Restaurant: KITCHEN
Offer: Cathay members can earn up to HKD4 = 2 miles with the Asia Miles by Cathay app. T&C apply.
Terms & Details:
  • Cathay members must present a membership QR code in the Asia Miles by Cathay app to earn Asia Miles.
2021-09-01 3201 views
Kitchen @ W Hotel午餐自助餐 我哋今次一行四個海鮮殺手,走左去九龍站上蓋嘅W Hotel 入邊間 Kitchen食午餐自助餐😆🤣🤣,好開心,佢應該係香港少有午餐時間仍然有大量海鮮食嘅酒店自助餐😆😆👍🏻。一開始頭兩 round走吾甩梗係海鮮啦,除卻一般刺身外,嘩嘩嘩佢d龍蝦鉗、長腳蟹、翡翠螺、青口、大隻蝦… 款款都充滿左海水鮮味😋😋 完全吾想停手食其他野😙😙👍🏻。自助餐尤其午餐時段的,一般只有一款湯,但佢哋有蟹肉粟米湯和南瓜忌廉湯兩款,材料豐富之餘還起沙的🤣👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻,小編嘆左足足兩大碗。喺熱食方面,小編覺得佢嘅焦糖蒜香蝦和豆腐粉絲蒸魚柳最好味,舊魚滑到一個點,超入味。最勁嘅係,佢各款芝士同煙燻火腿多到你食吾曬,你睇住佢哋但自己又要留肚食甜品嘅時候,簡直痛苦過單戀🤤🤤!甜品小編食左兩個round… 大家如果去嘆呢個自助餐的話,一定要食佢嘅又脆又香嘅焦糖布甸、酸到你震但又超想食多一個嘅熱情果忌廉杯,仲有超煙韌嘅芒果麻曙波波😋😋😋😋👍🏻👍🏻。
Kitchen @ W Hotel

午餐自助餐

2021-08-29 2086 views
一早黎到Kitchen食早餐,拎咗最後一個窗邊卡位。前一日3點checkin即掃QR code,已經每一個time slot都已經滿晒,再排隊問職員佢都唔知點處理(房package包早餐)。最後直接去餐廳問,原來幾個timeslot都仲有位,應該係系統有問題。如果大家用QR code book唔到,可以直接去餐廳問凍盤有沙律有cold cut。比較開心係有多款芝士,可以配餅乾食。日式食物有壽司、冷麵、日式蒸蛋。冷麵啲麵冇咬口,咬落去好mushy。日式蒸蛋好食,雖然佢放喺熱盤上面,但只係隻碗熱,蛋就唔太熱。可能係怕太熱啲蛋會變「鞋」,但係熱啲會好食啲。熱食中西式早餐都應有盡有。去counter可以請廚師煮蛋,我地要咗一份芝士蘑菇奄列,一份半熟太陽蛋。熱食之中蝦餃燒賣都好好食。佢仲有一個counter係自選配菜嘅粉麵,有四款湯底可以揀。最多人揀黑蒜湯底。我就冇要粉麵,揀蕃茄湯底要咗一份全素菜。佢應該係我見過最多烘焙食品款式嘅酒店早餐。小朋友見到各種冬甩都好興奮。我地試咗牛角包同葡撻。雖然熱,但係兩款都冇酥皮又薄又脆嘅口感,反而吸咗好多水氣,口感黏糊,好似隔夜酥皮包咁。雪櫃有各式水果同乳酪,

