2013-01-14
果日口岩口岩放假,睇openrice話d扒幾好味,所以一個人中午12點走去食個午餐,去到見入面得1枱客,坐底後就點左個午餐,揀左A餐飲湯食肉眼扒跟薯角,其後有幾班人來到,但原來全部座位已被訂座,得我坐個張門口枱係吉枱,原來真係咁好生意,平日中午都全場full booking,勁呀至於食物質素:餐湯~好好味 :肉眼扒~幾好味汁料正,但件扒好簿呀^^ :跟餐杯咖啡都ok!
至於食物質素:餐湯~好好味
:肉眼扒~幾好味汁料正,但件扒好簿呀^^
:跟餐杯咖啡都ok!
Other Info. :
題外話就係當我食緊時,有3位女士步入餐廳,當服務員安排她們坐於我旁邊的1張雙人枱時(雙人枱加多張椅坐3個人),其中1位女士即時用高8度聲線,話有冇攪錯呀,叫我坐門口仲要得張細枱,叫你地老闆出來啊,其時有1位女經理即時向她們道歉,說今午因全場滿座,所以先安排她們3人坐細枱,但果位高8度聲線女士還不滿意,並指著大罵,最後要該位經理送她們免費甜品才滿意,進食期間該位高8度女士還向她兩位朋友表示,自己食飯時常都會拿到 "jetso",唔拿就笨等等!聽她們對話,該位高8度女士應該是政府機構工作,可能是將軍澳醫院文職人員,又可能是西貢將軍澳政府綜合大樓內工作職員!成餐飯聽著她大聲講廢話,又向身旁朋友講生女情況,食緊野架!又話自己生個兩個女最有經驗>.<不知所謂!