2025-02-13 118 views
在YOHO MIX也有分店,經過當然要吃一波,吃過一次覺得味道可以的。融合了傳統和新派元素,所以食物選擇較多,在香港也吃到當地美食😆。從元朗西鐵站F出口無縫連接,位置挺容易找得到。這分店是外賣店,但可到商場樓上的花園,這裡有桌子可以用餐🙈。-好立克豆乳 HKD$27 | 即磨咖啡豆乳 HKD$37這裡有熱飲選擇的,在這個天氣來杯熱飲挺暖的,也是有500ml和700ml選擇的😛。熱辣辣的豆乳味道會香一點欵好。好立克跟豆乳味道挺配合的,攪拌均勻味道挺香。咖啡味道香濃,不會蘊蓋過豆乳香味😍。-蝶豆花茉莉豆乳凍 HKD$24這個是新推出甜品欵,天然色素顏色挺美📸。蝶豆花有豐富的蛋白質和維他命C,配著茉莉花多了份清香味。豆乳凍質感香滑,"動L"質感豆味香濃,是甜而不膩的味道。-椰乳仙草西米露 HKD$37 | 三色芋圓西米露 HKD$39把傳統的糖水改為豆乳/椰乳,吃起來健康又香🤩。椰乳仙草味道清香,仙草質感滑溜溜。三色芋圓口感軟糯,豆乳味道香濃。兩款甜品也有西米露,吃起來較有嚼感 。賣相雖然平凡,但味道可以的。-

好立克豆乳 HKD$27 | 即磨咖啡豆乳 HKD$37

蝶豆花茉莉豆乳凍 HKD$24

2025-02-11
Tea
品牌來自新加坡,主打每日石磨鮮製嘅豆乳飲品,100%香港製造,繼將軍澳、觀塘、九龍灣,終於開到去元朗~ 豆乳口味都幾多,除咗最基本嘅原味,仲有黑白芝麻、好立克、奶茶、咖啡、可可、抹茶、焙茶、抹茶紅豆小丸子、日式紅豆、芋泥、紅棗桂圓、木瓜雪耳雪梨、桂圓桃膠、雪燕、火龍果、士多啤梨、燒仙草茉莉花…… 小心選擇困難😂另外有豆乳沙冰,奶蓋、豆腐花、甜品等,鹹食有好多唔同配搭嘅三文治外賣包裝穩妥企理👍🏻買咗兩杯飲品、一份豆腐花、一份三文治同屋企人分享💚💫三色芋圓豆腐花一筒份量十足!底部係豆腐花,好滑又濃豆味芋圓咬落微甜,陣味天然唔假,食落去非常煙靭,水準超出預期😍跟一包獨立包裝糖水自行調節,唔會因為甜度遮咗芋圓味、唔會分薄咗豆腐花豆香味😌屋企人想飲熱飲,店員介紹有三款口味選擇:即磨咖啡、好立克、9°微甜濃豆乳,啱晒秋冬天飲~💫好立克豆乳微微嘅好立克麥芽香味入口舒服🌾豆乳入口微甜,質地稠密,並唔係一般嘅稀溜溜,無豆腥味,感覺較真材實料!💫抹茶紅豆小丸子豆乳🫘抹茶味夠濃,唔澀口感有啲似奶昔,綿密有飽肚感,𥚃面紅豆煮得夠腍又夠甜,加小丸子有咬口💫牛油果碎蛋吐司貴為健康減肥super food🥑牛油果是

外賣包裝穩妥企理👍🏻

買咗兩杯飲品、一份豆腐花、一份三文治同屋企人分享💚

💫三色芋圓豆腐花
一筒份量十足!底部係豆腐花,好滑又濃豆味

三色芋圓豆腐花

💫好立克豆乳
微微嘅好立克麥芽香味入口舒服🌾
好立克豆乳

💫抹茶紅豆小丸子豆乳🫘
抹茶味夠濃,唔澀
抹茶紅豆小丸子豆乳

💫牛油果碎蛋吐司
貴為健康減肥super food🥑牛油果是個好東西,高纖維營養豐富又健康;口感柔滑,配碎蛋好清新💚
牛油果碎蛋吐司

三色芋圓豆腐花
好立克豆乳
牛油果碎蛋吐司
响YOHO 食完晚餐行過見到有個小朋友食緊件彩虹小食,大膽問佢媽咪响邊度買 😝 原來係Jollibean,以為佢主打豆制甜品飲品,呢個彩虹toast 好似hidden menu 咁,剛食完飯唸住去食糖水,都即刻叫個吐司嚟試吓先。師父整得好靚,新鮮整起,暖笠笠唔會太熱,最好即刻食,勁拉絲,芝士味濃郁唔會太咸,彩虹冇甩色,唔會食到成個嘴變晒色 👍🏻👍🏻仲要食完第一層 拉第二輪都仲超級拉絲,真係滿足晒味覺同視覺嘅享受 😋😎

