2016-04-29 1016 views
其實已經係上個月幫襯,而家先得閒打返食評同班朋友去開觀塘就試下呢間LINE公仔CAFÉ叫左朱古力同紫薯味既飲品,有熊大圖案係上面紫薯果杯唔會太甜,濃濃紫薯味比較特別反而朱古力就唔算濃,普普通通之後試左呢個棉花糖多士真係有驚喜佢有小小似BBQ燒棉花糖既口感外脆內軟, 要趁熱食!另外呢個係朋友點既,味道一般係類似餅乾之類既野紫菜包飯好食,但份量太小,要$3x一個人食成碟都唔會飽,就略嫌有d貴不過真係好大好空曠,仲有可愛line公仔食幾耐都無人會理你, 成班朋友黎傾下計一流!
其實已經係上個月幫襯,而家先得閒打返食評
同班朋友去開觀塘就試下呢間LINE公仔CAFÉ

叫左朱古力同紫薯味既飲品,有熊大圖案係上面
紫薯果杯唔會太甜,濃濃紫薯味
比較特別
反而朱古力就唔算濃,普普通通
之後試左呢個棉花糖多士真係有驚喜
佢有小小似BBQ燒棉花糖既口感

外脆內軟, 要趁熱食!

另外呢個係朋友點既,味道一般
係類似餅乾之類既野
紫菜包飯好食,但份量太小,要$3x
一個人食成碟都唔會飽,就略嫌有d貴
不過真係好大好空曠,仲有可愛line公仔
食幾耐都無人會理你, 成班朋友黎傾下計一流!
2016-03-19
$80 (Tea)
2016-04-24 891 views
呢到自己搵位和落order收我錢個個係Oppa叫完就等人拎過黎學生證有8折架 唔洗加一呢到裝修幾靚有好多熊啤啤和line fds旁邊有d櫃位賣韓國產品個卷味道唔辣所以要配旁邊的泡菜食一舊舊切到薄一薄要左芒果紅莓個包熱既個醬凍既個醬酸酸地好似乳酪咁個包太實太硬成個感覺好唔夾我最期待的棉花糖多士棉花糖燒得岩岩好但多士太硬好難先切得開有好多好多芝士可以不斷拉絲個包烘過脆脆地夠哂外脆內軟
呢到自己搵位和落order

可以不斷拉絲
個包烘過脆脆地
夠哂外脆內軟
2016-04-23
$53 (Lunch)
  • 芝味四重奏墨汁意大利包
2016-04-21 1136 views
聽聞有間cafe有line friends 嘅公仔,仲係27樓,行左陣APM就行過去,係正馬會對面個幢大廈。 其實我地為左紫薯Latte而黎 紫薯嘅香味徐徐飄出,朱古力拉花好用心,喺棉密嘅奶泡上有點點紫薯粉外觀已經加分!呷一口,濃濃熱鮮奶同紫薯嘅美味一拍即合,亦唔似額外加好多甜味,一杯唔多夠喉呢Kim Bap (Original) 原來砌到好靚嘅韓式壽司有韓國辣辣泡菜伴碟,一箸紅卜卜泡菜加一口壽司,顏色,美味俱全. 蟹柳,黃瓜,炒蛋,小小青瓜&切絲紅蘿蔔俾薄薄嘅飯同韓國紫菜包住,好味!4重芝士墨魚汁toast 等左一陣,期待已久嘅黑mun mun toast出場了!未放入口已見到拉絲嘅cheese, 4種cheese熔喺墨魚汁嘅toast,1路食d芝士1路衝出黎, 好唔想有食哂嘅一天 好得意的

