納百多人,晚市都未見滿座,可即時入座 !

JAJA
地址 : 灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓
電話 : 2877 3999
營業時間 : 1130 - 2200
2024-08-28
$300 (Dinner)
  • 粉空漫霞
2024-09-06 2402 views
第一☝️次去JAJA high tea,仲夏果漾下午茶☕️($428)。之前bookmark咗皓耐,不過太遠,又剩係食素,而家先有機會🤔。Walk-in都有位,1430開始,坐入面位有d焗,掉返出嚟大廳,落咗order就周圍打卡,有大熊仔🐻公仔🧸,又有花花,又有影相📸機,打完差唔多食得。有一盤嘢食,唔多。提生糙米壽司🍣,麻麻,韓式素肉撻,一般,野菌芝士酥,暖暖地幾好食😋,英式鬆餅配玫瑰🌹士多啤梨🍓果醬及奶油🧁忌廉,呢個暖暖地,好好食,個忌廉啱我,加埋玫瑰🌹醬都襯。最後上一大個乾冰透明波,原來係繽紛熱帶🌴水果鬆餅🥞,皓多煙,皓夢幻,打卡一流,一大件鬆餅🥞,上面有cream士多嚟梨醬同水果有士多啤梨🍓、奇異果🥝同菠蘿🍍,皓飽。餐飲熱latte同凍檸茶,latte一般,簡單拉花,等咗半個鐘先有
仲夏果漾下午茶☕️
熱latte
2024-09-01
$214 (Tea)
仲夏果漾下午茶☕️
熱latte
  • Afternoon  tea  set
  • 仲夏果漾下午茶
1K
2024-08-31 7141 views
美麗華集團網上promotion,二人餐好抵又可以試到多款菜式,環境氣氛服務全部都好好,我同媽咪都食得好開心,食完仲可以周圍去打卡,星期六午餐時段超級多人,所以記得要電話預約。🥢煙薰粟米條 ⭐️⭐️⭐️Bbq味道唔錯幾惹味,一開二好方便食,不過略嫌粟米唔夠腍。🥢烤焗素肉丸 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️口感同味道同真肉丸無分別,仲帶點juicy,真係呃得到人,蕃茄醬香濃好好好味。🥢提生糙米壽司 ⭐️⭐️⭐️⭐️照燒茄子卷&脆辣菠蘿蜜卷,兩款都有驚喜,咬落非常有層次,又有肉嘅口感,味道好新奇,必試。🥢韓式石頭鍋飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️最讚係佢個飯焦,好香好脆,仲要成個碗底都係,真係食得出師傅用心製作,醬汁幾辣但惹味,分開上可以自己調辣度。🥢迷你泡芙山 ⭐️⭐️⭐️⭐️估唔到數量多成咁,泡芙入面有雲尼拿雪糕,凍凍地但幾好味。☕️薄荷茶&洋甘菊茶 ⭐️⭐️⭐️⭐️估佢唔到仲包埋餐茶,Twinings茶包無得輸,兩款茶都好清新。二人共消費:$208

🥢煙薰粟米條 ⭐️⭐️⭐️
Bbq味道唔錯幾惹味,一開二好方便食,不過略嫌粟米唔夠腍。

🥢烤焗素肉丸 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢提生糙米壽司 ⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢韓式石頭鍋飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢迷你泡芙山 ⭐️⭐️⭐️⭐️
估唔到數量多成咁,泡芙入面有雲尼拿雪糕,凍凍地但幾好味。

☕️薄荷茶&洋甘菊茶 ⭐️⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$208
2024-08-25
$104 (Lunch)
超級多打卡位的超美素食餐廳❣朋友生日唔知食咩好,又撞岩素食日!最後揀左呢間好靚靚的素食餐廳❣ 有超多打卡位,好有少女心!$364 (2位用) 仲夏果漾下午茶繽紛熱帶水果鬆餅 野菌芝士酥 韓式素肉撻 提生糙米壽司 英式鬆餅配玫瑰士多啤梨果醬及奶油忌廉 咖啡、茶或精選冰茶連下午茶擺盆都好靚,如果有單位數選擇更加好~ 最欣賞糙米壽司!另外水果鬆餅都好鬆化,上到檯好似蛋糕咁!仲可以要求寫句子~我地食左又影左好耐,店員都好好禮貌,亦都無趕我地走~可以慢慢傾計同打卡,有機會會再黎❤🏠店名:JAJA🚘地址:灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓
超級多打卡位的超美素食餐廳❣