2025-01-29
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
彩虹芝士吐司
一直好鍾意豆乳產品,最近留意到好多商場都有呢間新加坡過江龍Jollibean(石磨樂豆)進駐,連屋企附近嘅YOHOMALL 都開咗分店,就搵日試下!Jollibean 30年來都堅持每晚浸豆、每朝煮豆,每日石磨鮮製。店面好小,只做外賣,但食物及飲品款式都好多元化,食物唔單止有甜品及豆乳布丁,仲有唔同口味嘅吐司供應,鹹甜皆備!飲品方面,除咗有生豆乳,仲有豆乳茶、豆乳沙冰、豆乳奶蓋等等,好立克豆乳、即磨咖啡豆乳、微甜濃豆乳都係熱飲,好啱秋冬飲呢!黑白芝麻豆腐花$28豆腐花質感比平時食開嘅挺身,但口感都好滑,唔會嚡口。不愧為豆乳專門店,豆腐花豆味非常香濃,加埋芝麻糊,更添芝麻香!另外配埋糖漿,我冇落都覺得夠味啦!三色芋圓西米露$39好足料,芋圓同西米露份量超級慷慨,款式唔只3色,見到大概有5款呢!芋圓口感Q彈,豆乳豆香濃郩,推薦!奶蓋芋泥小丸子$39 小丸子口感軟糯,份量好足,配搭綿密嘅芋泥、輕盈豆香嘅奶蓋,味道有層次。田園雞扒吐司$41 Size比想像中小,不過雞扒調味唔錯,吐司都算香脆。Jollibean 間中會有期間限定款,例如:討論度甚高嘅川貝枇杷膏豆腐花,好得意!

黑白芝麻豆腐花$28

三色芋圓西米露$39

奶蓋芋泥小丸子$39

田園雞扒吐司$41
Size比想像中小,不過雞扒調味唔錯,吐司都算香脆。

云云餐廳的Yoho mix中, 屹立的一家外賣店🫰🏻👍🏻元朗Yoho mix食肆雲集,其中有一家外賣店吸引到我。石磨樂豆-Jollibean。是賣豆乳飲品, 吐司和甜品的。考慮到普遍患有乳糖耐症的亞洲人,將豆製品作為牛奶的替代,是一個營養又美味選擇。餐牌:食物款式多樣,相當養生。揀嘢食時,見不少女士爽快落單及取餐,看來是回頭客,店鋪相當有人氣。🔸田園慢煮雞扒吐司Chicken Tomato and Lettuce揀左雞肉,熱量相對比較低。蕃茄生菜好新鮮爽口,中間個醬汁甜甜地幾好味。好欣賞佢個雞扒,厚身,咬外有肉汁juicy, 睇返張單先知道是慢煮雞扒。吐司有鹹有甜,隨心情挑選。它有一個七角彩虹芝士,相當吸引,我下次會買埋佢。🔸三色芋圓布甸豆乳布甸,好奇心驅使買來食。獲家中的豬先生大讚非常好味。布甸甜度剛剛好,不用擔心太甜。彩色芋圓,有芋頭(淺紫) 紫薯(深紫) 地瓜(橙黃) 綠茶(綠色) 軟糯有咬口,微微甜。🔸樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳冬天乾燥,飲起來覺得好滋潤好養生。口味偏甜,是木瓜的甜味,同豆乳融合,更順喉,味道更上一層樓。500ml 大大瓶,飲得好爽。飲上一瓶都感覺飽飽,很滿足。🔸樽装
云云餐廳的Yoho mix中, 屹立的一家外賣店🫰🏻👍🏻

