2024-08-30 5 views
手作功夫茶回頭指數:⭐️⭐️推薦:芝士奶蓋四季青1. 味道:❤️❤️❤️🤍🤍2. 價錢:❤️❤️❤️🤍🤍3. 打卡:❤️❤️❤️🤍🤍4. 等候:❤️❤️❤️❤️❤️5. 位置:❤️❤️❤️❤️❤️食物:1. 芝士奶蓋四季青|$28評價:♡剛拿到手先喝一口奶蓋,濃郁的鹹香奶味😍◇奶蓋薄薄的一層,拿回家已經和青茶混勻,奶蓋有點變稀◇青茶味道偏淡♡可以wts點單很方便♡會員有9折♡分店位置很近民居手作功夫茶 (新翠商場)大圍翠田街2號新翠商場地下5號舖營業時間:12:00 - 20:45
手作功夫茶

5. 位置:❤️❤️❤️❤️❤️

食物:
1. 芝士奶蓋四季青|$28

評價:
♡剛拿到手先喝一口奶蓋,濃郁的鹹香奶味😍
◇奶蓋薄薄的一層,拿回家已經和青茶混勻,奶蓋有點變稀
◇青茶味道偏淡
♡可以wts點單很方便
♡會員有9折
♡分店位置很近民居

手作功夫茶 (新翠商場)
大圍翠田街2號新翠商場地下5號舖
營業時間:12:00 - 20:45
2023-02-07 215 views
每次都叫少甜,甜度適中的。因呢個甜度對小朋友嚟講,啱啱好,因為阿女好怕飲太甜的飲品。一如既往,珍珠保持一貫水準!重要係價錢仲係$25,而且近屋企,極之方便。若果可以將營業時間改為23:00 或 23:30,會更好。不過話分兩頭,若$26我就唔會買了,偏貴。$25仍可在我接受範圍之內最方便就係在此app可下單,唔駛要實體鋪排隊、落單、比錢、等拎貨。改善服務:售賣員其實要有知識!可以教授一下點樣先至飲得晒d珍珠

一如既往,珍珠保持一貫水準!

重要係價錢仲係$25,而且近屋企,極之方便。

若果可以將營業時間改為23:00 或 23:30,會更好。

不過話分兩頭,若$26我就唔會買了,偏貴。

$25仍可在我接受範圍之內

改善服務:
售賣員其實要有知識!可以教授一下點樣先至飲得晒d珍珠

2022-05-27 240 views
我嗌咗杯凍珍珠奶茶,少甜少冰,奶茶還好,但珍珠真係成世人飲過最甜的珍珠奶茶!我之前仲飲過芝士奶蓋四季春,芝士奶蓋正常,但四季春又淡又冇茶味,完全唔知自己在飲四季春定係水😨
2022-05-26
2022-01-22 238 views
total幫襯左四五次 第一次飲覺得OK 呢個價錢算好值 但係後面幾次越黎越甜 走糖都好甜 理解加料係會甜d 本身d料都有加糖漿 但真係甜得好犀利......無下次 我寧願行遠d去地鐵站買其他間
無下次 我寧願行遠d去地鐵站買其他間