.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥬 R̥ͦe̥ͦf̥ͦr̥ͦe̥ͦs̥ͦh̥ͦi̥ͦn̥ͦg̥ͦ N͓̽a͓̽t͓̽u͓̽r͓̽a͓̽l͓̽ ͓̽S͓̽m͓̽o͓̽o͓̽t͓̽h͓̽i͓̽e͓̽s͓̽ @ 🌟 Le Jus《👽食神大媽愛飲嘢》.💁‍♀️ 圖中展示飲品為:Detox Island HKD 42.👀 之前起中環幫襯過呢間果昔店,今次經過銅鑼灣發現開左呢間新分店,仲增設BAR檯位置,可以CHILL下,即刻決定入手一杯解渴!.🌴 今次就揀咗「Detox Island」,作為排毒精選,有齊羽衣甘藍、菠菜仔、芒果、熱情果、蘋果!好多粒粒,唔怕苦因為有水果嘅酸甜味平衡返。超級適合夏天飲呢!.😋 佢餐牌有好幾個系列選擇,仲有啲時令推介,呢間分店格局更CHILL,行街攰攰哋好適合黎飲杯嘢。.📍 銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場URBANHOOD B2樓.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖中展示飲品為:
Detox Island HKD 42

Detox Island

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
1937 views
$42 (Other)
Detox Island
2024-08-05 213 views
杯嘢味道好濃郁純正,好好飲,份量都唔少,女朋友都飲唔曬,水果味好濃,我加左西米同桃膠,味道更加濃厚,同埋都好快,啱啱落單未夠四分鐘就有得攞,之後會再同班frd黎幫襯
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)
2024-07-16 318 views
#lejus #低卡路里 #天然果昔 #無添加這店位於銅鑼湾希慎商場內地庫,主打以新鮮生果和疏菜製飲,無加糖和人造色素。營養和纖維豐富,是天然健康飲品。設有很大部揸汁机,即叫品製。放了约一个蘋果、少許菠蘿和桃膠,加埋荔枝茶和冰入部机度打至起泡。約2分鐘就有杯 ~✨️《Apple Rose Tea》$38 + 桃膠 $8Apple • Pineapple • Lychee Rose Tea • Ice飲管放在枱上,需要可隨便自己拎。並沒有纸巾提供。口感:因無添加味道不太甜,重蘋果多d,冰已經碎哂,茶上面有一層泡泡。
#lejus #低卡路里 #天然果昔 #無添加

設有很大部揸汁机,即叫品製。

約2分鐘就有杯 ~

✨️《Apple Rose Tea》$38 + 桃膠 $8

飲管放在枱上,需要可隨便自己拎。並沒有纸巾提供。

口感:

喝了會讓人笑起來的牛油果🥑鮮榨滿滿一大杯!!!愛吃牛油果的人都知道牛油果不但健康,還能纖體而且對皮膚很好哦!!很適合愛美健身人士~香港吹起綠色健康時尚飲食風向✅比吃水果方便✅比沙律更高纖✅比喝果汁吸收更少糖分👉🏻爆炸推薦🔥牛油果奶昔🥑必點!!!1⃣️Green Paradise直譯綠色天堂,記住這杯!整個一杯綠油油果汁84Kcal🥹熱量感人!!成分有羽衣甘藍、菠菜仔、青瓜、檸檬、奇亞籽、牛油果、菠蘿、冰瞬間感到飽腹~果然不錯!!2⃣️Mango Magic直譯芒果魔法,放心衝!整個一杯溫暖的橙色果汁174Kcal🥹也是低熱量!成分有芒果、菠蘿、熱情果、杞子、冰這款有帶甜味,好鮮好好喝👍牛油果腦袋在哪裡?!!減肥仙女真的可以喝起來❤️

喝了會讓人笑起來的牛油果🥑
鮮榨滿滿一大杯!!!
愛吃牛油果的人都知道
牛油果不但健康,還能纖體
而且對皮膚很好哦!!
很適合愛美健身人士~

香港吹起綠色健康時尚飲食風向
✅比吃水果方便
✅比沙律更高纖
✅比喝果汁吸收更少糖分

👉🏻爆炸推薦🔥
牛油果奶昔🥑必點!!!
1⃣️Green Paradise
直譯綠色天堂,記住這杯!
整個一杯綠油油果汁
84Kcal🥹熱量感人!!
成分有羽衣甘藍、菠菜仔、青瓜、
檸檬、奇亞籽、牛油果、菠蘿、冰
瞬間感到飽腹~果然不錯!!

2⃣️Mango Magic
直譯芒果魔法,放心衝!
整個一杯溫暖的橙色果汁
174Kcal🥹也是低熱量!
成分有芒果、菠蘿、熱情果、杞子、冰
這款有帶甜味,好鮮好好喝👍

牛油果腦袋在哪裡?!!
減肥仙女真的可以喝起來❤️

生酮的朋友仔有福了(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)///銅鑼灣健康飲品店🍍𝐋𝐞 𝐉𝐮𝐬,最近與生酮𝐀𝐩𝐩 𝐊𝐞𝐭𝐨𝐦𝐚𝐩合作啦🥰~牛油果生酮好友奶昔登場😍!!! 這杯𝐊𝐞𝐭𝐨 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧由牛油果🥑、菠菜仔、羽衣甘藍🥬、藍莓🫐、杏仁奶組成,奶健康呀!!全部飲品,用原個新鮮水果及蔬菜打造的果昔,全天然、無糖、無人造色素、無防腐劑🤭,營養和纖維豐富,是都市人必喝的排毒瘦身飲品~另外我也試了紅火龍果、香蕉🍌、菠蘿、橙製造的𝐑𝐨𝐜𝐤𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚,香甜可口,順滑又有益,便秘朋友仔必試呀(≧▽≦)~
生酮的朋友仔有福了(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)///