5 day(s) ago 0 views
同朋友經過見到就入嚟食,有驚喜!好有韓國風味,大部份員工都係韓國人,非常地道點菜之後仲有專人幫你燒,非常professional !掛住食就得🤣牛肉,配菜,豆腐湯,牛肉拌飯都好味😃幫我哋燒肉好出色㗎啦坐得非常舒服😄可以再encore😀😀😀朋友第一次食對配菜讚不絕口體驗不錯下次可以再嚟試吓其他菜式😗發現呢度冇乜客人同埋都幾闊落,所以都幾開心裝修都係韓國風格,好似去咗韓國街頭咁😆推薦一下!
同朋友經過見到就入嚟食,有驚喜!
好有韓國風味,大部份員工都係韓國人,非常地道
點菜之後仲有專人幫你燒,非常professional !
掛住食就得🤣
牛肉,配菜,豆腐湯,牛肉拌飯都好味😃
幫我哋燒肉好出色㗎啦
坐得非常舒服😄可以再encore😀😀😀
朋友第一次食對配菜讚不絕口
體驗不錯
下次可以再嚟試吓其他菜式😗
發現呢度冇乜客人同埋都幾闊落,所以都幾開心
裝修都係韓國風格,好似去咗韓國街頭咁😆
推薦一下!
5 day(s) ago 0 views
全程由oppa幫忙燒肉。服務態度可以五花肉比牛排骨好食但可選的肉類不多豬皮十分不推薦。不像在韓國食的煙韌(入口即化)水冷麵還完度極高加芥辣醬10分惹味雞蛋糕的鬆化同埋味道都10分OK但是肉類就真係普通🙈
全程由oppa幫忙燒肉。服務態度可以
五花肉比牛排骨好食但可選的肉類不多
豬皮十分不推薦。不像在韓國食的煙韌(入口即化)
水冷麵還完度極高加芥辣醬10分惹味
雞蛋糕的鬆化同埋味道都10分OK
但是肉類就真係普通🙈
五花肉
6 day(s) ago
五花肉
呢間有讀者留言講荃灣分店質素比較穩定啊~凳有收納衣服 手袋位置 唔怕食到全身燒肉味店員眼見係韓國男仔為主 只係識少少中文🤣|烤牛排骨+牛五花肉(800g $750)|豬頸肉 (150g $180)|芝士泡菜炒飯 ($68)|洛神花柚子梳打 ($30)|青提子味燒酒 ($70)3-4人share肉一定夠飽 人均大約$250左右呢間最好係坐等食 睇Oppa即時燒肉🥰牛排骨肉質最容易入口 軟腍牛味重😁五花肉就稍嫌脂肪部位較多 配生菜食解膩豬頸肉都幾香脆 最特别係個炒飯🥹飯粒綿密 芝士泡菜拉絲惹味 仲有圖案打卡🤣
呢間有讀者留言講荃灣分店質素比較穩定啊~
凳有收納衣服 手袋位置 唔怕食到全身燒肉味
店員眼見係韓國男仔為主 只係識少少中文🤣

|烤牛排骨+牛五花肉(800g $750)
|豬頸肉 (150g $180)
|芝士泡菜炒飯 ($68)
|洛神花柚子梳打 ($30)
|青提子味燒酒 ($70)

3-4人share肉一定夠飽 人均大約$250左右
呢間最好係坐等食 睇Oppa即時燒肉🥰
牛排骨肉質最容易入口 軟腍牛味重😁
五花肉就稍嫌脂肪部位較多 配生菜食解膩
豬頸肉都幾香脆 最特别係個炒飯🥹
飯粒綿密 芝士泡菜拉絲惹味 仲有圖案打卡🤣
2024-12-30
$300 (Dinner)
2025-01-24 4 views
豆腐泡菜湯好正,豆腐香,料足,入面有新鮮蟹蝦,非常香甜,配白飯簡直一流,強烈建議!燒肉方面有專人燒,服務貼心,肉類品質都唔錯,建議點份豬五花試試,一定唔會令你失望!就算配菜都好好食弓,店裏提供免費泡菜等小食呢間既泡菜暫時係我食過最好食既泡菜

2025-01-20 0 views
這間韓國燒肉餐廳讓我留下了深刻的印象。首先,餐廳的環境非常舒適,設計典雅,燈光柔和,營造出一種放鬆的氛圍。進入餐廳後,熱情的店員立即迎接我們,讓人感受到賓至如歸的感覺。最令人驚喜的是,店員會主動幫忙燒肉,這樣我們無需自己動手,能夠專心享受美食。牛肉的品質極佳,每一片都鮮嫩多汁,肉質彈牙,搭配特製的醬料,風味更加升華。除了牛肉,餐廳的小菜也相當美味,各種泡菜和小菜的搭配,讓整體用餐體驗更加豐富。此外,餐廳的服務態度非常好,店員隨時關心我們的需求,讓我們感到非常周到和貼心。整體而言,這是一個非常適合與朋友聚餐的地方,讓人不禁想再次光臨。無論是食物還是服務,都讓我感到非常滿意,強烈推薦給喜愛燒肉的食客!