餐牌:食物款式多樣,相當養生。

🔸田園慢煮雞扒吐司
Chicken Tomato and Lettuce

🔸三色芋圓布甸

🔸樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳
冬天乾燥,飲起來覺得好滋潤好養生。

🔸樽装雪燕豆乳
雪燕,純天然植物膠質,本身並無味道,這款是可以飲出濃郁完美的豆奶味,勁好飲勁好飲。雪燕浸泡得好,沒有一丁點酸味。
雪燕功效:補水保濕、減脂潤腸、緊緻肌膚、增強人體免疫力, 知道雪燕的好,自然會揀呢款飲品。

將豆乳製品造出咁多花款,有創意我鍾意。
收藏入口袋名單 -Jollibean 🙂
TakeAway
$60 (Dinner)
2025-02-10 0 views
Yoho Mix 開咗冇耐嘅新加坡品牌,原來佢係新加坡已經30年,嚴選黄豆每日新鮮石磨鮮製嘅豆乳飲品店有時會推出季節限定款,今次食左爆餡芋泥吐司 $39 醫肚吐司外皮烤到黃金香脆,內裡軟綿綿,芋泥香甜味與肉鬆嘅鹹味互相結合,食落有層次感,芋泥口感細膩甜品: 三色芋圓西米露 $39芋圓有多種顏色,咬落係QQ彈牙,非常軟糯,份量都多西米煮得剛剛好,晶瑩剔透有嚼勁,唔太甜樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳500ml $36包裝方便,撕開就飲得屬滋補養顏系列,底層有好多木瓜粒粒,食到雪耳碎,味道同豆乳幾夾,味道比較甜抹茶紅豆小丸子豆乳 500ml $47有好多煙韌丸子係入面,仲有紅豆蓉,抹茶味夠濃,最好飲係呢杯

有時會推出季節限定款,今次食左爆餡芋泥吐司 $39 醫肚

甜品: 三色芋圓西米露 $39
芋圓有多種顏色,咬落係QQ彈牙,非常軟糯,份量都多
西米煮得剛剛好,晶瑩剔透有嚼勁,唔太甜

樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳500ml $36
包裝方便,撕開就飲得

抹茶紅豆小丸子豆乳 500ml $47
有好多煙韌丸子係入面,仲有紅豆蓉,抹茶味夠濃,最好飲係呢杯
2025-01-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)
  • 抹茶紅豆小丸子豆乳
終於輪到我食石磨樂豆啦!!🥰話說最近見屋企樓下開左 但成日都勁多人買🤩今次終於的起心肝排隊買黎試吓🫶🏻原來佢哋有勁多款產品 本身以為淨係得甜品呢!仲有熱飲 台式爆餡吐司等等 款式都唔少 而且店家仲會間唔中出季節限定款 遇到想食嘅記得快啲食啦😋店家主打健康輕食 加上原材料都用上嚴選A級加拿大黃豆 每日都即磨鮮製🤩今次我就叫咗芋泥肉鬆吐司 芋泥非常之綿密 肉鬆帶少少鹹 令到成個吐司食晒都唔會膩😍配埋秋冬必備嘅熱飲 好立克豆乳😚一啲都唔會好甜 係充滿好立克同豆乳香 飲落非常順滑👍🏻.最後當然唔少得三色芋圓西米露同埋奶蓋芋圓小丸子啦🙌🏻佢哋嘅芋圓好煙靭 算係近期食過唔錯嘅甜品😽呢間一定會有下次!
原來佢哋有勁多款產品 本身以為淨係得甜品呢!

2025-02-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Other
2025-02-06 10 views
黎到元朗新商場元點,就搵到呢間石磨樂豆Jollibean。品牌形象主打年輕化,是現代追求健康為目標。➰鹹蛋黃碎蛋吐司 $33新鮮出爐嘅吐司,今次揀咗鹹蛋黃碎蛋😋。吐司食落香脆,配上鹹香嘅鹹蛋黃,味道更佳。➰三色芋圓西米露 $39三色芋圓份量好多,食落好煙韌,愈食愈多🤣。芋圓配上西米露真係好夾,西米露仲有花奶作點綴。➰抹茶紅豆小丸子豆乳700ml $49呢杯凍嘅抹茶紅豆小丸子豆乳,入口好香濃嘅抹茶味,紅豆同小丸子份量十足,而且小丸子咬落去好軟糯。➰好立克豆乳700ml $29大大杯熱辣辣嘅好立克豆乳入口綿滑,而且好香濃嘅好立克味,甜度適中,岩曬冬天飲用。

