2017-08-11 1043 views
爆谷吾一定戲院食 係屋企睇電視食仲爽皮夏威夷海鹽焦糖 $36 (110g)係銅鑼灣SOGO有得買 仲有好多味 有得試食嫁 試岩先買今次揀左焦糖海鹽味 味道吾錯啵 粒粒都有味焦糖味爆谷本身已經超正 甜甜蜜蜜 多左海鹽帶點中和口味 焦糖吾怕多 但有幾粒痴左勁多海鹽 好鬼咸放雪櫃拎出黎食完全另一種風味 口感依然香脆 甚至更脆夏天食一流一包110g份量都吾錯 口味眾多而且特別 抵過去戲院買黎食見到仲有抹茶味試過都吾錯呢下次係屋企睇戲前都要買包先
爆谷吾一定戲院食 係屋企睇電視食仲爽皮
夏威夷海鹽焦糖 $36 (110g)
夏威夷海鹽焦糖(110g)
係銅鑼灣SOGO有得買 仲有好多味 有得試食嫁 試岩先買
今次揀左焦糖海鹽味 味道吾錯啵 粒粒都有味

放雪櫃拎出黎食完全另一種風味 口感依然香脆 甚至更脆
夏天食一流

一包110g份量都吾錯 口味眾多而且特別 抵過去戲院買黎食
見到仲有抹茶味
試過都吾錯呢
下次係屋企睇戲前都要買包先
夏威夷海鹽焦糖(110g)
同sweetie食完晚飯,行吓sogo百貨公司~ sweetie既喪心病狂購物症又發作,佢行過kukuruza就猛話要買,話上次試食後淨係買左俾恩師,好後悔無買俾自己,日日都心思思掛住佢既爆谷~sweetie仲買多左2包俾我同寶寶,係薄荷可可味同酸忌廉洋蔥味,我就鍾意薄荷可可,食落香甜脆口同涼涼地,除左爆谷脆,仲有抽乾左既棉花糖襯住黎食,好特別! 尼個味係季節限定,夏天好啱食!酸忌廉洋蔥爆谷個口感就有少少林,咸咸地,似芝士味多啲~尼包有好多仲未爆開,係種子黎,食到寶寶成口渣
同sweetie食完晚飯,行吓sogo百貨公司~
sweetie既喪心病狂購物症又發作,
佢行過kukuruza就猛話要買,
話上次試食後淨係買左俾恩師,
好後悔無買俾自己,
日日都心思思掛住佢既爆谷~
sweetie仲買多左2包俾我同寶寶,
係薄荷可可味同酸忌廉洋蔥味,
我就鍾意薄荷可可,食落香甜脆口同涼涼地,
除左爆谷脆,仲有抽乾左既棉花糖襯住黎食,
好特別! 尼個味係季節限定,夏天好啱食!
酸忌廉洋蔥爆谷個口感就有少少林,
咸咸地,似芝士味多啲~
尼包有好多仲未爆開,係種子黎,食到寶寶成口渣