2023-02-18
邪惡至炸雞🍗,健康至蔬菜飯卷都一應俱全。🌗C.04 辣椒蛋黄醬炸雞(有骨)Chilli Mayo Fried Chicken (Bone-in) $185一拎到炸雞就急不及待趕返屋企,香氣實在太誘人😍!炸雞份量十足,全隻炸雞足以餵飽兩個人,如果叫其他野食嘅話一定要搵多個朋友一齊食。辣椒蛋黃醬比想像中黎得溫和,可以話佢辣亦可以話佢唔辣,因為辣椒🌶️並非混合於醬汁間,而係實實在在嘅辣椒片,散落於炸雞之上~炸雞內部肉質細緻,鮮嫩多汁,外皮唔會太厚,薄薄一層蛋黃醬覆蓋於每一件雞之上,感覺清爽唔會太濃味,就算食多幾件之後覺得厭倦都可以搾幾滴檸檬汁refresh 一下。🌗H.03 芝士波 3件 Cheese Ball 3pcs $25芝士波唔係脆卜卜果一款,而係軟糯嘅丸子,外層沾滿芝士粉,內裡似係顆粒感較重嘅奶黃餡,之前好似無試過呢一款食物😮,嚐鮮嘅朋友記得試下~🌗R.01 蔬菜紫菜飯巻 Vegetable K-roll $42未打開已經聞到超香麻油味!薄薄嘅米飯中包住多款蔬菜雲集其中,包括大量蘿蔔、蛋絲、青瓜等,超級健康呀!飯卷由機器製作而成,乾淨企理又有效率。🌗F.05 原味雞蛋卷 Origin
🌗C.04 辣椒蛋黄醬 炸雞(有骨)Chilli Mayo Fried Chicken (Bone-in) $185
🌗F.05 原味雞蛋卷 Original Egg Roll $65
雞蛋卷層層分明,唯稍欠濕潤,好在面頭有大量醬汁彌補缺陷,醬王必點。