2024-11-04
充滿時尚感同少女感的親民餐廳。來到之後感覺好舒服👌🏻 侍應做事積極同有禮貌,值得一試再試。如果係斑斕控的話,應該會同我一樣咁喜歡呢一度嘅 Pandan Coffee,唔係講笑,真係一試難忘,成套架撐好好玩。我嗌咗凍咖啡連啲冰都係用咖啡制的,好有心思。 對於我嚟講,一杯好飲嘅咖啡就已經值得吸引我再成日返嚟。一句概括 :性價比超高。尤其是D港式同東南亞風味的主食,份量非常之generous,超級satisfying!海鮮喇沙超濃郁,超大碗。日本菜就比較精緻同埋都新鮮。串燒都好好食。吉列炸蠔好Juicy!有好多嘢想食,但係幾個人今次真係試唔到咁多,唯有下次再返嚟食啦。西式意粉,pizza,各樣嘢乜都有。唔多唔少,因為龔嘉欣都想特別嚟試吓佢嘅甜品。甜品帶些日式感。我暫時最鍾意食佢嘅 Coffee Roll 同埋 Original Basque Cheesecake。 順便喺度買多咗幾個Coffee Roll 帶返屋企第二日配咖啡食。喺度逗留咗一個晏晝都不停見到有客人入嚟食嘢。
喺度逗留咗一個晏晝都不停見到有客人入嚟食嘢。