➰鹹蛋黃碎蛋吐司 $33

➰三色芋圓西米露 $39

➰抹茶紅豆小丸子豆乳700ml $49

➰好立克豆乳700ml $29

豆漿係我去到任何地方都會想追住飲呢間嚟自新加坡嘅豆乳品牌 jollibean.hk想試好耐團年飯入到嚟元朗就可以順便拜會吓Dinner 前席都有人龍睇嚟飲品同食正餐喺大部份香港人心目中都冇衝突 LOL荳品有豆乳、豆乳沙冰、豆乳奶蓋同豆腐花另外仲有即製嘅吐司輕食新品 #蝶豆花茉莉豆乳凍蝶豆花其實冇乜味但顏色就異常咁突出藍藍哋甜度大概3分豆味都幾明顯豆花口感滑而紥實,我幾鍾意另外屋企人食嘅 #仙草西米露一樣欣賞佢唔太甜仙草同西米比例大概係 3:7西米超多而且粒粒飽滿有咬口豆乳奶甜度就稍高,近7分養生之選嘅 #木瓜雪耳雪梨豆乳另外仲有奶蓋款嘅 #芋泥小丸子豆乳幾好飲不過就要有心理準備會甜少少Overall 品牌打正健康豆乳嘅旗號個人認為都值得一試
豆漿係我去到任何地方都會想追住飲
呢間嚟自新加坡嘅豆乳品牌 jollibean.hk想試好耐
團年飯入到嚟元朗就可以順便拜會吓
Dinner 前席都有人龍
睇嚟飲品同食正餐喺大部份香港人心目中都冇衝突 LOL
荳品有豆乳、豆乳沙冰、豆乳奶蓋同豆腐花
另外仲有即製嘅吐司輕食
新品 #蝶豆花茉莉豆乳凍
蝶豆花其實冇乜味
但顏色就異常咁突出
藍藍哋甜度大概3分
豆味都幾明顯
豆花口感滑而紥實,我幾鍾意

另外屋企人食嘅 #仙草西米露

不過就要有心理準備會甜少少

Overall 品牌打正健康豆乳嘅旗號
個人認為都值得一試
2025-02-05 13 views
每次行經元點都好想試下呢間石磨樂豆~每日用石磨鮮製唔同既豆製品,豆製品又多選擇,不但有豆漿類,仲有豆腐花,好多唔同選擇~買返樽野飲,嘆返個甜品。健康食品,食得又健康又養身。今日黎到買外賣~下單之後,等左一陣就拎得了,又快又方便,店員仲同我講仲可以加入會員app,咁樣可以app內訂餐,提早訂定餐,再來自取,咁樣等都品洗等,超方便。今日點了一份爆餡芋泥肉鬆吐司,賣相超豐盛的,軟綿綿的芋泥,又香又幼滑。吐司仲有滿滿既肉鬆餡,肉鬆跟芋泥好夾,而且吐司外皮烘得脆脆的,中間餡料部份又多又足料,一口咬下,豐富爆餡,正呀。開初我都擔心吐司會唔夠飽,但由於超多餡,其實食完一件吐司都好飽肚呀,抵食。吐司仲有好多唔同款式,款款都超吸引,下次再試下其他款。間中仲會推出一些期間限定口味!樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳,豆乳充滿濃濃既豆味,豆香幼滑,十分滋味。入面仲有超多雪耳,飲起來相當滋潤,又帶有少少口感。清新的木瓜香甜,相當出色。又解渴又滋潤又美顏~正呀甜品方便~點了一碗三色芋圓西米露,這杯糖水超夠份量~一打開蓋,看到滿滿的芋圓,芋圓有多種顏色,吃起來Q彈煙韌的,非常美味同有口感。除外,仲有超多西米露,西米露混和豆乳一

