2023-10-19
呢度打卡一流,睇相都知道,不過個朋友話要嚟呢度食咁就是但啦,都估到應該未必特別好食!食完之後果然係,但係個賣相係非常之好!啲碗碗碟碟都非常好,人手方面佢哋服務態度非常好,不過呢就好似有啲忙未必可以即時幫到你性價比低,整體除咗食物質素都好好!想食海南雞飯好似健康啲,而且佢又話推介喺Menu,隔離枱食又好似擺盤好靚,一上到覺得好靚,但係原來食落係沒有雞味,有少少食緊豆腐渣嘅感覺🙈🙈唔難食,但係絕對唔係好食🙈🙈🙈刺身方面,朋友叫我下次唔好嗌,不過我相信我唔會有下次哈哈因為真係性價比不符!朋友食嗰個和牛飯就話好好味,不過三百幾真係唔值…. 呢個真係食gimmick… $108食雞蛋仔加啲朱古力蛋糕同棉花糖⋯⋯女士應該鍾意食掛 不過好貴加咗個$88要個帶子海膽醬卷,個帶子超正😍😍😍😍其實我見朋友嗰個帶子都好大嚿勁靚仔好新鮮!呢個叫做對得住價錢嘅🤪睇吓個帶子幾大嚿幾靚!不過個朋友話啲魚生唔好食唔新鮮,我見到佢揼咗一嚿魚肉邊位🥺呢度服務態度真係好好,之後性價比同食物質素有待改善
因為真係性價比不符!
朋友食嗰個和牛飯就話好好味,不過三百幾真係唔值 …. 呢個真係食gimmick… $108食雞蛋仔加啲朱古力蛋糕同棉花糖⋯⋯女士應該鍾意食掛 不過好貴
呢度服務態度真係好好,之後性價比同食物質素有待改善