其實我地為左紫薯Latte而黎
紫薯latte

Kim Bap (Original)
Original  Kim  Bap

好得意的
2016-04-14
$80 (Lunch)
紫薯latte
  • 紫薯Latte
2016-04-20 5031 views
它木口木臉, 太似我了……正因它沒有任何表情那麼搞笑, 不自不覺得喜歡了, 最近還添了不少它的物品, 有保暖壺、大湯碗、毛巾等, 單單物品也不夠滿足, 還要走進它出沒的地方。之前 LINE 於希慎廣場開了Pop Up Store, 當然經常去逛逛, 但也畢竟是消費地方, 想找一個有它陪伴的地方飲下食下, 有嗎? 雖然咖啡室並不是LINE主題餐廳, 但四處也可見到熊大的出沒, 還有一個跟我體積差不多的巨熊大公仔, 真係好想托它回家日對夜對。這是一間韓式咖啡室 x 化妝品店 , 店內分兩區, 一入門便是用餐區, 最入端便是購買韓國化妝品, 一向不化妝的我, 對此區並沒有興趣, 只在用餐區四處觀察。約有九張圓枱連一張長長的波浪型沙發座, 亦有三四張方形枱, 座位不算多, 但空間很大, 令人坐得舒適寫意。牆上鑲了一些韓式食品模型作裝飾, 有兩個出售韓國零食和高麗蔘產品的木架, 另一邊有一個放滿貓山王雪條雪糕的冰櫃, 但最吸引我仍是窗台上多款可愛的公仔, 找一找, 找到四隻熊大, 馬上取了最巨大的一隻陪我倆一起用餐。安坐後, 友人立刻送上韓國手信, 有咩呢? 竟然有熊大的飲品和面膜, 快快讓巨熊
安坐後, 友人立刻送上韓國手信, 有咩呢? 竟然有熊大的飲品和面膜, 快快讓巨熊大跟它們合照, 哈! 玩了一大輪, 是時間醫肚, 馬上看看餐牌, 按飲品和食品分類, 全部印有相片, 挺精美吸引。

熱紫薯拿鐵
先點飲品, 飲品有咖啡類、奶類、特飲、乳酪、沙冰、有機茶和冰茶, 選擇眾多。延續紫薯大熱,來一杯淡紫粉的熱紫薯拿鐵 Sweet Potato Latte ($32)拉花圖案雖並不清晰挻身, 只是隱約見到心形和羽毛圖案,但其味道卻不錯。入口微暖,口感幼滑,啖啖滿載紫薯的香甜,甜而不膩。喝至底還有少許紫薯蓉,原來以紫薯粉 紫薯蓉 沖調而成,難怪味道突出,滿意!

凍雙重朱古力
友人話要飲多忌廉的凍飲品,呢杯凍雙重朱古力 Ice Double Chocolate ($36)真係岩晒佢,極之邪惡,但又不能抗拒,一層厚厚忌廉,還要淋上許多甜美的朱古力醬,真係魔鬼,連我也忍不住試試。
忌廉 極之幼滑,加埋濃稠的朱古力醬,香甜美味。啜數口,冰涼透心,double chocolate果然不同,朱古力味 非常濃郁,帶點甘苦,意外地並不算太甜,剛剛好,又試友人也只是覺得飲到最底才感到較甜。又試試把忌廉拌勻,口感更滑更豐厚,香甜美味, 相當吸引。

食品的款式則不及飲品多, 主要是麵包類、紫菜飯、沙律、雞翼和麵類。本想食泡菜吞拿魚紫菜飯, 因兩種食材都是我喜歡, 可惜……友人偏偏兩者都不喜歡, 只好揀最傳統口味的韓式紫菜飯 Original
Gimbap ($32)
韓式紫菜飯
一卷切成十一件, 配些辣大根泡菜。件件紫菜飯厚度相若, 捲得紮實而不鬆散。數數看, 捲了什麼食材呢? 有火腿、蟹柳、蛋、甘荀、醃蘿蔔、青瓜 等, 再灑些甘香芝麻, 用料和味道一般, 但喜歡它飯少饀多。
辣大根泡菜
別看輕辣大根泡菜, 爽脆無渣, 香辣惹味, 而且令人越吃越火辣, 但又卻越吃越過癮, 還把紫菜飯蘸上辣汁, 添加美味。

芝味韓式炒牛肉墨汁意大利包
即點即製的芝味韓式炒牛肉墨汁意大利包 Cheese Bulgogi Panini ($43), 熱辣辣, 香噴噴, 看着周邊爆出烤至金黃的芝士溶, 極度邪惡, 但誘惑得很……
把一件取起, 牽着芝士絲, 再揭開看看, 又是滿滿的芝士, 芝味滿分, 簡單是魔鬼, 但往往不能抗拒。
烏卒卒的墨汁意大利包 烤至外表印上少許焦燶的橫紋, 外脆內軟, 啖啖香脆可口, 中間夾着滿滿的饀料, 用料十足, 吃得滿足。內有大量牛肉絲, 夾雜些筋位, 嫩口中帶些煙韌; 伴上清爽的洋蔥絲, 加埋鹹香柔軟的芝士 和惹味的芥末籽醬, 烹調入味, 配搭美味, 令人吃得津津有味, 有幾邪惡也不顧, 的確忍不住口, 正!

