2023-10-07 167 views
今日同朋友開party,肚餓又想叫啲野食見到世一咁勁就想試一試佢。 我地5個成人,叫左個六人餐。估唔到係世一難食🤮意粉冇餸又冇味,加多少少鹽有冇咁難啊成個意粉得幾粒三文魚碎,重要真係冇味!青醬意粉,唔講以為冇落青醬,咩色都冇🤕個例湯又水又冇味金菇連蒜頭味都冇,得牛油味炸雞炸到焦曬,又黑又苦,望落成舊街寶爛肉咁。得pizza叫正常少少,但都唔好食。叫左個六人餐,食左一啖已經唔想食唉😮‍💨 賣垃圾重學人叫「世一」🤮為咗大家健康著想,真係唔建議食。
今日同朋友開party,肚餓又想叫啲野食
見到世一咁勁就想試一試佢。
我地5個成人,叫左個六人餐。
估唔到係世一難食🤮

意粉冇餸又冇味,加多少少鹽有冇咁難啊
成個意粉得幾粒三文魚碎,重要真係冇味!
青醬意粉,唔講以為冇落青醬,咩色都冇🤕
個例湯又水又冇味
金菇連蒜頭味都冇,得牛油味
炸雞炸到焦曬,又黑又苦,望落成舊街寶爛肉咁。

得pizza叫正常少少,但都唔好食。

叫左個六人餐,食左一啖已經唔想食

唉😮‍💨 賣垃圾重學人叫「世一」🤮

為咗大家健康著想,真係唔建議食。
2023-10-07
2023-10-04 79 views
用外賣平台嗌外賣22點10分左右已經成功落單,你地係平台自己都寫店舖關門23點。等到22點58分你先話店舖關門取消訂單,咁其實一開始你不如連22點個轉都唔好做啦,等左差唔多一個鐘你先取消訂單。莫名其妙
2023-07-20 140 views
食開pizzahut有d悶見有新野,試下啦!200幾蚊叫外賣返黎諗住食得下先講pizza,太簿,料又少!最慘係個底仲有好多麵粉係度!咬入口餅底仲要係硬身....仲話係多肉pizza....全部都係火腿肉...救命完全係食唔入口既pizza!薯條,淋哂都算,黑椒好貴嗎?求其比幾粒就算?雞球,9唔搭8既食物,淋身都算,雞肉係偏凍,醬都冇...點擺入口?肉醬意粉....意粉仲要係硬身...醬汁又少....200幾蚊食呢d野....我寧願捐去慈善機構算!最後所有食物都拎去廚餘回收算....只想同大家講...唔想大家後悔!同pizzahut差天共地!搞錯如果真係可以一粒星都冇,我1粒星都唔會比
食開pizzahut有d悶
見有新野,試下啦!

200幾蚊叫外賣返黎諗住食得下

先講pizza,太簿,料又少!
最慘係個底仲有好多麵粉係度!
咬入口餅底仲要係硬身....
仲話係多肉pizza....全部都係火腿肉...救命

完全係食唔入口既pizza!

薯條,淋哂都算,黑椒好貴嗎?求其比幾粒就算?

肉醬意粉....意粉仲要係硬身...醬汁又少....

200幾蚊食呢d野....我寧願捐去慈善機構算!
最後所有食物都拎去廚餘回收算....

只想同大家講...唔想大家後悔!
同pizzahut差天共地!搞錯

如果真係可以一粒星都冇,我1粒星都唔會比

2023-06-04 183 views
初頭有少少擔心,因為睇咗幾個食評都話呢間店食物麻麻,但係今日試完又覺得幾好食喎,而且兩個職員都好好禮貌。叫咗一個麥底意式風情批 同 夏威夷批,個麥底批雖然比較健康,但係比較韌,所以我都係鍾意普通白麵粉做批底。因為係即叫即做,所以落咗order要等一段時間,不過要食新鮮出爐嘅食物就係要等下

夏威夷批
麥底意式風情批
2023-06-04
TakeAway
夏威夷批
2023-03-21 191 views
幾貼心 叫咗個Pizza staff就問我想要厚定薄 幾好可以自己揀 Pizza叫咗厚 唔錯真係食落去啖啖肉 個Pepperoni辣辣地 幾過癮 重點係個牛肉飯 醬汁味好濃 個肥牛絕對好過吉野家 夠肥 好香 值得推薦
值得推薦
啖啖肉pizza  醬燒肥牛飯
TakeAway
啖啖肉pizza  醬燒肥牛飯
2023-03-08 116 views
諗住試下新嘢,點知仲晒伏。一拎起碗野咁輕既,以為係薯蓉,點知係得兩啖既湯,一半都無。再黎就係個pizza係未焗熟透,中間仲有少少透明其他野食都已經不予置評,唔會再有下次!!!
諗住試下新嘢,點知仲晒伏。
一拎起碗野咁輕既,以為係薯蓉,點知係得兩啖既湯,一半都無。

再黎就係個pizza係未焗熟透,中間仲有少少透明

其他野食都已經不予置評,唔會再有下次!!!
2023-03-08
2022-12-18 253 views
唔講咁多睇相 前牌去呢間鋪食咗個 cheese pizza 有驚喜 冇諗過細舖頭都唔差 雖然等得有啲耐 可能咁啱繁忙時段 試咗佢哋個滋味六重奏pizza 芝士夠多 拉唒絲咁 芝士味都濃同個蕃茄醬幾夾 餅底夠脆 . 一個人砌咗成個10吋 🥰嗰日就淨係食咗個Pizza 其他嘢冇試 不過Pizza有下次得閒過嚟食☺️ 雖然等得耐但係佢哋啲服務態度唔錯 雖然繁忙時間都會叫啲客坐低等攞過嚟俾我 不過就真係等得 有啲耐等咗25分鐘雖然有得坐低 但係下次應該會打電話order 定 !
唔講咁多睇相
2022-11-06 213 views
第一次叫呢間新餐廳外賣,估唔到令人咁失望。一黎到成個pizza餅底大部分燶,本身諗住由佢,所以無一開始影到相。但真係愈食愈嬲愈唔開心,所以食到尾聲先記得影相同決定打呢篇食評。個餅底勁黑,苦到我忍唔住吐出黎,左挑右挑黑哂既部分,有部分深啡色,我先食落肚,但食落去都係勁大陣燶味啲薯條都好咸,個底勁多鹽,同埋偏乾身,似放左好耐時間。其他食物就普通水平,無乜特別。希望餐廳可以改善下食物既質素,至少唔好整燶哂啲野仲送比人食不過我已經唔敢再食…
,所以食到尾聲先記得影相同決定打呢篇食評。

啲薯條都好咸,個底勁多鹽,同埋偏乾身,似放左好耐時間。

不過我已經唔敢再食…