2023-02-16
好味 #午餐 分享 ~ 韓國菜放假同老公去咗葵芳新都會廣場行下,經過這間韓國外賣店,店舖的玻璃外牆看到員工正製作韓國壽司,即吸引咗我,再看看有咩食,有多款味道炸雞,壽司和便當,非常吸引😋個炸雞外賣盒設計好型啊,同埋個外賣袋成個金色,又搶眼又高檔😁我哋買了BBQ 甜辣炸雞(無骨)~韓風之味甜辣炸雞185熱辣辣炸雞即做的,已經急不及待走咗去附近公園開餐,炸雞好多件,冇數到幾多件,不過好似食極都仲有咁😁, 無骨淡淡雞肉,甜甜辣辣外脆肉滑,好嘢味好正😋~烤牛肉拌飯 68材料豐富,荷包蛋、菠菜、紅蘿蔔、洋蔥、牛肉、冬菇、翠玉瓜及芽菜,配埋韓式辣椒醬,全部撈埋一齊食,好正😋~牛肉紫菜飯卷 50多種蔬菜,又係新鮮製造,呢個牛肉最搶手,本來巳經無曬, 好彩喺我落order嗰陣啱啱見佢又有返,梗係即刻要咗😁303/2人K Chef Story葵芳新都會廣場 一樓164
我哋買了BBQ 甜辣炸雞(無骨)
~韓風之味甜辣炸雞185
~烤牛肉拌飯 68