忌廉芝士圈
一向都挺喜歡貝果的口感, 但的確並非到處所吃到的都合我心水, 不知店子的忌廉芝士圈 Cream Cheese Bagel ($33)也如何?
忌廉芝士往往是貝果的好朋友, 單單是原味當然不能吸引我, 幸好有十款口味任君選擇, 覺得當中的芒果紅莓和墨西哥辣椒都得特別, 但……又是友人不喜歡的, 看來我倆口味一點也不夾。
貝果 已預先分為兩份, 方便進食。外內均烤烘至壓上焦黃的橫紋, 樣子不錯, 但可惜…邊位稍脆口, 包身卻過於硬實, 口感馬馬。
毫不吝嗇配備一大盒芝士忌廉, 讓客人按喜好塗上合適份量, 讚! 所揀的蜂蜜合桃芝士忌廉 挺美味, 香甜而不膩, 混入大量香脆的合桃粒, 滿有果仁香, 塗在貝果上, 味道不錯。

今晚就看着友人的韓國之旅相片、 吃着韓式食品、聽着韓國勁歌、對着韓國大受歡迎的LINE公仔, 簡直擋不了這股 "韓"風的侵襲。「因為愛, 所以來」, 本應是因為熊大, 現在也是「因為愛, 所以來」, 因還愛上了這裏的韓式墨汁意大利包, 看來下次要再來找這隻巨大的熊大陪伴我一起品嚐其餘款式的韓式墨汁意大利包。

2016-04-12
$88 (Dinner)
熱紫薯拿鐵
凍雙重朱古力
芝味韓式炒牛肉墨汁意大利包
2016-04-16 816 views
在商業大廈内,cafe開放式地與商店連在一起。店內重有好多line的公仔棉花糖多士喜歡棉花糖的一定好喜歡,整個甜品也很甜。厚厚既棉花糖跟多士黏在一起,好rich!棉花糖經溶過後,很像芝士一樣,可拉得很長, 所以切的時候須要多一點時間。 vanilla latte咖啡正常,味道上沒有太特別。特別在於他用line的角色作裝飾
在商業大廈内,cafe開放式地與商店連在一起。

店內重有好多line的公仔
棉花糖多士

喜歡棉花糖的一定好喜歡,

整個甜品也很甜。

厚厚既棉花糖跟多士黏在一起,好rich!

棉花糖經溶過後,很像芝士一樣,可拉得很長,

所以切的時候須要多一點時間。

vanilla latte

咖啡正常,味道上沒有太特別。

特別在於他用line的角色作裝飾
Type of Meal
Tea
  • 棉花糖多士
聽聞kc cafe有隻大bear bear, 路經附近就上去看看, 當然也被當時cafe的烘焙味吸引, 要食的意慾又來了~ ~正值下午茶時段, 整個cafe都坐無虛席, 尤其是靠窗邊弧形的石椅, 一來有可愛的line family 公仔, 亦有很多裝飾物拍照.終於等到窗邊位, 與友人立即點幾款來醫肚~芝士控必點!! 四重芝士烘意大利包, 半溶芝士奪包而出, 好澎湃, 就是喜歡這個狀態!! 意大利包烘得夠脆, 配上軟滑濃香的芝士, 當中又夾著煙肉, 非常香口惹味.雖說是mojito , 但是並沒有酒精成份, 原本屬意青檸mojito, 可惜剛缺貨, 唯有來杯檸檬mojito, 酸度適中, 而薄荷也夠味, 清新是也!雞翼, 好像是港人下午茶至愛小食之一, 雞翼有點小, 不過焗得剛剛好, 內汁依然多.在這裏消費不算太高, 而且坐得舒適, 就是上菜的速度有點慢啊....
終於等到窗邊位, 與友人立即點幾款來醫肚~