雪櫃有各式水果同乳酪,仲有撈咗各種水果嘅奇亞籽。

我覺得自助早餐算多選擇。我早餐口味比較清淡,通常係食生果/乳酪。佢就鍾意比較多款豐富飽肚。我地兩個都食得好滿足。

望住海景食早餐特別chill,staycation早餐食出去旅行嘅感覺❣️

Breakfast
2021-08-16 3797 views
今次入住W hotel,房價包埋早餐,早餐種類非常之多,一定試唔哂咁多款,但一定會有你啱食的東西,坐在窗邊,夠開陽,至於食物質素,就一般的早餐吧!不會好好食,但又唔難食的早餐
2021-08-10 4609 views
去W Hong Kong staycation,當然要食埋酒店6/F的 "KITCHEN" buffet dinner啦!這裡中日韓印巴西菜式,食物種類包羅萬有,更以海鮮為主題,有我最愛蟹腳、龍蝦、凍蝦、麵包蟹、翡翠螺等等。蟹腳好鮮甜多汁,龍蝦厚肉又多膏,每樣都好新鮮👍🏻。另外還有美國生蠔,又鮮甜又肥美,完全冇腥味,好正呀😋! 好多人認為自助餐食物質素會差,但這裡的食物絕對有一定水準。最令我深刻是焦糖燉蛋,整得好滑好creamy,甜度適中,我地人家4口每人分別吃了3個😛,真的好好味。威靈頓牛柳movenpick雪糕兒童天地芝士焗龍蝦Parma ham另外還有焗蟹蓋、煎帶子、芝士配脆餅、刺身壽司、各式蛋糕等等,都是我喜愛的食物😍,我心目中又多一間高質buffet選擇了😏。

蟹腳好鮮甜多汁,龍蝦厚肉又多膏,每樣都好新鮮👍🏻。

另外還有美國生蠔,又鮮甜又肥美,完全冇腥味,好正呀😋!

好多人認為自助餐食物質素會差,但這裡的食物絕對有一定水準。

威靈頓牛柳

movenpick雪糕

兒童天地

芝士焗龍蝦

Parma ham

2021-08-06
Dinner
2021-08-06 4223 views
網上對W Hotel的自助餐評價不是很高,去前都覺得有啲不安,但因為我經klook 訂咗冇得取消,所以感覺有啲焗去。。但去到個感覺就唔同了,因為W Hotel對於我來講有啲難搵,所以其實都打咗三次電話俾reception叫佢教我點樣行,員工都10分耐心地教導。可能因為人太多嘅關係所以門口嘅waiter態度都不算太好,而且因為我比較遲,所以都冇乜點理佢我就衝左入去攞嘢食,食物種類不算太多,但食物非常非常非常的新鮮,但生蠔就比較遜色。因為我訂係假日嘅,所以只有兩小時進餐時間,我仲要遲咗半小時,所以其實都唔係好夠時間食。但食物方面真係好好食,^_^係我食過咁多間自助餐以來,最好食嘅一間酒店自助餐。

^_^係我食過咁多間自助餐以來,最好食嘅一間酒店自助餐
2021-08-03 4849 views
真係因為w hotel以為應有5星酒店的質素….連3星都俾多…..見食評好壞參半,都打算來試吓,真係伏左…仲話蟹主題,凍海鮮有麵包蟹,蟹蓋係多膏嘅,味道就正常,但拎左一轉已經冇哂蟹蓋,有蟹身。其他凍海鮮有龍蝦鉗,一般。螺,有沙…蝦同藍青口冇食。熱食有焗釀蟹蓋,細細隻但唔覺有乜蟹肉。蟹鉗芝士法包,隻蟹鉗細到呢。仲有蟹肉奄列,見到都唔想拎…其他熱食有牛柳ok,有個黑椒龍蝦鉗,極度懷疑係用放耐左既凍海鮮個邊啲龍蝦鉗再用重味炒返,啲肉勁硬…冷盤都唔吸引,鐘意食芝士所以拎左啲芝士配cracker,但啲餅係淋嘅😱啲中式野食真係唔想拎:燒鴨、豉油雞、雞包仔…刺身係算最ok, 有三文魚、吞拿魚、八爪魚、甜蝦、中華沙律、螺肉、迷你魚生丼。甜品一般,唔及酒店級數,最好食算係焦糖燉蛋、雜果芝士蛋糕最滑,同埋movenpick雪糕最好食囉😂有expresso, chocolate同vanilla味。最後個景係靚嘅如果你坐到窗口位,但枱同枱之間係窄嘅,感覺好多人同嘈。總之就係唔值呢個價…..勸大家睇多啲食評先🤦🏻‍♀️
見食評好壞參半,都打算來試吓,真係伏左…
凍海鮮

啲中式野食真係唔想拎:燒鴨、豉油雞、雞包仔…
魚生

2021-08-03
$360 (Lunch)
2021-07-30 3477 views
經酒店官網訂有折仲有任飲幾款果汁。食物款式唔多,都係啲大路食物。冷盤食物新鮮,唯一魚生類吞拿魚唔太新鮮。熟食最好食就係新鮮炒出嚟嘅避風塘炒蟹。牛扒有兩款,攞左美國個隻,無乜肉味。 甜品都係好普通,無特別出色嘅甜品。因為慶祝生日,所以送左個蛋白餅甜品,手字寫得幾靚,不過個蛋白餅又甜又硬😆。
經酒店官網訂有折仲有任飲幾款果汁。