$364 (2位用) 仲夏果漾下午茶
繽紛熱帶水果鬆餅
野菌芝士酥
韓式素肉撻
提生糙米壽司
英式鬆餅配玫瑰士多啤梨果醬及奶油忌廉
咖啡、茶或精選冰茶

連下午茶擺盆都好靚,如果有單位數選擇更加好~

🏠店名:JAJA
🚘地址:灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓
$200 (Tea)
2024-07-23 2711 views
🔹️年度聚餐選來灣仔藝術中心 “JA JA” 用餐🍽 餐廳以粉紅色系裝修, 可愛熊仔主題🐻 十分吸引😍 食物以全素系列, 健康有益👍 服務稱心👨‍💼👩🏻‍💼經Open Rice訂座可享75折💰🔸️Starter🍴火龍果沙律🥗以鮮甜火龍果和鮮嫩沙律菜配上青檸蜜糖汁, 清新有益👍椰菜花忌廉湯🍵以椰菜花蓉忌廉湯, 味道香滑、入口綿密😋🔸️Main Course🍽牛油果蔬菜中東包🥙以生菜、红椒、黃椒餡料, 味道鮮嫩爽甜, 包包皮薄軟綿, 還有香脆薯條🍟 唯獨找不到牛油果踪跡🔎🥑🔍韓式石頭鍋飯🥘石頭鍋飯味道清淡, 加上韓式辣汁調味, 味道立即昇華, 喜歡食飯焦的朋友, 不妨一試🤗椰香素喇沙🍜喇沙味道不太辣、充滿椰香, 分別以兩種麵、粉炮製🤤提生糙米壽司🍣壽司以六款不同造型, 精巧別緻, 甚有特色🤩雜苺梳乎厘班戟🥞質感鬆軟、充滿空氣感, 鮮忌廉另上, 各人可按照自己喜好份好塗上, 配上紅桑子和藍苺, 酸甜開胃😊🔸️奇趣旋轉木馬兒童餐🎠🎪(唔係小朋友也可以點㗎)😆😆 以旋轉木馬造型吊掛着美味鹹甜點, 美味又咀引😋😍蕃茄意粉🍅🍝瑪德蓮貝類蛋糕🥠法式朱古力馬卡龍🧆糙米壽司🍣朱古力布朗尼🌰牛油果撻🥑脆綠薯球🧆

🔸️Starter🍴
火龍果沙律🥗
以鮮甜火龍果和鮮嫩沙律菜配上青檸蜜糖汁, 清新有益👍

椰菜花忌廉湯🍵
以椰菜花蓉忌廉湯, 味道香滑、入口綿密😋

🔸️Main Course🍽
牛油果蔬菜中東包🥙

韓式石頭鍋飯🥘

椰香素喇沙🍜
喇沙味道不太辣、充滿椰香, 分別以兩種麵、粉炮製🤤

提生糙米壽司🍣
壽司以六款不同造型, 精巧別緻, 甚有特色🤩

雜苺梳乎厘班戟🥞

牛油果撻🥑
脆綠薯球🧆

Lunch
2024-07-21 2092 views
女生來打卡一流,全店粉色繽紛,坐得舒服。熱情園圃配四重奏醬汁 $168 : 像大多數的素食沙律,五顏六色的蔬果+ nuts, 但醬汁只嚐到很酸的黑醋味,感覺不到還有那三重奏。tiramisu $65, 質感和味道不錯,酒味較重。2人下午茶 set $426包括圖上面的雜果蛋糕(外觀精美,蛋糕質感不錯)和下面的一盆咸甜糕點(這個份量很小,更談不上好味)。然後要了一杯熱 latte$4× 和 熱情果布丁$78。整體食環境吧,至於食物是性價比低的。
女生來打卡一流,全店粉色繽紛,坐得舒服。