四色芝士烘意大利包
秘製韓式雞翼
mojito
2016-04-03
$75 (Tea)
四色芝士烘意大利包
  • mojito
2016-04-08 917 views
上完烹飪班已經是黃昏時候了, 趁還有一點日光, 走到KC Cafe 醫肚!很久沒有過來了, 原來已有自家餐牌, 又多了幾款小食飲品。黃昏前座位好緊張, 每個客人都坐很久, 看電腦的、拍拖的、甚麼也有, 好不容易等到窗邊座位啊!點杯Lemon Mojito 加忌廉芝士圈,無酒精的Mojito, 味道一樣清新, 薄荷葉不多不少, 加上檸鮮, 醒神解渴!忌廉芝士圈有多款味道選擇, 對芒果紅莓卻情有獨鍾, 質感creamy到不得了, 雖然酸酸甜甜的很開胃,但一人獨吃會飽到不行, 要與朋友share 食啊~再來, 是火腿煙肉紫菜飯,這個幾乎每次都會點, 紫菜飯的材料與飯合比例, 再者,伴碟有既辣又爽脆的蘿蔔, 美味。

很久沒有過來了, 原來已有自家餐牌, 又多了幾款小食飲品。

2016-04-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$72 (Tea)
2016-04-01 970 views
呢間係正觀塘工業區入面 係冇諗到會好大咁靚 佢一半係賣韓國野食 化妝品 護膚品 另一半就係cafe形式地方係大 不過唔多台 但係好多公仔 好正 可以係咁影相係咁玩鋪頭cafe係韓仔主理 先去買飛 再比個會嚮既牌比你 之後會有人拎比你 唔好意思 太毒啦我😂😂 綠茶latte 綠茶味都好香 不過佢既奶太多 有小小搶左綠茶味 同埋太甜 呢個正啦 望落去 中間粒蛋係流心既 手多多係想吉爆佢當漿咁點 其他位置既芝士都好香濃 都係一塊塊既芝士佢鋪晒係面 可惜 麵包太簿 佢係整到好脆 不過太薄變左乾身 唔太鬆軟 同埋個麵包本身係咩都冇擦 得芝士係面 令到食落更加乾 如果佢落小小牛油可能口感會更好 其實呢個一般係屋企都整到 只係係呢到食個境 咁就要求唔好太高🙈

唔好意思 太毒啦我😂😂

2016-02-14 1822 views
同朋友眾舊,想塭間坐得耐又舒服既地方。於是上網見到呢間近近地幾就臉,一於上去望下!見到menu上既野食價錢幾平,樣樣不過四十,嗌幾多都不覺貴。全自助式甘買野食我就食左個綿花糖多士同乳酪沙冰 一個字,漏到嘔,食兩啖已經表示夠哂數,一人之力根本無可能食得哂係我蠢,綿花糖多士無可能唔漏,不過賣相唔錯,諗住影下相厄like都ok既。反而杯yogurt drink幾好飲,仲有brown個可愛樣,喜歡line公仔既人一定要去!環境幾好,有好多line公仔可供影相,我同朋友係度stay左好耐係咁影相,係開心既!有部大電視係咁loop住kpop mv,我首首都唔識附近仲有野賣,有衫,化妝品,護膚品,零食,全部都係韓貨,我本人就麻麻地喇,中意韓貨既人可以行下既。
同朋友眾舊,想塭間坐得耐又舒服既地方。

於是上網見到呢間近近地幾就臉,一於上去望下!

全自助式甘買野食

我就食左個綿花糖多士同乳酪沙冰

,喜歡line公仔既人一定要去!

有部大電視係咁loop住kpop mv,我首首都唔識

2016-01-06
$50 (Tea)
  • 棉花糖多士
個人係line的超級fans,收到風話有大大既公仔攬住一起食,所以專程去到影相。紫菜飯,比想像中份量多,幾抵食,d飯唔錯,點下泡菜d汁仲好食,抵食又飽肚。棉花糖多士,個人認為太甜,中意食甜野同棉花糖既就會中意,多士好脆。煙肉蛋多士,多士邊好脆,蛋係生既,一起食好好食。忌廉朱古力,忌廉好味,但朱古力就冇乜味,不過呢杯都係食個可愛樣。環境唔錯,服務ok,公仔非常可愛

