2016-08-18 3394 views
率先光顧$98任食牛扒,侍應態度尙算不錯,縱使第一日比較亂,但當我想redeem每人仄分鵝肝同蝸牛時,個個都bear住我。至於牛扒質素,真係普通到爆,茶記水準,鬆肉粉多到爆。可以去支持吓,但不可抱太大期望
2016-08-02 3126 views
本身LUNCH亂咁行搵下野食,O係遠處見到”乜哥”,點知O係隔離見到呢間餐廳,又想試下。是日午餐係白汁雞皇飯同西班牙汁意粉,本身諗住食是但一個,但咁岩見牆上面有漢堡既字/圖,似乎餐廳既主打其實是漢堡? 本人好鍾意食漢堡類, (在澳洲時經常食,因為漢堡好少會伏,但要好食而又抵食就難搵D。今次ORDER真係無錯!首先,薯條係粗薯條,而且岩岩炸好,又熱又脆,上面仲灑左少少料味粉,好! 漢堡大大個,外型十分吸引! 牛肉有8成熟左右, 好juicy。芝士半溶狀態, 好知味! 個包有焗過, 少少脆。我覺得成個漢堡整得都幾貼心, d料放得算整齊, 大少配合得唔錯, 芝士唔會流到周圍都係,d料都唔會跌出黎, (食既時侯唔會太”lei hea”。飲品我只無飲特飲,所以不作比較。咁高質連野飲都只係$49, 真係抵到爆! 一定會再Encall !下次試下豬肉先
飲品我只無飲特飲,所以不作比較。

下次試下豬肉先
  • 流心芝士牛肉漢堡
2016-07-18 1306 views
無意間行到這間小店。簡約西式裝修。一家4口膽粗粗入去試食。叫左一客西冷,一客肉眼。每份$100有找,抵食。流心芝士牛肉漢堡包。漢堡擴即叫即煎份量足料。套餐跟著條好味。$18有甜品。班戟,窩夫。總括黎講無行錯入去。另外侍應見到上完甜品後。主動拎餐具給我們。

另外侍應見到上完甜品後。主動拎餐具給我們。
  • 流心芝士漢堡