tiramisu $65, 質感和味道不錯,酒味較重。

2人下午茶 set $426

然後要了一杯熱 latte$4× 和 熱情果布丁$78。
整體食環境吧,至於食物是性價比低的。

2024-07-16
$218.5 (Tea)
2024-07-12 1966 views
適逢週末,當然想出去食好啲,最近同一位朋友就去咗灣仔𝑱𝑨𝑱𝑨食下午茶,戈陣系做緊𝑻𝑨𝑺𝑻𝑬𝑺 𝑶𝑭 𝑨𝑹𝑻𝑺 𝑨𝑭𝑻𝑬𝑹𝑵𝑶𝑶𝑵 𝑻𝑬𝑨 𝑺𝑬𝑻,賣相十分精美✨✿ 𝑺𝑨𝑽𝑶𝑼𝑹𝑰𝑬𝑺 💫迷你蕃茄羅勒水牛芝士薄餅💫炸一口意大利飯球💫提生糙米壽司炸一口意大利飯球又幾特別,本身自己中意食炸物,裡面食到飯有滿足感☺️ 提生糙米壽司落咗壽司醋又幾開胃,做到西日fusion😁🍣✿ 𝑺𝑾𝑬𝑬𝑻𝑺💫紅桑子朱古力牛角包💫蘋果乾紅莓忌廉芝士💫紅桑子酥💫玫瑰慕絲💫蘑菇蛋白餅紅桑子朱古力牛角包🥐牛角包鬆脆可口,但表面紅桑子朱古力頗甜🤨蘋果乾紅莓忌廉芝士幾養生😂紅桑子酥香甜可口。💫即焗英式鬆餅 配士多啤梨果醬及意大利奶油忌廉𝑺𝒄𝒐𝒏𝒆質感夠挺身,士多啤梨果醬🍓果香味濃郁。

✿ 𝑺𝑨𝑽𝑶𝑼𝑹𝑰𝑬𝑺

💫玫瑰慕絲
💫蘑菇蛋白餅

💫即焗英式鬆餅
配士多啤梨果醬及意大利奶油忌廉
𝑺𝒄𝒐𝒏𝒆質感夠挺身,士多啤梨果醬🍓果香味濃郁。

2024-05-26
Tea
  • 提生糙米壽司拼盤
2024-07-02 1884 views
杯成舊水嘢飲只可以打卡,甜到飲唔落肚鬆餅就ok ,正常嘢,有三塊夠三個人食。店內啲公仔真心都舊了,相片影出嚟都好黑黑咁。員工服務態度良好整體都係打咭餐廳,嘢飲真心冇回頭,飲兩啖已放底😂

杯成舊水嘢飲只可以打卡,甜到飲唔落肚
鬆餅就ok ,正常嘢,有三塊夠三個人食。

店內啲公仔真心都舊了,相片影出嚟都好黑黑咁。

員工服務態度良好

整體都係打咭餐廳,嘢飲真心冇回頭,飲兩啖已放底😂

2024-06-22 2119 views
估不到香港藝術中心內竟然有這麼漂亮的素食餐廳👏,真的少女心💕💖爆發。跟好姊妹👭🏻慶祝生日🎊還可以親自動手decorate生日蛋糕🎂,就算最後作品如何,也是一份心意吧😂😂😂😂😂😘。雖然是素食🥗,但味道並不單調,不單賣相漂亮😻,味道還有驚喜🎉,有時都忘記了自己在吃素食🥑🥒🍆。💖煙燻粟米條💕前菜先來煙燻粟米條,味道就像BBQ時的燒粟米,但粟米外層烤得剛剛好,裡面仍能保持濕潤juicy。💖熱情園圃💕賣相太靚了吧,有十多款蔬菜配上食用花作點綴,可配四重奏醬汁,味道清新。💖提生糙米壽司拼盤💕👍推介👍整個壽司盤有三款卷物,有脆辣菠蘿蜜卷、燒茄子卷及金針菇黑松露脆卷。糙米是加工前的白米,僅除去外殼,含豐富纖維,所以口感也比較強,再配上脆脆,口感更加昇華。💖雲南野菇餛飩滋補湯💕餛飩必須配上香辣花椒芝麻醬一起吃,少少麻,但更能將野菇提鮮。💖奇亞籽布丁(熱帶奇蹟)💖本身很喜歡奇亞籽的口感,配上新鮮芒果、脆片及軟糯布甸,味道非常清新,脆脆與布甸之間糅合也非常吸引。💖Picasso Cake💕是大師出動的時候!一整盤蛋糕及Toppings任我隨意發揮,過一下手癮真的不錯。雖然過程真的有點凌亂抽象(Picasso

