2023-09-26 222 views
一家人食飯想食好少少唔煮太多餸,於是用網上飲食平台叫左有營有款JERGOR KITCHEN,佢哋嘅食物都係健康得嚟有豐富營養日式照燒鰻魚飯鰻魚汁幾香,入面都有好多蔬菜配料🥬🥕,而且用嘅係糙米飯🍚,大大份,好襟食香草牛油大蝦沙律🍤🥗配搭沙律嘅醋汁給Fresh,好多洋蔥好健康秘製乳酪醬雞卷🌯呢個包裝得好好,塊皮好軟熟,味道唔錯玫瑰花蜂蜜茶🌹好香好香,甜度岩岩好,我好鐘意百香果檸檬茉莉花茶呢個用膠樽裝住,打開直接飲,如果係樽口加返層封口膜,飲時會更安心☺️#JERGORKITCHEN #外賣 #外賣自取 #健康飲食 #均衡營養 #hkkol #hkrestaurant #hkfood #yummy #foodblogger #hkfoodblog #飲食推介 #crazy媽媽 #missmammy #missmammylove

日式照燒鰻魚飯

香草牛油大蝦沙律🍤🥗
配搭沙律嘅醋汁給Fresh,好多洋蔥好健康

秘製乳酪醬雞卷🌯
呢個包裝得好好,塊皮好軟熟,味道唔錯

玫瑰花蜂蜜茶🌹
好香好香,甜度岩岩好,我好鐘意

百香果檸檬茉莉花茶

TakeAway