2025-01-20
$400 (Dinner)
地點近大馬路容易搵交通方便小食無限fill年糕好好食肉大份唔會太油店員大部分都係韓國人味道地道人少少地方寬敞會再黎食絕對係一個同親人好友chill傾計食飯聚會嘅好地方
地點近大馬路容易搵
人少少地方寬敞
會再黎食
絕對係一個同親人好友chill傾計食飯聚會嘅好地方
2025-01-18 0 views
住荃灣推介!所有前菜都可以任添,泡菜同芽菜凍食熱食都得,仲會會有人燒熱俾你食。另外,有韓國oppa負責燒,可以解放雙手,又唔洗自己睇火,所以好食😂。最推薦嘅係五花肉!牛肋排骨都好食!十分推薦,值得一試。
2025-01-17 0 views
牛排骨好有牛味唔硬,配米酒正,豬五花一定要食,加埋個蛋羹好滿足。全程有人燒,淨係坐係度等食真係好爽,加埋個炒飯就prefect。環境闊落,唔會好大油煙,幾個朋友食得舒服。
2025-01-11 210 views
今日行過見到間韓國名嘅餐廳見人少少就入去試吓啦誰不知好有驚喜喎正宗韓國餐,韓國人燒俾你食🤓水冷麵超正👍🏻食完燒肉啱啱好熱熱地食個水冷麵即刻降溫,燒豬皮好食😋唔係好多地方有,泡菜炒飯有驚喜🫢🫢,哥哥仲俾個心形我哋,海鮮蔥餅超厚超好食,下次會再嚟幫襯😝😝仲有好多嘢未試,下次嚟試醬油蟹
仲有好多嘢未試,下次嚟試醬油蟹
2025-01-10 180 views
好味味道正宗,环境也不错,今天是很好的尝试下次还会再来的,迪迦附近也不用预约 嗯,天气好的话还可以选择多请一些朋友一起参加,聚会,很好很好很好很好很好合照好好很好的
好味
2025-01-10
2025-01-05 196 views
今日一家大細嚟到田浦燒肉食燒肉,一行入去見到成間店都係韓國人主理,燒肉都係韓國人幫你燒。叫咗一個豬肉set同埋一個牛肉set,豬肉set好香豬味,味道同喺韓國食嘅一樣。重叫左海鮮煎餅,好足料。食完之後再嚟多個水冷麵,簡直係去咗韓國咁樣!會再訪

會再訪

2025-01-03 194 views
有驚喜既韓燒店有韓國店員幫你燒埋 坐定等食就可以差唔多食哂又會幫你燒下一款肉可以同朋友傾吓偈咁食 海鮮辛辣麵好好食海鮮足料 有蟹係入面個湯撈飯 或者撈爆炸蛋羹食 好夾叫左SB set 有牛有豬燒排骨 最好食 五花肉都好好食夾埋生菜配料食好味估唔到燒完既泡菜同芽菜咁好食餐廳氣氛環境佈置都係韓國一樣瞬間覺得自己搭咗飛機去韓國估唔到荃灣都可以搵到咁樣嘅燒烤仲以為一定要出旺角或者銅鑼灣如果住附近嘅真係可以嚟試吓星期五都唔需要book位環境闊落座位舒適
有驚喜既韓燒店

爆炸雞蛋羹
TakeAway
爆炸雞蛋羹
2024-12-31 196 views
New Year Eve Dinner! 31號晚同老公食燒肉,對上一次食已經係生BB之前🥰 一直好期待再過嚟食。呢間係我近年食過最好味嘅韓燒,店員服務快靚正,幫你燒好,唔使自己郁手,前菜有好多款,而且好味,燒肉肉質好掂,老公最鍾意食烤豬皮
豬肉set  泡菜餅
豬肉set  泡菜餅
盲中中貢入去同佢講7位,點知全部員工韓文溝通,到點菜食物到,嘩,同係韓國食似9成9,係唯一價錢偏高。個燒牛骨好香肉汁好豐富,其他食物都好有水準。啲配菜種類好多,有啲完全未試過。
個燒牛骨好香肉汁好豐富,其他食物都好有水準。
啲配菜種類好多,有啲完全未試過。

2024-12-30
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
2024-12-23 0 views
這餐飯讓我印象深刻!餐廳的氛圍熱鬧,服務生的態度友善。肉類新鮮,燒烤時散發出誘人的香氣,搭配新鮮的生菜,口感清爽。配菜多樣,特別是那碗熱騰騰的雞蛋羹,滑嫩可口,香氣四溢。每一口都讓人感受到家的溫暖,完美的味道令人回味無窮。整體而言,這是一頓讓人心滿意足的美食體驗,值得再次光顧!