💖煙燻粟米條💕

💖熱情園圃💕

💖提生糙米壽司拼盤💕👍推介👍

💖雲南野菇餛飩滋補湯💕

💖奇亞籽布丁(熱帶奇蹟)💖

💖Picasso Cake💕
是大師出動的時候!一整盤蛋糕及Toppings任我隨意發揮,過一下手癮真的不錯。雖然過程真的有點凌亂抽象(Picasso嘛~),但最後還是不錯,心意無價。

留意啊,Picasso Cake需2天前預訂。
  • 提生糙米壽司拼盤
  • 煙燻粟米條
2024-06-10 1777 views
終於有機會來到這位於香港藝術中心的粉紅夢幻海景餐廳了。今天相約舊同學在這素食餐廳午聚,環境和食物果然也沒有令我們失望。一踏進這色彩繽紛的餐廳,頓時心情開朗。無論是粉藍色或粉紅色區域都滿怖打卡位。午市套餐已包括了湯或沙律、主食和咖啡/茶,選擇雖然不算很多,但亦不難找到喜歡的!~粟米濃湯/ 羽衣甘藍蘋果沙律配黑醋汁粟米🌽湯味道濃郁,可口順滑。沙律材料豐富,有健康的蔬菜、還有藜麥、合挑等;再配上微酸的黑醋汁,入口醒胃清新,是前菜的好選擇。~松露蘑菇雞蛋菠菜薄餅🍕薄薄的餅底非常脆口,餅上的惹味松露醬與蘑菇、雞蛋、芝士和菠菜配合得宜,清新可口。~韓式石頭飯熱騰騰的石頭飯配韓式醬料,色彩繽紛。各式蔬菜伴飯來吃,既有纖維又可口。~不可能漢堡配甜蕃薯🍠條素牛肉幾可亂真,無論是質感或造型都與真漢堡相似。蕃薯條炸得恰到好處,完全不油膩。~提生糙米壽司一客六件,各有不同造型,但全用上了糙米做的壽司,配上不同的素材,感覺更健康。我們邊談、邊吃和邊打卡,感覺輕鬆滿足。最後,最後,我們各人以一杯熱咖啡為這吸睛可口的午餐劃上句號。

~粟米濃湯/ 羽衣甘藍蘋果沙律配黑醋汁
粟米🌽湯味道濃郁,可口順滑。

~松露蘑菇雞蛋菠菜薄餅🍕

~韓式石頭飯

~不可能漢堡配甜蕃薯🍠條

~提生糙米壽司

2024-06-08 1208 views
每次來都令人心情喜悅我入店就見到超大部夾公仔機的打卡位😍 粉藍色為主調的用餐座位置好似車卡,可望住維港景觀用餐,仲有大大隻bear bear 攬住影相呢💓 🧸 內裏以粉紅色為主調,放滿玫瑰花的餐枱,牆上霓虹燈,到處都影到美美的相片Fig Salad無花果鮮果沙律有香甜新鮮的芒果•大量無花果,櫻桃番茄•藜麥•香醋醬制成,健康又美味Baked Dough BallsGarlic焗麵包球外脆內軟熟嘅麵包球,配自製蒜香牛油及番茄香草醬醬料夠香濃Margherita Pizza滿滿的番茄與清新芳香的羅勒搭配濃郁醇厚✨有水牛芝士拉絲,層次豐富好滋味Mr. Blue Sky清新口味仲有鮮果配合消署一流Do or Donut (Strawberry)賣相可愛嘅士多啤梨飲品,棉花糖+甜筒+很多糖果裝飾
每次來都令人心情喜悅