2021-07-23 4463 views
今期蟹主題,鍾意食蟹加海鮮既我一定唔可以錯過啦用左官網優惠,晚餐紅白酒任飲,5:30-9:00pm任食,每位加一後745。食得海鮮,梗係配白酒啦(其實因為我本身唔係咁鍾意飲紅酒)白酒味道ok,微酸。朋友起碼飲左半支原諒我唔係一個品酒員無咩好既措詞去形容。海鮮值得一讚係大部分都好好味,特別係龍蝦同蟹腳肉唔柴唔霉,淡淡海水味。海螺都唔錯。刺身切好曬自己夾,可以一次過夾曬要食既量。唔洗等廚師「發板」每款得兩三舊,食完又要排隊拿三文魚好肥美,八爪魚好爽口彈牙。不過款式比較少,常見既貝類都無。有卷物但我無食。生蠔係壽司隔離,都係任夾。唔係top既水準,無即開即食既鮮,但味道Size比急凍鋪賣12蚊一隻既出色。熟食方面唔算好多,基本粉麵,點心(兩三款),牛肉,串燒都有。蟹熟食有多士版,奄列版,黑椒版,魔鬼蛋版,湯料理,我最鍾意個多士香脆好味。芝士有三款,車打,Blue chesse同一款白色皮芝士(唔記得咩名,淡味,易入口)。搭配食既有parma ham,salami同普通火腿。甜品方面,movenpick雪糕只有三個味道,雲呢拿,士多啤梨同朱古力,唔吸引。Cake種類都係唔多,榛子朱古力個款好味
今期蟹主題,鍾意食蟹加海鮮既我一定唔可以錯過啦

食得海鮮,梗係配白酒啦
原諒我唔係一個品酒員
無咩好既措詞去形容。

海鮮值得一讚係大部分都好好味,特別係龍蝦同蟹腳
肉唔柴唔霉,淡淡海水味。
海螺都唔錯。

有卷物但我無食。

香脆好味。

甜品方面,movenpick雪糕只有三個味道,雲呢拿,士多啤梨同朱古力,唔吸引。Cake種類都係唔多,榛子朱古力個款好味,唔太甜。其他一般/唔吸引所以無食。朋友好鍾意食焦糖烤布丁

有一款真係大伏。就係芒果麻糬!!!表面個D可能係糖粉/熟糯米粉,食落似生麵粉又無味。麻糬唔煙韌,芒果味似香精

W既buffet選擇真係唔多,但勝在品質較出色。比個忠告大家就係唔好食咁多澱粉質
我就係食太多多士,印度煎餅同一大舊牛肉,搞到食唔到第二round海鮮!!!!一大遺憾
有機會下次會再黎食

PS 當晚服務我地既員工親切有禮貌,佢叫Joey

芒果麻糬(伏)
  • 海鮮
2021-07-21 3255 views
五星級酒店,五星級自助餐價錢但質素可能比3星更低....可以講係沒有誠意嘅自助餐!選擇唔多都不說了...食物賣相唔吸引開頭有位小姐來介紹佢哋出名嘅食,例如葡撻、焦糖燉蛋、焗蟹蓋、蟹肉奄列等等蟹蓋細細個但味道都ok的.蟹肉奄列就完全無見過🤔至於甜品...都係小選擇, 唔吸引,咁唯有選佢介紹嗰兩樣,點知葡撻唔好食,酥皮唔鬆脆😬點解會話出名?焦糖燉蛋無咩特別,反而個焦糖面太厚食落硬咗d🤔!Movenpick 雪糕有三種口味!中式點心最不堪入目....糯米雞外觀沒有問題,但其他蒸餃個樣超唔想食...可能呢啲係比外國人食!?在相比之下,魚生壽司反而算幾好!但那細碗的魚生飯就唔好食😬沙律同蘑菇湯都ok.整體來講唔可以話好食晚餐唔抵食比呢個價錢下次會去第二間囉😣
五星級酒店,五星級自助餐價錢
但質素可能比3星更低....
可以講係沒有誠意嘅自助餐
選擇唔多都不說了...食物賣相唔吸引

開頭有位小姐來介紹佢哋出名嘅食,例如
葡撻、焦糖燉蛋、焗蟹蓋、蟹肉奄列等等

蟹蓋細細個但味道都ok的.
蟹肉奄列就完全無見過🤔

Movenpick 雪糕有三種口味!