煙肉蛋多士,多士邊好脆,蛋係生既,一起食好好食。

環境唔錯,服務ok,公仔非常可愛
紫菜飯
煙肉蛋多士
忌廉朱古力
2015-10-15
$70 (Tea)
  • 紫菜飯
2015-12-02 3371 views
官塘有水晶鋪開倉,抵買到喊!!於是找個星期6放工, 飯都未食就去血拼, 掃完貨, 3點幾, 見少少餓(女人有得shopping 係唔會餓), 想搵輕食! 朋友就同我去左水晶店附近的KC CAFÉ點先? 你叫我SHOPPING定食野好? 原來個場一半賣野,一半食野.....場內好多LINE 公仔:呢個景都好靚我點左特濃朱古力飲得出是濃朱古力, 有少少甘, 唔太甜, 而且仲有畫花朋友點了綠茶牛奶拿鐵秘製韓式雞翼好熱, 堅係即整! 而且真係韓式既辣味, 面頭脆脆地, 雞肉都夠滑! 至於辣就唔係好覺, 個人覺得不用沾沙律醬已好好味韓式紫菜飯料也算多, 吃得出來是韓式的味道(日式係偏酸, 韓式係紫菜味較勁)但隻膠叉好難拮實伴碟的酸蘿蔔, 我差d飛左隻碟落街…hahahahahaha各位觀眾, 邪惡的大佬黎啦棉花糖多士9粒, 係9粒大size既棉花糖!!! 仲有少少吉士同朱古力醬係香脆既多士上面! 一砌落去,溶溶地既棉花糖好似pizza咁拉到絲!朱古力醬味不夠濃, 但overall都唔錯, 兩個人唔覺就ko了…..(之後覺得要跑幾多次步先可以減番呢)就此, 多謝收看(鞠躬)
場內好多LINE 公仔:
呢個景都好靚
我點左特濃朱古力
飲得出是濃朱古力, 有少少甘, 唔太甜, 而且仲有畫花
朋友點了綠茶牛奶拿鐵
秘製韓式雞翼
韓式紫菜飯
各位觀眾, 邪惡的大佬黎啦
棉花糖多士
就此, 多謝收看(鞠躬)
2015-11-28
2015-12-01 2875 views
轉天氣想多入手一點面膜保養一下,就趁好友放假約她一起去KC Korea Shopping,原來KC Korea 觀塘旗艦店內有一問KC Cafe,供應特色飲品及輕食,可以坐下來吃點東西再研究買那款韓國面膜好!我們都未吃午餐,所以各點了一份飲品及軟包作假日輕食。飲品我點了士多啤梨乳酪奶昔,盛裝的杯子很可愛,是line的熊大大呢!!!奶昔帶濃郁的士多啤梨味道,甜甜酸酸入口好幼滑又冰涼。雞肉芝士意大利軟包軟包外層烤得焦黃,趁熱吃非常的酥脆,而包裡面夾了厚厚一層的芝士,帶有濃濃奶香及鹹香,另外還有雞肉及黃椒等配料,多重滋味很豐富,整份吃完好有飽足感呢!朋友點了火腿芝士意大利軟包,最愛吃芝士的她也表示very good。就這樣渡過了一個聊得好開心又完全沒有壓力的下午。
我們都未吃午餐,所以各點了一份飲品及軟包作假日輕食。
雞肉芝士意大利軟包
就這樣渡過了一個聊得好開心又完全沒有壓力的下午。

2015-11-29
$80 (Lunch)
  • 雞肉芝士意大利軟包
  • 士多啤梨乳酪奶昔
2015-11-30 2560 views
愉快的下午@KC Cafe早幾日到觀塘找朋友交收,之後他就帶了我到他公司附近的KC Cafe 食下午茶KC Cafe在觀塘泓富廣場寫字樓上面,如果不是朋友帶都不知道有這個店,原來KC和化妝品店KC是同一公司,平時都會在出面的KC店買韓國化妝品,原來這個KC Cafe都是他們的業務~這裡都有各式各樣的韓國產品發售這裡食個下午茶才$40左右,對住海景景觀,而且還有多款道具可供拍照,快快樂樂過一個愉快下午實在超值人咁大只的熊大人,我係味好靚恐龍是我的好友~可愛風~先來一杯飲料~‵我們點了雜莓乳酪奶昔 $30 和士多啤梨乳酪奶昔$30 ,最吸睛當然是那個Line公仔圖案的紙圈啦,飲完還可以帶回去,我要的是士多啤梨乳酪奶昔,甜度適中,士多啤梨味夠濃,而且份量頗大,口感滑滑,用上了乳酪令味道酸酸地,令開胃有點肚餓,於是點上韓式紫菜飯 $28,平價之選,就是平時在韓國餐廳食的那種,味道有點HOMEMADE,用上了酸羅白,火腿和蛋卷做料,是一般韓國人的日常食物,醫肚最佳良物,我挺喜歡的棉花糖多士,吸睛至強,這個樣子一看就知是地獄之選啦~軟軟的面包加上軟軟又香甜的棉花糖一起烘脆,再加上朱古力醬,好肥呀!