三色芋圓西米露

甜品方便~點了一碗三色芋圓西米露,這杯糖水超夠份量~一打開蓋,看到滿滿的芋圓,芋圓有多種顏色,吃起來Q彈煙韌的,非常美味同有口感。除外,仲有超多西米露,西米露混和豆乳一齊來食,又香又滑又濃豆味,超滋味呀,好吸引。仲要這個糖水份量勁多,食極都仲有超多芋圓!正呀
2025-01-26
$50 (Other)
2025-01-30 131 views
身為一個豆漿愛好者點可以錯過呢個新加坡過江龍既Jollibean!! 創辦人係新加坡旅行個陣發現呢個30既老字號所以帶佢黎香港, 用A級加拿大黃豆每日石磨鮮製😋今日黎到佢元朗Yoho Mix分店試一試🤭1/ 咖喱雞肉吐司🥪 $35吐司烤得外脆內軟, 咖喱雞味道濃郁又香, 咖喱味同一般食到既唔一樣, 有種說不出既香料味但就好唔錯!2/ 三色芋圓西米露🍯 $39超多超多芋圓同西米露, 完全冇慳料, 芋圓Q彈入味, 香濃既豆乳加上咁多既西米露超強口感, 呢個價錢非常抵食!👍🏾3/ 即磨咖啡豆乳🫘 $39即磨咖啡加係豆乳上原來可以咁夾! 因為本身豆乳夠哂香滑, 所以完美既配合, 仲有700ml咁多! 必叫!😆4/ 抹茶紅豆小丸子豆乳🍵 $48綠茶味道香濃但又唔會好甜, 飲到底部同樣超多配料, 紅豆同丸子滿滿👍🏾

1/ 咖喱雞肉吐司🥪 $35

2/ 三色芋圓西米露🍯 $39

3/ 即磨咖啡豆乳🫘 $39

4/ 抹茶紅豆小丸子豆乳🍵 $48
TakeAway
來自新加坡30年老字號-石磨樂豆 Jollibean🫘原材料用上嚴選A級加拿大黃豆,高營養及抗氧化👍🏻每日石磨鮮製🩶本地自設5000呎廠房,購入台灣全自動化磨豆機🌟必推招牌9°微甜濃豆乳,豐馥濃厚🥰主打豆乳、沙冰、甜品、吐司🍞喺多個地方設有分店🫶🏻蝶豆花茉莉豆乳凍石磨樂豆間中會推出季節或者期間限定款,好似鹹蛋黃碎蛋吐司、川貝枇杷膏豆腐花等,最近就有蝶豆花茉莉豆乳凍🩵蝶豆花係含有豐富蛋白質嘅豆科植物,有好多好嘅作用👍🏻豆乳凍散發陣陣茉莉花清香🥰三色芋圓西米露三色芋圓色彩繽紛😍芋圓煙煙韌韌,夠晒彈牙😛晶瑩剔透嘅西米露,清爽可口,配上香甜椰汁🥥抹茶紅豆小丸子豆乳Jollibean有3款熱飲供應: 好立克豆乳 、即磨咖啡豆乳、9 °微甜濃豆乳,啱晒呢排咁凍嘅天氣飲♨️ 我試咗抹茶紅豆小丸子豆乳🍵濃郁嘅抹茶味,加上香甜紅豆🫘仲有粒粒煙韌小丸子🍡口感豐富😚樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳絕對係平民燕窩😍味道清甜,每一啖都相當足料,入面有大量木瓜、雪耳同雪梨😗樽裝非常方便👍🏻木瓜含維他命 A、胡蘿蔔素、抗氧化嘅維他命C,加上雪耳嘅優質蛋白質🥚有助身體製造骨膠原,保持皮膚彈性🤩

蝶豆花茉莉豆乳凍

抹茶紅豆小丸子豆乳

2025-01-28 113 views
呢日行街經過yohomix 見到Jollibean開左新分店!鍾意飲廢水但又想健康,呢間就岩哂!原材料用上嚴選A級加拿大黃豆,每日石磨鮮製,仲開創健康輕食先河,改變市面上輕食多數都係煎炸油膩嘅垃圾食物👍🏻.見到套餐太吸引🤩點左田園慢煮雞扒吐司🍞雞扒好厚身juicy,啖啖肉,健康飽肚好味😋.天氣咁凍仲有熱飲! 好立克豆乳甜絲絲港式情懷,即磨咖啡豆乳香濃咖啡味加上黃豆香,口感細滑,出色👍🏻飲完暖笠笠🥰.再點最愛椰乳仙草西米露,好大碗呀!足料清甜,夜晚做甜品就岩哂!.店員好友善,買外賣仲有保溫袋相當貼心👍🏻價錢合理,經過快啲買來試吓🛍️