在相比之下,魚生壽司反而算幾好!
但那細碗的魚生飯就唔好食😬
沙律同蘑菇湯都ok.

整體來講唔可以話好食
晚餐唔抵食
比呢個價錢下次會去第二間囉😣

🎈#cathlife_yum 𝗪 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹⛳️🌸美國極鮮甜生蠔🌸🌸餐廳裝潢富情調🌸🌸中日韓印巴西菜種類包羅萬有🌸════════════════════🔸美國生蠔🦪🌟味道好鮮甜,入口creamy,淡淡的金屬味,一點也不會腥😻🌟生蠔大大隻,肉質肥美🍂回甘味不夠重.🔸冷盤龍蝦🦞🌟龍蝦肉厚,肉質彈牙🌟龍蝦膏好多,食落好甜💬Buffet 頭一輪好多人排冷盤,所以最好食熱食先再排隊😂其他熱食都好有驚喜.🔸威靈頓牛柳🌟牛柳肉質偏榎🌟酥皮焗得香💬最好要求廚師切中間,這樣牛柳大約7成熟.🔸焦糖燉蛋☀️🔥🌟絕對必推!🌟奶味重,甜度適中,好creamy 👍🏻👍🏻👍🏻💬忍不住食了5個🙈💬有好多好多好食的推介,但只影到這些,因為實在忙著吃🤭—————————————————————⭕️加一服務費🉐訂枱服務.💞回頭指數:5/5💸人均消費:~HKD800
🎈#cathlife_yum 𝗪 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹⛳️
🌸美國極鮮甜生蠔🌸
🌸餐廳裝潢富情調🌸
🌸中日韓印巴西菜種類包羅萬有🌸
════════════════════
🔸美國生蠔🦪
🌟生蠔大大隻,肉質肥美
🍂回甘味不夠重
🔸冷盤龍蝦🦞
🌟龍蝦肉厚,肉質彈牙
🌟龍蝦膏好多,食落好甜
🔸威靈頓牛柳
🌟牛柳肉質偏榎
🌟酥皮焗得香
💬最好要求廚師切中間,這樣牛柳大約7成熟
🔸焦糖燉蛋☀️🔥
🌟絕對必推!
🌟奶味重,甜度適中,好creamy 👍🏻👍🏻👍🏻
💬忍不住食了5個🙈

💬有好多好多好食的推介,但只影到這些,因為實在忙著吃🤭
—————————————————————
⭕️加一服務費
🉐訂枱服務
💞回頭指數:5/5
💸人均消費:~HKD800
$800 (Dinner)
Father's Day
  • 生蠔
今次介紹嘅呢個自助餐坐擁無敵海景(記得預早訂窗口位😇),望住個靚景胃口都好啲💕雖然選擇唔算多,但勝在每款都做得幾好(貴精不貴多嘛🤪) 而且餐廳好貼心,book枱嗰陣講明係慶生會送生日甜品☺️小編今次去係平日嘅lunch buffet,盛惠每位$398😉聽聞上網比錢先會平啲,大家有興趣可以研究吓😙🦀凍海鮮呢個絕對係最回本嘅位‼️有麵包蟹、龍蝦鉗、翡翠螺、青口同熟蝦🤩全部都好新鮮,麵包蟹爆晒膏,龍蝦鉗肉質結實💪🏻配埋開胃嘅cocktail sauce不自覺就食咗兩碟🤣另外要讚吓refill速度幾快👏🏻🐟刺身 都係比較大路嘅三文魚、吞拿魚、八爪魚同甜蝦🥸三文魚超厚切好好食,小編不斷encore😂屋企人話甜蝦都唔錯,幾鮮甜😚🐂燒牛肉分別有巴西牛柳同美國prime beef,牛柳比較瘦同淋,有啲似煲湯肉😂相反prime beef就好食好多🥳油脂分布好平均,好有肉香,好juicy,而且五成熟啱啱好🤤🐖烤乳豬塊皮好薄好脆,整體唔會太肥,肥膏只係佔咗薄薄一層,其他都係嫩滑嘅肉😽食多幾舊都唔怕漏😈🍰甜品選擇幾多而且高質,推薦嘅有葡撻、焦糖燉蛋、開心果甜桃撻同朱古力榛子蛋糕🥰仲有無限嘅movenpick😍大家