愉快的下午@KC Cafe
人咁大只的熊大人,我係味好靚
恐龍是我的好友~
可愛風~
雜莓乳酪奶昔
先來一杯飲料~‵

棉花糖多士
棉花糖多士,吸睛至強,這個樣子一看就知是地獄之選啦~軟軟的面包加上軟軟又香甜的棉花糖一起烘脆,再加上朱古力醬,好肥呀!不過好食的東西往往如此,一邊嗌肥,一邊放入咀,女人就是如此矛盾的動物!
香草雞翼,味道有點辣,上面加了些蜜糖和香草一起焗,未食已經聞到陣陣香味,一食不得了,想一只再一只繼續食下去

雜莓乳酪奶昔
2015-11-25 2293 views
老公有節目,所以趁帶小小豬去踢足球之前,出去行下街街,順便食個下午茶,等我地兩母子SWEET SWEET一番。落左APM又見好多地方都好多人,最後醒起我地上次去過KC CAFE學整韓式親子紫菜飯班(按此重溫),所以最後就決定去食一轉啦~ 我地兩點幾嚟到,估唔到都已經好多人~好在我地等左一陣就搵到個靚位,可以同熊大一齊坐添,依隻百厭豬當然又拎住啲公仔不停玩啦~係小小豬發傻同公仔玩嘅時侯,我當然係睇下有咩食,估唔到款式都幾多哦~超想試之前雜誌介紹嘅西瓜波波冰,不過今日冇貨,所以冇得試添,唔緊要下次再嚟試過啦!哈哈哈...去左收銀處點單俾錢,之後就拎個震震機,乖乖係個位度等食啦~韓式紫菜飯~睇小小豬個為食樣就知好味,材料好足料呀~再嚟我地嘅特飲先,我就係薄荷朱古力,小小豬嘅係雜莓乳酪沙冰~我嗰杯就好重薄荷味但又冇蓋過啲朱古力味,幾好飲唔錯。小小豬話佢嗰好好飲哦~仲有芝士火腿法式軟包~即叫即整,微微暖咁食,都真係唔錯呀~哈哈哈...今次依個下午茶又真係幾好,好食之餘又夠足料,最好就係都唔算貴,加埋一百蚊都唔洗就可以食飽飽咁離開。小小豬已經講好左話下星期去踢足球前一定要再嚟TEA一TEA先呀!

我地兩點幾嚟到,估唔到都已經好多人~

韓式紫菜飯~
睇小小豬個為食樣就知好味,材料好足料呀~
仲有芝士火腿法式軟包~
即叫即整,微微暖咁食,都真係唔錯呀~

2015-11-07
2015-11-24 1759 views
因為一次shopping,我試過KC Cafe既熱的紫薯拿鐵,勁鍾意,佢有香濃既紫薯味,亦有少少紫薯蓉可食得到,所以質地比較杰一點,有點飽肚,我好推薦大家去飲!!韓式秘製雞翼,少少脆面,內裡既雞肉就好嫩滑,再加上少少韓式辣醬味,我好喜歡!不過食得好辣的人會覺得唔夠辣,唔係好食得辣的人就應該覺得這辣度是可以接受的程度。水牛芝士蜜糖意大利軟包驚喜,本以為包看似會好軟身,原來有焗一焗過,所以包是外脆內軟。蜜糖同芝士又好夾,芝士做到煙un 的口感,而且分量足,每啖都有芝士,再加上果仁片,多了一份脆皮口感,不過芝士、蜜糖、加軟包,真係會有d膩,所以2個人分會更好。
紫薯拿鐵

韓式秘製雞翼

水牛芝士蜜糖意大利軟包
$90 (Tea)
紫薯拿鐵
韓式秘製雞翼