Fig Salad
無花果鮮果沙律
有香甜新鮮的芒果•大量無花果,櫻桃番茄•
藜麥•香醋醬制成,健康又美味

Baked Dough Balls
Garlic
焗麵包球
外脆內軟熟嘅麵包球,配自製蒜香牛油及番茄香草醬
醬料夠香濃

Margherita Pizza
滿滿的番茄與清新芳香的羅勒搭
配濃郁醇厚✨有水牛芝士拉絲,層次豐富好滋味

Mr. Blue Sky
清新口味仲有鮮果配合消署一流

Do or Donut (Strawberry)
賣相可愛嘅士多啤梨飲品,
棉花糖+甜筒+很多糖果裝飾
2024-06-08 1047 views
前排同好友去咗灣仔藝術中心嘅JAJA,充滿粉紅色嘅素食餐廳,以乾花同羽毛點綴,真係少女心爆發啊😍😍我哋叫咗❤️ྀི 蕃茄羅勒水牛芝士薄餅🍕薄餅厚薄度剛好,而且份量好大,一啖咬落去有好香嘅蕃茄醬味,再配埋水牛芝士一齊食,口感一流🥳🥳❤️ྀི 無花果鮮果沙律 份量好大,食材豐富,有無花果,芒果,小蕃茄,蔬菜🥬,芒果🥭無花果都好鮮甜,沙律菜新鮮❤️粉空漫霞 粉紅色嘅士多啤梨奶昔,igable🤣🤣仲整咗細細粒棉花糖,配小冬甩同甜筒脆皮餅乾,真係好靚,唔捨得飲啊🥺另外仲叫藍天紳士,焗麵包球,食物份量唔算少,味道中上,而且服務好好,環境好啱打卡,好適合同一班好友聚會🎈值得再去🤣

❤️ྀི 無花果鮮果沙律

❤️粉空漫霞

2024-05-27 5827 views
今日應朋友之約,到灣仔藝術中心六樓嘅JaJa食下午茶,朋友嚟過幾次,而我就第一次嚟,聽朋友講此餐廳屬美麗華集團旗下食店,主打素食,口碑唔錯入內,見到全部粉紅色做主題,以乾花,椰樹同動物襯托,佈置到恍似置身愛麗詩夢遊仙境童話世界中,既浪漫又充滿詩情畫意我哋兩個人被安排坐窗口卡位,係咁舒適嘅環境下食下午茶,心情都靚靚兩人下午茶餐,朋友上網訂位有七折優惠,好抵食下午茶餐有三款,分別係三款鹹點同六款甜點嘅英式小點(参看餐牌)顧名思義,呢個充滿藝術品味嘅下午茶餐,上桌果然儀式感十足鹹點有三款,全部精緻美味超迷你水牛芝士薄餅,提生糙米壽司,最欣賞炸一口意大利飯球跟住甜點本身鍾意食scone,呢個迷你版鬆餅焗得唔錯,唔會過硬,夠鬆軟,又唔太甜紅色桑子朱古力牛角包賣相同味道亦可以最後上桌嘅擺設特有詩意,擺盤下內有乾坤,女侍應一打開蓋,下面乾冰造成烟霧效果,恍如仙境除咗個磨菇蛋白餅,甜咗啲同硬咗啲,其他全部都好好食整體感覺不錯,環境好,服務好,食物除咗質素好,視覺效果重好,值得推薦