2025-01-25 193 views
今日去咗商場shopping行到有D肚仔餓、人流四處都好多🤔又要等位、望見這間只有外賣就過去望吓、就係《Jollibean》聽到朋友講過30年老字號品牌😯堅持每晚浸豆、每朝煮豆、購入台灣全自動化磨豆機夠哂衛生、等顧客食得開心又有健康輕食先河、同時仲設有會員app可享獨家優惠、仲推出季節限定餐目、又係新加坡傳統地道小食,係元朗《YohoMix》、新年期間仲冇休!鹹蛋黃碎蛋吐司$33呢一款係店舖期間限定款式🤔、整件碎蛋吐司望見都幾好、外皮微燶邊鬆軟外皮包裹兩款不同蛋、食到入口咸香帶點軟綿滑蛋、雙重蛋香口感味道都唔錯!三色芋圓西米露$39呢一款甜品西米露超多芋圓3種不同味道、配埋西米露椰汁味道都幾好🤔、芋圓食到入口口感相當之煙韌糯彈牙、加埋清香甜味椰汁軟滑西米好好味😋!奶蓋芋泥小丸子$39呢一杯飲品賣相以透明特色膠樽盛載🤔、仲可以望見整杯飲杯好吸引、上面滿滿奶蓋下面豐富芋泥及小丸子、入口奶味濃厚帶點滑香😋、加埋芋泥軟滑綿小丸子煙糯多重口感😚、整杯嚟講都好正!抹茶紅豆小丸子$49呢一杯抹茶配紅豆同小丸子、飲到入口口感豐富🤔、啖啖濃香抹茶味😚、又有小丸子煙糯口感紅豆腍甜綿密、整杯有得飲又有得食真

鹹蛋黃碎蛋吐司$33

呢一款係店舖期間限定款式🤔、
整件碎蛋吐司望見都幾好、外皮
微燶邊鬆軟外皮包裹兩款不同蛋、
食到入口咸香帶點軟綿滑蛋、
雙重蛋香口感味道都唔錯!

三色芋圓西米露$39

奶蓋芋泥小丸子$39

抹茶紅豆小丸子$49
呢一杯抹茶配紅豆同小丸子、飲到
入口口感豐富🤔、啖啖濃香抹茶味😚、又有小丸子煙糯口感紅豆腍甜綿密、整杯有得飲又有得食真的好豐富!

2025-01-22
Lunch
石磨樂豆 Jollibean 喺元朗YOHO Mix😋位置方便😍😍行過都會聞到濃濃豆香👍首先,咖喱雞肉吐司真係好正!價錢合理,份量又足夠💛💛咖喱味道濃郁,雞肉嫩滑,配埋香脆嘅吐司,真係一流😋。呢款吐司仲有少少辣味,食完真係好滿足🌶️黑白芝麻豆腐花😍😍呢款甜品真係好特別。豆腐花滑溜溜🖤⚪️黑白芝麻嘅香味好濃郁,食落口感豐富,甜度啱啱好😊😊唔會太甜,真係好適合做飯後甜品🍮奶蓋芋泥小丸子💜💜呢杯飲品真係好有驚喜。奶蓋香濃,芋泥味道濃郁🥰🥰小丸子彈牙,飲落真係好滿足🥤。呢款飲品真係好適合夏天飲,清涼解渴木瓜雪耳雪梨豆乳🍐🍐呢款飲品真係好健康🧡🧡木瓜同雪耳嘅配搭真係好特別,雪梨豆乳味道清新,飲落真係好舒服🍹又夠滋潤佢哋保留咗新加坡傳統小食,揉合香港地道特色風味,推出季節限定餐目😋😋真係好有心思; 間中推出季節限定款,好似鹹蛋黃碎蛋吐司、蝶豆花茉莉豆乳凍同埋川貝枇杷膏豆腐花🤤🤤真係好有創意🌸佢哋仲有3款熱飲供應,好立克豆乳、即磨咖啡豆乳同埋9°微甜濃豆乳,真係好啱秋冬飲,暖笠笠🥛品牌都好年輕化,貼近而家追求健康嘅潮流,仲設有會員app,可以享受獨家優惠同預訂自取功能📱下次有機會一定會再去食其他款式嘅美

首先,咖喱雞肉吐司真係好正!價錢合理,份量又足夠💛💛

黑白芝麻豆腐花😍😍呢款甜品真係好特別。豆腐花滑溜溜🖤⚪️

佢哋保留咗新加坡傳統小食,揉合香港地道特色風味,

下次有機會一定會再去食其他款式嘅美食😋
Tea