🦀凍海鮮

🐟刺身

🐂燒牛肉

🐖烤乳豬

🍰甜品
選擇幾多而且高質,推薦嘅有葡撻、焦糖燉蛋、開心果甜桃撻同朱古力榛子蛋糕🥰仲有無限嘅movenpick😍大家仲可以玩吓部自動pancake機,撳個掣就可以望住佢由頭開始整,幾得意😜

小編今次冇食冷盤(因為要留肚食回本嘢😆)但都影咗俾大家睇,主要係cold cuts、芝士同沙律嗰啲🤭媽媽食咗parma ham就話麻麻地😛

熟食選擇比較普通,都係點心、燒味、咖喱、粉面檔… 印象深刻啲嘅有焗蟹蓋、避風塘炒蟹(幾鹹🥴)同mac & cheese☺️

*餐廳設加一服務費

🌟7.5/10
2021-06-25
$400 (Lunch)
Birthday
  • 海鮮
2021-07-08 3780 views
7月份的主題是『蟹』所以海鮮有麵包蟹,蟹羔滿瀉,偏白的羔反而更香滑。另外海鮮還有龍蝦蚶、藍青口、巨形翡翠螺、凍蝦。全部也很新鮮。這碟我把八成的熟食也放進去了。刺身選擇不多。普遍熟食味道正常。牛肉比預期中的好,我喜歡偏生一點,再帶點油脂。負責切牛肉的職員很好,跟他說我想要生一點⋯而他切給我的這一塊,正合我心水。👍🏻👍🏻👍🏻玫瑰鼓油雞,這個值得一試。(平時自助餐的燒味也比較差,這個卻不錯👍🏻)中湯只有魚肚粟米羹,有點失望⋯甜品我覺得焦糖燉蛋跟芝士餅挺好吃。雪糕原來要早點出去拿,不然會沒有想吃的味道。反正已經很飽,所以不吃雪糕也沒有所謂。風景挺好的。餐廳說我們不夠別人早落booking,所以沒能夠安排最近窗邊的位置。(我大約早兩星期落booking,若大家想坐窗邊位置,可能要更早落booking)7月平日午餐自助餐的海鮮如下:Ps: 可能這是最後一篇食評了。原來openrice是不會批刊食評⋯

7月份的主題是『蟹』
所以海鮮有麵包蟹,蟹羔滿瀉,
偏白的羔反而更香滑。
另外海鮮還有龍蝦蚶、藍青口、巨形翡翠螺、凍蝦。
全部也很新鮮。

這碟我把八成的熟食也放進去了。
刺身選擇不多。
普遍熟食味道正常。

牛肉比預期中的好,
我喜歡偏生一點,再帶點油脂。
負責切牛肉的職員很好,
跟他說我想要生一點⋯
而他切給我的這一塊,正合我心水。👍🏻👍🏻👍🏻

玫瑰鼓油雞,這個值得一試。
(平時自助餐的燒味也比較差,
這個卻不錯👍🏻)

中湯只有魚肚粟米羹,有點失望⋯

甜品我覺得焦糖燉蛋跟芝士餅挺好吃。
雪糕原來要早點出去拿,
不然會沒有想吃的味道。
反正已經很飽,所以不吃雪糕也沒有所謂。

風景挺好的。
餐廳說我們不夠別人早落booking,
所以沒能夠安排最近窗邊的位置。
(我大約早兩星期落booking,
若大家想坐窗邊位置,
可能要更早落booking)

7月平日午餐自助餐的海鮮如下:

Ps: 可能這是最後一篇食評了。
原來openrice是不會批刊食評⋯

2021-07-07
$404.8 (Lunch)
2021-07-05 1964 views
價錢需然略為高一點,但物有所值,食品款式繁多,冷盤有開邊龍蝦、龍蝦鉗、青口、大響縲,麵包蟹、海蝦、當然最主要是生蠔啦~需然只有一款,但尚算肥美新鮮,熟衶食有牛排肉、牛筋骨、牛肩肉、焗蟹盖、蒜蓉蟹、中式食品叉燒、珍珠雞、還有雪糕、甜品、水果等等。
2021-07-04
$750 (Dinner)
Birthday
Dining Offer
Coupon
2021-07-04 2145 views
估計是全港最難吃的自助餐,品種小,質素差,超貴!第一次晤吃飽,因為無什麼好吃!蟹?咸肉質似布渣,無鮮味,粉絲蒸白硯,,葡式乳豬皮是米黃色甜品有類少,大家真係不要去中伏
,葡式乳豬皮是米黃色
甜品有類少,大家真係不要去中伏
2021-07-03
Lunch
Dining Offer
Group-buy
2021-06-08 5709 views
·自助餐就如愛戀:「沒有早一步,也沒有晚一步,剛巧趕上了。」與曇花一現的魚子醬擦身而過,卻遇上以蟹為主題的夏日期間限定美餚。鴨肝的缺席或多或少令人有點失望,然而千迴百轉,相信你我期盼的食材總會再次歸來。·- 𝕊𝕦𝕟𝕕𝕒𝕪 𝔻𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 𝔹𝕦𝕗𝕗𝕖𝕥 𝕗𝕣𝕠𝕞 𝟝:𝟛𝟘𝕡𝕞 - 𝟡𝕡𝕞(𝔸𝕕𝕦𝕝𝕥 $𝟟𝟜𝟠)- 吃自助餐就像大孩子走進了遊樂場,難掩興奮的心情。餐廳食物區域與用餐區完全分開,環境舒適。先以海鮮及冷盤掀起序幕。「即開法國生蠔」🦪富海水咸鮮味、大部分肥瘦適中(仲有幾隻特別脹卜卜🥰)、口感爽滑兼備,且帶淡淡榛果香,蠔味不會過分爆發,是細膩和層次感分明的品種。重點係refill 快、近乎沒有蠔殼碎,比很多自助餐上供應的生蠔叫人滿意,只略嫌可以 chill 得更凍。「波士頓龍蝦」🦞是急凍貨色,未算甜美但肉質結實。愛海鮮的還可選擇🦀「日本雪場皇帝蟹腳」、「麵包蟹」、「海螺」及「青口」等,但話明蠔情夜,最終都係將 quota 留左比 6 打生蠔。😂沙律、風乾火腿、凍肉、芝士、剌身等應有盡有。不得不提「帶子刺身」有驚喜!😆雖是大粒一開二,但厚切鮮甜,連續食十幾粒都唔覺得膩,配酒一流。海鮮可

波士頓龍蝦
帶子刺身

海鮮可以成為我的主打,然而這裡的熱葷就有點遜色。「香煎墨汁帶子」表面金黃,鮮嫩可口。「馬鈴薯蟹肉球」炸得香脆,吃得出絲絲蟹肉,沾上蛋黃醬不難食完一粒又一粒。「烤羊架」調味得宜,生熟度適中,pair with 紅酒🍷羶香四溢,肉味更香濃。「印尼沙嗲串」正常發揮,另蘸上魚露辣椒汁更添風味。「自選粉麵區」有蔬菜、鹵水蛋等配料,而日本黑蒜豚骨湯味道香濃,🍜是吃畢大量凍海鮮後不錯的 comfort food。「威靈頓牛柳」酥皮不夠鬆香,蘑菇味亦不夠濃郁,牛柳過熟,可以不試。其他中式食物如燒味及點心等品質正常,但沒什麼特別。
馬鈴薯蟹肉球
印尼沙嗲串

威靈頓牛柳

甜品款式平凡,盒裝 Mövenpick 亦只有 3 種味道可選。

整體而言自助餐食物選擇唔多,但每個人總能選到精選的心頭好。而我的重點:炎炎夏日,欣賞著日落黃昏至夜幕低垂,配以無限量供應海鮮及冰凍白酒,大概沒什麼比這更好的事情。

- 𝔽𝕣𝕖𝕖 𝔽𝕝𝕠𝕨 𝕎𝕚𝕟𝕖 ℙ𝕒𝕔𝕜𝕒𝕘𝕖($𝟙𝟠𝟠)–
另加 $188 可享free flow 紅、白和手工啤酒。🍻House wine分別為澳洲酒莊Red Bridge 的 Chardonnay 及 Shiraz,談不上什麼美酒佳釀,卻為一頓完滿的晚餐添上靈魂。
Free Flow Wine Package

🍴 KITCHEN