兩人下午茶餐,朋友上網訂位有七折優惠,好抵食

顧名思義,呢個充滿藝術品味
嘅下午茶餐,上桌果然儀式感十足

鹹點有三款,全部精緻美味

鹹點

超迷你水牛芝士薄餅
,提生糙米壽司
,最欣賞炸一口意大利飯球

跟住甜點

紅色桑子朱古力牛角包賣相同味道亦可以

除咗個磨菇蛋白餅,甜咗啲同硬咗啲,其他全部都好好食

2024-05-27
Tea
鹹點
  • Afternoon  tea  set
2024-05-27 1120 views
早前在網上預訂星期日12:45,一班朋友去慶祝生日,去到職員同我哋講14:00要交枱,下,只有1小時15分鐘時間食嘢?點解先前唔通知交枱時間?我哋無耐地點餐食嘢,只感覺好似催命符咁催我地落單,餐廳環境靚,食物質素都ok, 最不滿是不能享受用餐,大人同小朋友好似催命咁食,幾個小朋友都食得好唔開心,上菜時間30分鐘,我哋得30分鐘時間食嘢,食得真係好唔開心,唔明白點解用餐時間咁短,又無寫明同事前講明用餐時間,不會推薦給朋友來這裡食,真係一次不愉快餐飲😣
2024-05-26
Celebration
Birthday
上月兩次到訪於灣仔藝術中心的𝑱𝑨𝑱𝑨是一間粉紅色為主的新穎素食餐廳🩷內裡以乾花及羽毛點綴,充滿少女心首次去是閨蜜跟我預祝生日吃下午茶覺得食物質素、環境及服務也都很好而且不說的話真是吃不出來是素食呢很喜歡這些新派而且健康的素食餐點決定再次回訪吃午餐😍坐到打卡位✧▸ 「𝐓𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐭𝐬藝術滋味」下午茶精緻的擺盤下更有著乾冰煙霧效果充滿儀式感,為𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐭增添仙氣✧咸點有迷你蕃茄羅勒水牛芝士薄餅炸一口意大利飯球及提生糙米壽司提生糙米壽司超有驚喜.ᐟ.ᐟ 好好吃就是為了它一定再回訪的喔(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)而甜點包括紅桑子朱古力牛角包、蘋果乾紅莓忌廉芝士、紅桑子酥、玫瑰慕絲、蘑菇蛋白餅及英式鬆餅看上去細細件但又幾飽肚喔٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و整體性價比不錯,特別適合女生🩷▸ 午市套餐包括精選西式餐湯、小食拼盤主食有蝴蝶粉配牛肝菌忌廉汁野菌黑松露薄餅及提拉米蘇~另外加$𝟏𝟎配提生糙米壽司🤍是兩款新穎又健康的全素壽司必定要加配喔😍 超級推薦的.ᐟ

上月兩次到訪於灣仔藝術中心的𝑱𝑨𝑱𝑨
是一間粉紅色為主的新穎素食餐廳🩷
內裡以乾花及羽毛點綴,充滿少女心
首次去是閨蜜跟我預祝生日吃下午茶
覺得食物質素、環境及服務也都很好
而且不說的話真是吃不出來是素食呢
很喜歡這些新派而且健康的素食餐點
決定再次回訪吃午餐😍坐到打卡位✧

▸ 「𝐓𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐟 𝐀𝐫𝐭𝐬藝術滋味」下午茶
精緻的擺盤下更有著乾冰煙霧效果
充滿儀式感,為𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐭增添仙氣✧
咸點有迷你蕃茄羅勒水牛芝士薄餅
炸一口意大利飯球及提生糙米壽司
提生糙米壽司超有驚喜.ᐟ.ᐟ 好好吃
就是為了它一定再回訪的喔(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
而甜點包括紅桑子朱古力牛角包、
蘋果乾紅莓忌廉芝士、紅桑子酥、
玫瑰慕絲、蘑菇蛋白餅及英式鬆餅
看上去細細件但又幾飽肚喔٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
整體性價比不錯,特別適合女生🩷

▸ 午市套餐
包括精選西式餐湯、小食拼盤
主食有蝴蝶粉配牛肝菌忌廉汁
野菌黑松露薄餅及提拉米蘇~
另外加$𝟏𝟎配提生糙米壽司🤍
是兩款新穎又健康的全素壽司