2024-08-02 33 views
每次去幫襯佢地 佢地好熱情好客情👍魚蛋燒賣都好好食,食得出佢地喺用心經營,試過有一次唔記得帶銀包卑錢買單,喺緊叫我拎住去食先,仲同我講唔好遲到經過先卑番錢啦🫣日日都幫襯佢地早餐午餐🫢希望佢地保持食物質素,加油👏。
TakeAway
2024-07-11 101 views
因為返工係附近落車,間唔中會黎買早餐。呢間小店野食唔錯,幫襯過燒賣腸粉,但有位女士倒豉油、醬料真係好鬼重手,次次叫佢少醬、少豉油,都係一殼一殼咁倒落去,咁樣會好咸!有一兩次頂唔順要走豉油先食到,希望店主睇到會改善下。同埋有時買$27野,佢會叫你買夠齊頭$30(比多兩粒燒賣你咁),頭一次趕時間就會話好,之後發現一樣會咁問我前前後後啲人,咁就有啲問題了。佢個位置確實好方便,地鐵站出口附近賣燒賣既店唔多,所以先繼續幫襯。
因為返工係附近落車,間唔中會黎買早餐。