2023-03-05
Girl’s Talk 👯♀️好去處餐廳有室內、室外座位提供,當然揀咗室外~超舒服💓環境開揚,空間感十足,而且裝修心思,擺設咗竹藤椅,可以打卡😍最重要係無限時,可以慢慢傾偈🤣留意到呢度好適合搞大細嘅gathering/birthday party,見到好多食客都帶咗狗狗上黎😽有機田園沙律好大盤,有機菜食得好安心!菜處理得好乾身,唔會濕漉漉👍🏻口感爽脆清甜配上黑醋汁好開胃意式烤本地農場走地雞雞係全天然無激素嘅農場走地雞,半隻都好夠兩個人食👍🏻雞皮覺得脆口,肉質好嫩,而且真係好有雞味😍表面加咗辣椒粉,好惹味牛肝菌意大利飯牛肝菌味好濃郁,意大利飯嘅口感拿捏得好好,質地濃稠,一口一口咁食唔停😋Mocktail Drink-Tangy Rogue Cocktail -Mojito2杯都靚,擺咗熊仔同玫瑰花造型嘅冰係上面,igable 💓
Girl’s Talk 👯♀️好去處
有機田園沙律